Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo fajne są też pampersy tesco, jak dla mnie bez porównania z dada i nawet chyba bardziej mi pasowały niż pampers. Tylko, że ja same pieluszki jednorazowe używałam u młodszego jak był starszy, a tak to od czasu do czasu. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz mi wierzyć, ale znam zasady forum, nie pisze w każdym możliwym wątku, a tylko tutaj w którym jak przystało na wc, czasami wszystko wleci. I nie sądzę, żebym zrobiła tutaj nie wiem jaki bałagan. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kazdy że nie biorę się za takie konkursy, a tutaj pomagam, bo jest ku temu powód.
Staram się nie spamowac i dlatego proszę o pw. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby tutaj nie spamowac, chętnie będę przypominać na pw Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jednak ja bym radziła schować wstyd w kieszeń i jednak odwiedziić lekarza.
Swoją drogą jeśli wcześniejsze wyniki wyszły źle, to wcale nie musi oznaczać Twojej urody, a również to, że trzeba zrobić bardziej szczegółowe badania lub odwiedzić specjalistę np. endokrynologa itp Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego co pamiętam to u mnie wesele trwało coś w okolicach 10 godzin. Jednak my mieliśmy później slub. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli ktoś nie dostał, a ma ochotę pomóc to bardzo proszę o pw, bo mogłam kogoś pominąć. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miłego wieczoru Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak najbardziej rozumiem Twoje stanowisko w przypadku konkursu na najlepsze/najladniejsze/najbardziej kreatywne zdjęcie. Jednak w tym konkursie, nie chodzi o to. Celem jest właśnie kolesiostwo/uklady/duża rodzina. O czym informuje nawet organizator. Oczywiście pominąłeś to jak pisałam o tym wcześniej, bo tutaj nie chodzi o wyrażanie Twojego zadania, a o to, że leży Ci coś na wątrobie (nie wnikam co Ci tam robią w realu), a najprościej jest wejść na forum i chociaż tutaj móc poczekać się.
Wiec powtórzę się. Rozumiem oburzenie w konkursach, gdzie ma być oceniana praca, jednak to nie jest taki konkurs. To jest konkurs w którym głosy mają jedynie przepuścić garstke osób do dalszego etapu. Chyba każdy kto chociaż odrobinę orientuje się w konkursach, wiec dlaczego jest to tak zrobione. Wiec może prościej by było, jakbyś skupił się na konkursach, gdzie wyraźnie chodzi o jakość i tam powalczył, wiesz tak w ramach dobrej woli/chęci zbawienia świata i od razu możliwości wypowiedzenia własnego zdania
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jednak muszę przyznać, że po mistrzowsku potrafisz odwrócić kota ogonem
I śmiało, wyrażaj je tutaj jak najwięcej i podbijaj wątek. Ty wypuścisz trochę pary, a być może ktoś wejdzie tutaj i stwierdzi, że odda głos na tą osobę.
Całe szczęście konkursowicze potrafią się czasem spiąć i wspólnie w czymś pomóc. Kto mnie zna to wie, że słów na wiatr nie rzucam, a ta para, zasługuje jak diabli na wygraną w tym konkursie.
Miłego wieczoru Wyświetl w wątku >>