Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dzasmina
Postów 2309
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS mam nadzieję, że ten który przed chwilą dodałam się już liczy Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak w ogóle, to przydałby mi się dziewiczy karniak dla większej motywacji Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałabym mieć ten problem Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mają
http://www.facebo...s/ORSAY/186276298234 Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
człowiek całe życie się uczy, nic dziwnego, że jeszcze wszystkiego nie wiesz
miałeś kiedyś taką ładną ilość wiadomości 5000 dlaczego to zepsułeś? Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
świąteczny w ogóle, to wkurzający jest zapis w regulaminie, że podejmą 2 próby kontaktu i podejmują... minuta po minucie pierwszy raz się z takim 'czymś' spotkałam.
pół nocy nie spałam Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
+ tysiąc innych wkurzających spraw Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.domowa-odnowa.pl/ Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a już myślałam, że 'wypaśnięta' Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardziej wypaśnięta opcja jest w tesco nagroda też tylko jedna, ale za to jakby fajniejsza chętnych nie zabraknie Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale rzuciłam okiem na jakie wyniki jeszcze czekam i pomijając te styczniowe, to czekam na wyniki w lutym i ... w maju także mogę z założonymi rękami czekać Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja może w przyszłym tygodniu odbieram ostatnią nagrodę i spokój
merynosku w czym problem? do dzieła ja od rana raczę się pyszną kawą, zagryzam hot dogiem i kukurydzą, przekręcam mięso na grillu - zabawa super. w międzyczasie z ukrycia nagrywam filmiki jak moje serduszko gotuje super sprawa ta kuchnia Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jest nadzieja
30.01 - Konkurs z L'Oreal Paris Dermo
01.02 - Konkurs z Pantene i Żmudą Trzebiatowską
09.02 - Konkurs L’Oreal - Czysta Skóra Active
09.02 - Czekoladowy plebiscyt Original Source
ten plebiscyt, to chyba też konkurs będzie? zresztą jak czekoladowy, to i tak będzie fajny Wyświetl w wątku >>