Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dzasmina
Postów 2309
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne...s.aspx?contestId=984
fajny Wyświetl w wątku >>
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
str 22 Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z warszawy jest mniej więcej ta sama droga, ale dla wszystkich na południe od niej jest bliżej. dla tych z zachodu raczej też wrocław bliżej, a i ci ze szczecina (jak to już kalisto wspominała) mimo większej odległości szybciej będą we wrocławiu niż w szczecinie Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
str 87 Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie, a do tego Wrocław dla większości jest bliżej i bardziej ludziom zależy
ja za mniej niż 100 nie sprzedałabym na szczęście póki co sama sobie nie wygrałam, więc nie mam tego problemu Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja po 4 dniach grzecznie spędzonych w przedszkolu przeziębiła się, a dziś pół nocy nie spałam przez gorączkę... Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak myślę a do 25.09 na pewno mi przejdzie, więc poznają moją cenną opinię Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale o skanie, to wpadło w oko, a gotowe odpowiedzi pozostały niezauważone
dopiero musiałabym się nudzić to taki żart był
to takie zachęcające, prawda dolly? Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm... to piątek?
szukałam info o cifie, ale nawet tej gazetki nie widziałam może dopiero się zacznie?
ps mogę relacjonować walkę, jeśli ktoś chce Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma sprawy chcesz cały, czy wybrane strony?
a tak poważnie, to pytaj o co chcesz - szybciej odpowiem tu niż w formularzu Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w 'moim' ulubionym rossmanie skarb zazwyczaj jest (nr 78 ), bo np w echo po otwarciu jak już go w końcu znalazłam (dobrze, że są te mapy znajdywacze) to oczywiście śladu po nim nie było. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne...arych-komorek,195614 Wyświetl w wątku >>
dzasmina