Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dzasmina
Postów 2309
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już dawno były Wyświetl w wątku >>
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nic, czekam Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne...ul.aspx?artID=193507 Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i bardzo dobrze. to teraz czekam na 'relacje' z meczu Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciekawa jestem czy sprawdzali bilety Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie poznawaliśmy bliżej okolice placu zamkowego ciut za blisko
ja mam rewelacyjną orientację w terenie i gdyby mnie słuchał, to pewnie byłoby dobrze, a tak... a chciałabym tą nawigację, żebym mogła spokojnie siedzieć na siedzeniu Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sektorze R będą 2 miejsca wolne koło siebie Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na Św. Teresy
jutro do 14 godz Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam numer do kuriera co rozwozi pod kodem 90-259 Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znajomy czeka, ale w łodzi wożą podobno do 16 i nie dostanie ma odebrać z magazynu Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo to może działa jak placebo i trzeba uwierzyć, żeby zobaczyć efekty Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze, jeszcze przemyślę ten konkurs, bo jak patrzę na te superskoncentrowane termoaktywne wyszczuplająco-antypomarańczowe cuda, to to jest to czego mi potrzeba Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ambi pur jak dla mnie b. fajny Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
świętokrzyskie Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli coś wysyłają, to raczej kurierem, a czy szybko, to pewnie zależy od sponsora. wg mnie szybko Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
7.1. Wszelkie reklamacje dotyczące sposobu przeprowadzenia Konkursu Uczestnicy winni zgłaszać na piśmie nie później niż w terminie do 31 sierpnia 2011 r. O zachowaniu terminu do wniesienia reklamacji decyduje data jej otrzymania przez Organizatora. Koszty przesłania reklamacji pokrywa Uczestnik Konkursu.
7.2. Pisemna reklamacja powinna zawierać: imię, nazwisko, numer telefonu komórkowego, z którego dokonano zgłoszenia, dokładny adres Uczestnika, jak również dokładny opis i powód reklamacji. Reklamacje powinny być zgłaszane na adres: Avantis S.A., ul. Królewska 16, 00-103 Warszawa z dopiskiem „Konkurs Warka Gramy o 2012 nagród tygodniowo – reklamacja”.
http://www.myrepr...in_Konkurs_Warka.pdf Wyświetl w wątku >>