Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5844669 Napisano: 02.04.2014 13:33:28 w Inne mniejsze markety
isiulka napisał(a):

assal napisał(a):

Pory roku się sprawdzają od 5 lat z kawałkiem w konkursach.
Też je wpycham gdzie się da, choć inaczej emotka

Herbata Lipton WIOSNA smakiem czaruje, LATEM aromatem inspiruje, JESIENIA pomaga walczyc z szaroscia, a ZIMA otula nas delikatnoscia.

Wiosną smakiem jej się delektuję, Latem zmysły moje pieści i inspiruje, Jesienią
pomaga
mi walczyć z szarością, Zimą otula podwójną witalnością !

Tutaj duża zbieżność z inną pracą, więc mogą, choć nie muszą, nagrodę odebrać emotka

Wątpię by ktokolwiek zgłaszał reklamacje.

Przecież rymy w większości haseł w tym konkursie będą się powtarzać i nie jest to żaden plagiat, a raczej słowa/ rymy które wpadają każdemu do głowy.
Gdyby publikowali wszystkie hasła w każdym konkursie to chyba za każdym razem byłby tutaj dym emotka
Co innego jeśli coś jest słowo w słowo zerżnięte Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5844391 Napisano: 01.04.2014 23:23:30 w Paragony
mam paragony eden Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5844338 Napisano: 01.04.2014 22:22:03 w Biedronka
staszek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Rani7 no bez przesady i akurat ktoś by wiedział z jakiego meila słali i kto emotka

Czy osoby, które podawały poczte na o2 mają potwierdzenie otrzymania zgłoszenia ?

tak, ale potwierdzenia wygrania czegokolwiek już nie mam emotka

ja potwierdzeń odebrania nie mam na o2 ( w spamie te nie) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5844317 Napisano: 01.04.2014 21:55:05 w Biedronka
Rani7 no bez przesady i akurat ktoś by wiedział z jakiego meila słali i kto emotka

Czy osoby, które podawały poczte na o2 mają potwierdzenie otrzymania zgłoszenia ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5844243 Napisano: 01.04.2014 20:39:39 w Biedronka
judytkak napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

judytkak napisał(a):

asante napisał(a):

No dobra Judytkak, teraz napisz czy ten Meksyk to prawda czy żart i jeśli prawda to jest to wycieczka z edenu czy co?
Chyba mnie dzisiaj pokręci....

Jeśli Pani z agencji nie żartowała, to mamy Meksyk z Edenu emotka

Dzwonili do Ciebie dzisiaj?

Tak, bardzo miła Pani dzwoniła dzisiaj emotka

a z jakiego nr dzwonili ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5844022 Napisano: 01.04.2014 12:55:47 w Wkurza mnie...
gocha28 napisał(a):

Nienawidzę 1 kwietnia na ekonkursach emotka emotka nie cierpię tego dnia - wszyscy sobie jaja robią a to wcale nie jest śmieszne a wręcz wkur.... emotka

o tak, tak emotka ciekawe ile jeszcze dzisiaj padnie na forum aut, wycieczek i z ilu konkursów będą słać smsy widmo emotka To może i było śmieszne, ale tak z 5 lat temu, gdy ktoś raz zażartował - a nie co 5 minut to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5843958 Napisano: 01.04.2014 12:06:06 w Biedronka
bartula napisał(a):

Ja już w nic dzisiaj nie uwierzę, nawet jak zadzwonią z "jakimsik" samochodem to ich wyśmieję emotka

emotka dzisiaj chyba większosć tak ma.
Ciekawe ile razy już niektórzy przerzucali startery emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5843595 Napisano: 31.03.2014 13:27:18 w Konkursowiczki w ciąży
Ja wczoraj cieszyłam się, że Bartuś usnął szybko, a ten o 4 obudził się z uśmiechem wyspany emotka dobrze, że po godzinie usnął i dał mi odbić to rankiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5843483 Napisano: 30.03.2014 23:26:46 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

