Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dzasmina
Postów 2309
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też wlazłam dziś na wagę w pierwszej chwili pomyślałam, że jakiś cud się stał, ale przestawiłam wagę na równiejszą powierzchnię i niestety cudu nie było Wyświetl w wątku >>
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sprawdź maila, odbiór od 12.01.- 26.01.2012 r. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossnet.pl/rimmel Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja przyznam szczerze, że skorzystałabym, bo ile ta pianka by nie kosztowała, to chwilowo i tak mnie nie stać. a potrzebę mam, niedługo całkiem osiwieję
na szczęście kodu nie dostałam, to i problemu nie mam a reszta niech robi co chce Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie też dziś dotrze schwarzkopf Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn za nic
ja też Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossnet.pl/Ajax Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pytania będą do 4.I.
teraz były z carrefoura Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
można dla satysfakcji sobie policzyć
http://www.tesco....-konkursy/41-zywiec/
Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak tak, ja liczyłam wszystko. a Wy widzę, dla pewności kilka dorzuciliście Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi działa
http://www.medialo.pl/9,kontakt.html
tel. 81 463 45 33
http://pl-pl.facebook.com/medialo Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a że temat niekonkursowy... np 'konkursowiczki w ciąży' też taki nie jest, a chętnie tam zaglądam, mimo, że tylko jako podglądacz.
postscript jako, że masz dobre oko, to podeślij czasem coś fajnego. może być na PW, jeśli temat nie przeżyje Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdzie i który sezon? Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie że też się u mnie nie pomylili i nie przysłali kuponu Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś przenieśli młodego z oiomu na zwykły oddział i oby było już tylko lepiej.
jak to inne problemy, których też nie mało, stały się takie niepoważne. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i mi dziś emocje wzięły górę i wypłakałam co miałam. nawet nie chcę sobie wyobrażać co czuje matka kiedy jedno dziecko leży na OIOMie a drugie w innym szpitalu. jak siostra opowiadała w jakim stanie był mój chrześniak jak go przewozili, to serce się kroi i nawet boję się myśleć, co by było gdyby. na szczęście wygląda na to, że najgorsze minęło, czego i Tobie życzę
podziwiam ją, ja chyba bym się załamała.
i ucieszyłam kiedy będąc u młodszego zajęłam go książeczką i w końcu przestał płakać. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane