Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Madziamck u nas żadne żele nie pomagały, jak było tak jak piszesz to podawałam przeciwbólowy syropek to w większości przypadków pomagało na dłuższą chwile Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby nie było ważne, żeby rachel dostała już zastrzyk na rozwój płuc i nie denerwowała się Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja młodsza siostra miała, bardzo, bardzo dużo komplikacji w ciąży, w 33 tyg też miała rozwarcie, tyle, że duużo większe i donosiła jeśli dobrze pamiętam do 36 tygodnia. Ona leżała w szpitalu, ale głównie z powodu innych komplikacji. Rachel najważniejsze to nie denerwować się, pogadaj z lekarzem o zastrzyku na rozwinięcie płuc, bo powinnaś już teraz dostać i będzie wszystko ok Tylko nie masz wyjścia, skoro nie zgodziłaś się na szpital to w domu koniecznie leż teraz ile się da. Zminimalizuj podnoszenie rąk do góry, zero dźwigania i bez nerwów. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Początkowo tak chcialam Bartusiowi kupić, ale kuzynka przysłała mi "pościele" do kołyski z mothercare (kocyki + ochraniacze), więc kupiłam tylko kocyk minky (który Bartuś kocha miłością wielką), a do dużego łóżeczka miałam pościele.
Teraz siostry kupiły ochraniacze + kołderki właśnie z minky (dokładnie to bawełna po jednej stronie, minky po drugiej) i są tak samo zadowolone jak ja z kocyka
Benasia ja bym wstawiała mamuta, na długo starczy i u nas Dominik bardzo lubił go, wydaje mi się poręczniejszy dla malucha- na biurko bym się decydowała dopiero jak pójdzie do zerówki lub pierwszej klasy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może niech każdy, kto wysyłał zgłoszenie napisze do nich Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proponuje iść do dobrego psychologa lub psychiatry, bo czytając twoje posty to nie pierwsza taka akcja Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą ja Ci mówie kaufland wystartuje pod koniec miesiąca, maksymalnie początek lutego, bo muszą ogarnąć do maja (już z wysyłką) przynajmniej 3 edycję Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech kaufland już rusza ooo Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każda fundacja ma prawo wziąć 10 % od kwoty zebranej i nie musi się tłumaczyć na co to bierze. Może z tego pokryć wypłaty, koszta, organizację czegokolwiek. Gdyby ktoś wczytał sie w rozliczenia wośp dokładnie, znając zasady na jakich się rozlicza ( okres rozliczeniowy nie trwa dla nich rok, a 1,5) to jasno widać, że wośp pobiera mniej niż 10 %, a były lata, że wydali na cele statutowe więcej niż kwota zebrana z danego finału.
A największy niesmak budzi we mnie jak najeżdżają na Wośp osoby, których dzieci korzystały ze sprzętu - a jest to ptaktycznie każde dziecko urodzone od 2002 roku !
Fajnie jakby taki jeden z drugim sam zorganizował akcję na taką skale, albo nawet mniejszą i niech zobaczy jakie to jest łatwe Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli ktoś wygrał jeszcze to proszę o pw, jeśli nie chce tu pisać. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986