Kali z tymi baletami to swietny pomysł-jak nic wcielam w zycie, moj małz sie smieje ze za starzy juz jestesmy na dziecko i energia juz nie ta hehe, Ty masz dobrze ze masz maŁza na miejscu moj co weekned na weekend i czasem sie zastanawiam czy wiecej pomaga, czy przeszkadza:)), bo nagle pracy mam więcej. Dobrze ze Wiki juz taki samodzielny, bo bym towarzystwa nie ogarneła:) no ale od wrzesnia szkoła, a ja wciaz mam dylematy która emotka ). Oli zasypia mi na noc tak max do 21, ale trzeba i dom ogarnac, strszemu cos poczytac i czas leci:) nie wspomne o prasowaniu, które szyderczo sie juz do mnie usmiecha z szafy:)

A no dobrze, że jest na miejscu, a i tak marudze jak ma zmiany 17 godzinne w pracy, a w tym miesiącu będzie miał takich 9 emotka
Mam o tyle dobrze, że czy nocka, czy inna zmiana to zawsze zaprowadzi dominika jeśli ten ma na 8 do szkoły i nie muszę małego budzić. No czasem jak ma wolne to marudzi, że chce pospać, ale wtedy mówie, że jak wywoła u siebie laktacje i będzie karmił bartusia, to ja chętnie będę prowadziła Dominika do szkoły emotka
Nooo czasem zaprowadze, jak mam dzień dobroci emotka
Jak ma na późniejszą godzine to lubie go prowadzić i wtedy z Bartusie od razu spacerek szybki zaliczam.
No i u mnie Domiś to mamka mała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5843478 Napisano: 30.03.2014 23:14:30 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

Wiesz Kali jak czytam na jednym forum dzieciecym, jak dzieci w wieku Olusia przesypiaja nocki to im zazdroszcze, ale prawie wszystkie sa na MM i kaszkach, ja czasami nie mam siły zwlec sie z łozka:)) wieczorne siedzenie nad konkursami przeszło do lamusa, bo o tej porze czasem juz musze przypomniec jak sie nazywam:)) umysł totalnie wyjałowiony:)

Ale to jest tak, że każde dziecko jest inne emotka I faktycznie dzieci na mm śpią lepiej, kaszki Bartusia nie ruszały emotka Bartuś chodzi do tego spać baaaardzo późno zazwyczaj, ale rano za to pośpi, a jak nie to zazwyczaj mój mąż jest w domu i po tym jak prowadzi Doisia do szkoły często przejmie Bartusia. No chyba, że jest po nocce emotka
Kasiu kiedyś dzieciaki zaczną nam ładnie spać, a wtedy odeśpimy wszystko emotka

Ja ciągle się śmieje, że jak Bartuś będzie wracał z baletów to będę go budziła co godzinę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5843468 Napisano: 30.03.2014 22:53:21 w Konkursowiczki w ciąży
keiti nie wiem czy Cię pociesze, ale można się przyzwyczaić do takiego nocnego budzenia emotka Tzn zmęczenie będzie zawsze emotka Bartuś do niedawna budził mi się jeszcze częściej niż Oli emotka Teraz powoli normuje się .... i wstaje co 3 godziny Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5843448 Napisano: 30.03.2014 21:57:42 w Konkursowiczki w ciąży
ooo własnie zastanawiałam się co się stało,że Bartuś już śpi emotka A to przecież zmiana czasu emotka

Monika ja w samym pokoju nie mam dużo zabawek, od zawsze część zabawek chowam i jak się jedne znudzą to wyjmuje tamte i chowam kolejne. Domisia to co nie bawi się jest na strychu, a że on teraz to w 99% lego, to aż tak dużo miejsca nie zajmuje

