Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny miala któraś moze trasy tomy stacyjkowo ? Potrzebuje rady czy po pierwsze 2 latek zainteresuje się tym i po drogie czy seria stack track i didi cast różni sie czymś od siebie i czy łączą się razem ?
Kota dostane dla każdego dziecka mam prezenty na zajączka tylko Bartkowi nie mam pojęcia co kupic kocha jeździć na czymś, ale takie gadżety mamy po domisiu. Kocha stacyjkowo i peppe i myślałam coś z tego kupić. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps pieluchy tetrowe są o wiele zdrowsze od pampersow i od dawna nie są tak trudne w użytkowaniu jak za naszego dzieciństwa. Niemowlak poza niektorymi przypadkami nie potrzebuje nawilżenia skóry ... właśnie przez wszędzie atakujące reklamy ludzie popadają w przesade, ktora nie zawsze jest dobra
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale o ebayu faktycznie nie myślałam wieczorem poszukam Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bartuś bez butów ma długość nóżek 29 cm o ile dobrze zmierzylam. Co do używanego to nie mam z tym problemu jednak najpierw przymierzymy się do chicco, bo jak na swoją cene ma na prawdę swietnne opinię Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie identyczna, ale bardzo podobna do naszej http://allegro.pl...6386_Hulajnogi-86394
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz mam zagwostkę. Byłam w intermarche i była biegówka kinderkrafta 2 way w fajnej cenie, no i za bony Wziełam ją z myślą, że sprawdzę w domu opis i jak coś to zwróce jakby nie pasowała.
Czytam opinie i są ok, ale waga chyba jednak trochę duża bo 4 kg (chicco waży mniej niż 3 kg) I teraz sama nie wiem co robić Ale chyba lepiej dołożyć te kilka złotych i wziąć lżejszą, jak myślicie ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bartus poszedl przed roczkiem.
Wracając do biegowek wczoraj troche porownalam i w puky podoba mi się to, ze ma miejsce fo położenia nóg i jest minimalnie mniejsza niż chicco. ChIcco natomiast jest odrobinę lżejsza no i zdecydowanie tańsza. Mam jeszcze miesiąc i chyba faktycznie zdecyduje po przymiarkach jesli znajde je stacjonarnie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla Bartka jeszcze teoretycznie jest dobry, ale on ma jakiegoś bzika siadania zaraz za kierownicą przez co automatycznie nóżki musi bardziej wyginać i nie jest mu już tak wygodnie. Tylko, że on ma tak w każdym pojeździe, który ma siodełko tak jakby łączone (bez przerwy na rame itp) Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
keiti właśnie oba są dosyć ciężkie, a chciałabym jak najlżejszy.
Początkowo byłam przekonana do puky, ale czytam teraz opinie o chicco a dobre są, a cena jednak ponad połowe mniejsza
Size jeśli nie zapomnę to zerknę jakiej firmy jest domiśka hulajnoga, bo teraz jest na dole na klatce i nie chce mi się złazić Ale ma na pompowanych kołach, z hamulcami na prawdę świetna. Śmiga na niej od kilku lat i jeszcze długo powinna być dobra. Tylko, że to dla rodziców o stalowych nerwach, bo można na niej osiągnąć prędkość, oj można Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ogólnie zbieram się do porządków w zabawkach.
Dziewczyny jaka biegówka dla 2 latka najlepsza ? Zerkam na puky, ale może same coś polecicie ? Chce po urodzinach Bartusia wymienić jego chillapish bunzi na coś większego. Jednak tak, żeby był dobry już na teraz i też trochę posłużył.
Polecicie coś ?
edit Olunka ja niestety też w tym przypadku nie pomogę. Jedyne aparaty wybudzeniowe jakie znałam to mamuśki Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane