Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja ostatnio musiałam kupić, bo skończył się, a nie było żadnego z tych wyżej i wziełam johsona i strasznie puszy Bartka loczki, jednak za dużo ma drażniących składników moim zdaniem Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież tego później nie można wyprać i musi śmierdzieć okropnie
A co do używanych, to po obcej osobie chyba nikt nie kupuje ... no chyba, że w zestawie i wyrzuca go wtedy, lub dla zwierzaka zostawia Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Całe szczęście teraz ma wychowawczynie z anielską cierpliwościa, która potrafi ich podejśc bez krzyków Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A po domu na bosaka Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W 4 frame moja siostra miała 3 razy , tak aż 3 razy jedna osoba, podchodząca pod mugola, która praktycznie nie gra, że mimo,że dostałą smsy o wygranej wmawiali jej, że nie dostała ich ! i nagrod nie otrzymała.
Gram bardzo długo i dużo, obie agencję znam od podszewki i o tyle co 4frame kiedyś było agencją idealną w której przyjemnie się wygrywało bo było wiadome, że hasła są na prawdę godne wygranych. Tak teraz jak ich widze, to wcale nie mam dobrych skojarzeń.
Natomiast w tqg mimo, że też dają ciała, poziom wygranych haseł jest znacznie inna niż obecnie w 4frame. Może i też losują, ale mam wrażenie, że chociaż patrzą co wylosowali.
Niestety poziom agencji i organizacji konkursów spadł totalnie i nikt mi nie powiem, że nie ma w tym naszej winy. Bo nawet święty po odbieraniu ciągłych ataków, pretensji i roszczeń miałby dosyć.
I spójrzmy prawdzie w oczy konkursy dla większości agencji to dodatek, robią je bo zazwyczaj zleceniodawca JESZCZE chce, ale głównym ich dochodem są inne zajęcia, więc jak stracą konkursy, jakoś specjalnie tego nie odczują.
Ja odpowiadając sobie na pytanie czy chciałabym zmiany agencji na inną, odpowiem tak jesli byłaby to agencja sprzed lat, a takiej nie ma więc wisi mi która agencja z tych dwóch będzie, bo może nam się trafić tylko gorzej. Są umowy, przetargi, a nasze jęczenie może doprowadzić jedynie do likwidacji najlepszego konkursu, który jest organizowany cyklicznie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mniej nie mam zamiaru robić żadnych dymów o zmianę agencji, bo już naczyłam się, że albo wejdzie całkowiecie masakryczny (jeszcze smolara tu brakuje), albo w końcu p&g oleje ten konkurs Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie no jak jesteś w szpitalu to juz oczywiste, że siedzisz do końca.
Dzasmina z tym terminem po to wszystko zależy od lekarza. Jeden kieruje na patologie już 3 dni po porodzie, drugi czeka 10 dni - ja nie pamiętam dokładnie kiedy urodziłam, ale coś koło granicy normy, chyba 10 dzień własnie - wiem (zresztą jak większość w tym wątku), że byłam już na granicy mordu jak słyszałam "kiedy rodzisz". Mój lekarz z tych ktorzy kierują matkę jesli chce do szpitala, ale wiedział, że ze mną to tak nie koniecznie więc czekał i monitorował. I tutaj własnie o to chodzi, bo wtedy trzeba robić regularnie ktg. Tylko, że on miał ze mną przeboje takie, że śmiał się, że wszystkie włosy sobie powyrywa przeze mnie Bartek jakoś do 37/38 tygodnia był ułożony poprzecznie, już było mówione o cc, bo to jest zagrożenie życia i mojego i dziecka ," a w tym tygodniu ciąży dziecko już nie obróci się" - najwyraźniej jesteśmy z Bartkiem wyjątkowi, bo fiknął tak,że do dzisiaj pamiętam ten moment Później stwierdził, że bez wywoływania i tak nie pójdzie i ugodowo zgodził się, że mam się stawić w szpitalu z samego rana po weekendzie - no i stawilam się ze skurczami porodowymi, tak, że nawet ktg nie zdążyli podłączyć
Ale czego ja nie probowalam, żeby już urodzić .... w końcu pomogł stary, sprawdzony, najprzyjemniejszy sposób
aneta81 już zaraz będziesz tulić dzidziulkę i życzę Ci, żebyś miała taki ekspresowy poród jak ja Ty jesteś w lepszej sytuacji, bo nie będziesz stresować się, że nie dojedziecie i nie będziesz modliła się tak jak ja "niech ta cholerna policja zobaczy, że łamiemy wszystkie przepisy, to może nad eskortują" Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja przenosiłam prawie książkowoi, ale nie dałam się położyć do szpitala do czasu, aż byłoby to konieczne, ani nie zgadzałam się na wywoływanie. W końcu w dniu, kiedy już wyraziłam zgodę na szpital i próbe wywołania, przed wyjazdem do szpitala poród sam się rozpoczął i urodziłam w tempie filmowym
Spokojnie przenoszenie do 2 tygodni jest naturalne i uważane za poród w terminie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coś im te dzwonienie nie idzie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak smolar nie kosi konkursowiczów jak i czyta hasła
A "poradnik konkursowicza" rozwalił mnie na łopatki, toć to nawet nie można nazwać ulotką ... przedwyborczą - bo na obietnicach poznania wszystkiego się kończy Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
matko obudze zaraz dziecko
powiedziałabym, że będziesz musiała przyjechac uspokajać go, ale nie dzisiaj, oj nie dzisiaj Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczęśliwego nowego roku dla wszystkich Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziewczyny nie o taki mi chodzi, to ma być typowa kartka z kalendarza, którą mogłabym zapisać na komputerze.
ahhh kadjas szkoda, że są notatki
Spróbuje wybrać się do biblioteki Chce też zobaczyć za gazetami z tamtego dnia, więc przy okazji podpytam, czy nie mają w zbiorach kalendarzy.
Mam jeszcze kilka miesięcy, ale, że to ma być na prezent na 50 dla taty ( będzie prezentacja, albo fotoalbum z min jego zdjęciami od młodych lat), to odkopanie tego co mi jest potrzebne zajmie mi trochę + złożenie wszystkiego, wiec wole już teraz zabrać się za to Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesli wszystko byłoby ok, to trzeba go porządnie odświeżyć (można teraz na trochę wystawić go na ten mrozik, a pokrowiec oczywiście wyprać).
Wyświetl w wątku >>