Katrin ja mam z tym dobrze (?) Tylko, że po pierwsze ma bardzo dużą rodzine, po drugie też dużo dzieci do obdarowania emotka Ale fakt jest, że po Domisia roczku, (nie robiliśmy w domu) prezenty zwoził szwagier autem na 2 razy emotka I tak jest co święta i inne okazję mase prezentów.
Na wyrost dostał na gwiazdkę farme z little people od chrzestnego, ale dzwonił wcześniej spytać się czy może tak na wyrost kupić i trafił w 10 bo Bartuś szybko zaczął nią się interesowac
U nas raczej nie zdarza się nie trafiony prezent dzięki temu, że zazwyczaj się konsultujemy,tzn nie zawsze mówimy co kto ma kupić, ale staramy się trafiać w aktualne zainteresowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5843368 Napisano: 30.03.2014 15:59:12 w Konkursowiczki w ciąży
dzięki dolly o tej pierwszej firmie nawet nie słyszałam o playmobil zapomniałam emotka

jeśli chodzi benasi o smily to właśnie Bartusiowi bardzo podobało się autko gadające ostatnio i już siostrze powiedziłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5843358 Napisano: 30.03.2014 15:37:54 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

U nas zabawi wadera, fisher price, little tikes są nie do zdarcia masakra co nie które przeszły a nic im nie jest emotka emotka emotka emotka

u nas to samo, ale wader przeżył swoje przy Domisiu plus przeprowadzkę i chyba przy tym ostatnim co nie co się podniszczyło, ale akurat na działkę będą ok emotka
Wczoraj Bartuś sprawdzał wytrzymałość pchacza fisher price na podwórku i nawet nie nabawił się nowych rys emotka
Benasia nie mogę znaleźć nic z tej firmy smile smaly, zerknij później czy nie pokręciłaś coś jak możesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5843283 Napisano: 30.03.2014 01:23:17 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

kali a Ja znów jestem w erze blendowanych owoców emotka (mam na myśli karmienie niemowlęcia). Mój Kuba wyjątkowo wszystkim się krztusił, a ja jako przewrażliwiona matka dmuchałam i chuchałam. Raz przeżyłam piekło jak Mu utknął kawałek biszkopta gdzieś w przełyku i nie chciałam znów tego przeżyć. Ja Cię podziwiam, że nie bałaś się dać takiemu maleństwu jabłuszka w kawałkach, ale może człowiek tak przy pierwszym dziecku się wszystkiego tylko boi..., a i przede wszystkim słucha się doradców (babć, teściowych, mam itp).
Mój Kuba też woli kwaśne owoce, typu pomarańcza czy kiwi, nie przepada za bananem.

Ja też znam tylko z Wadera emotka

keiti nie wiem kiedy będę u lekarki, ale jak coś będę wiedzieć to dam znać.

Domisiowi też szybko dawałam w kawałkach, ale nie aż tak. Bartuś nie miał nigdy blendowanego jedzenia, chyba, że akurat jadł słoiczek, ale nawet te starałam się wybierać nie całkiem gładkie.
To, że dziecko się krztusi jest naturalne i nawet nie powinno się ingerować wtedy - nie można dopuścić do dławienia, bo to jest niebezpieczne. Pamiętam jak byliśmy u moich rodziców, dałam Barkowi plaster jabłka, a tata mój patrzy i skomentował - ooo niech sobie "pocmoka", a zaraz oczy jak 5 zł i szok, że on gryzie, a przecież nie ma zębów emotka . Później jak ktoś przychodził sam się chwalił, że Bartuś ładnie je emotka
W BLW genialne jest to jak dziecko szybko uczy się wszystkiego, kilka dni temu Bartuś siedział i patrzył jak jemy nożem i widelcem, nagle chciał do męża na kolana, a gdy ten go wział Bartuś zabrał mu nóż i widelec i próbował naśladować nas emotka Czytałam bardzo dużo o Blw, ale nie dowierzałam w to, że dzieci roczne zaczynają już same operować sztućcami (dotychczas Bartuś jadł po prostu rączkami). Wczoraj zamówiłam mu już metalowe sztućce dziecięce - niech będą w pogotowiu emotka .

Z waderem pytałam się, bo robiłam częściowy przegląd autek po Domisiu i stwierdziłam, że niestety 90% nadaje się tylko na wywiezienie na działkę, więc mam już w pogotowie kolejne pomysły na prezent emotka Zauważyłam też fajną lawete na allegro z little tikes, muszę zerknąć na nią jak będę przy jakiś sklepie zabawkowym Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5843281 Napisano: 30.03.2014 00:07:53 w Konkursowiczki w ciąży
katrin Bartuś owoce (warzywa też) od początku w większości jadł w całości ( nawet jabłko mając 6 miesięcy) jedynie deserki owoce+ np twarożek i do dzisiaj woli owoce i warzywa w całości, więc blendowane nic raczej nie przejdzie. Ale tak w całości maliny zje, mimo, że te odmrożone są kwaskowate - jedyny w domu uwielbia wszystko kwaśne.

Dziewczyny jakie polecacie duże auta poza waderem, tzn jakie firmy są dobre, bo ja zatrzymałam się na erze wadera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5843265 Napisano: 29.03.2014 23:23:45 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Kali ja pasteryzowałam tylko soki jabłkowe (bo tego owocu miałam pod dostatkiem), ale w tym roku będę mieszać.
Z tego co pamiętam, to sama pasteryzacja trwała koło 20 minut. Zrobiłam koło 40 słoików (400 ml) i miałam je około 3-4 miesięcy, ale żaden nie sfermentował! A jakie były klarowne emotka Szły jak woda, więc nie wiem ile czasu po otwarciu wytrzymałyby w lodówce, ale myślę, że spokojnie kilka dni.
I przyznam, że były smaczniejsze niż te świeże- mętne emotka
Ale u mnie nie zmarnowała się nawet ta pianka z jabłek, ją też spasteryzowałam i miałam mus jabłkowy.

keiti o widzisz, ja biedronkę i kaufa odwiedzam raz na ruski rok i nie wiem co tam mają, ale teraz się specjalnie wybiorę po te soki.

i nie dodawałaś żadnego cukru itp ?
Aż muszę spróbować emotka
Ale to jak będę miała większą sokowirówkę, bo do tej co teraz mam muszę kroić wszystko.
Ja w tym roku muszę zrobić soki z malin tak,żeby nie było pestek, bo nie mogę coś przerobić co roku tego co mam. Zrobiłam w słoiczkach takie do herbaty i mamy pełno, zamrożonych też pełno i nie całkiem mi one pasują, teraz pora spróbować sok, może szybciej pójdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5843256 Napisano: 29.03.2014 22:42:54 w Konkursowiczki w ciąży
dolly też na początku martwiłam się, bo dochodziło nawet do 39,4, ale nie było żadnych innych objawów i po tym jak ząbek się pojawiał, temperatura mijała. Teraz idą mu znowu 2 na raz ( jedynka i czwórka, albo piątka) i nie zdziwię się jak znowu pojawi się gorączka.

Katrin jak długo wytrzymywały Ci takie soczki po pasteryzacji ? i ile je pasteryzowałaś ? My cały czas robimy na bieżąco nigdy nie pomyślałam, żeby takie soki pasteryzować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5843242 Napisano: 29.03.2014 22:22:23 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

ja tez ucze wody pić, chociaz na razie praktycznie nie podaje, ale jeszcze przyjdzie pora. Mam pytanie goraczka od 2 dni i niewielki katarek moze byc objaw zabkowania? wczoraj 39,2 dzis tez w granicach 39? przebiła nam sie górna jedynka lewa prawa juz prawie widac.

u nas na ząbki była właśnie taka wysoka gorączka, katarek też przy 1 Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5843089 Napisano: 29.03.2014 00:41:13 w Konkursowiczki w ciąży
marzenier napisał(a):

ej powiedzcie mi o co chodzi z tymi kubkami 360 stopni
na jakiej to zasadzie
nie wylewa się z niego czy jak ??

dokładnie, to jest taki niekapek ale bez ustnika

przykładowa aukcja http://allegro.pl...-wa-i4087933784.html Wyświetl w wątku >>
0 0