Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dzasmina
Postów 2313
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieję, że tym razem ostatni etap nie był zbyt mocno oblegany Wyświetl w wątku >>
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i oby się przychylili, bo nie powiem ucieszyłam się jak przeczytałam o problemach
nic nie mogę wymyślić sensownego Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.credit...-za-doladowanie-25zl Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze mam czas, zdążę Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagroda I stopnia - 20 zwycięzców – torba z nadrukiem projektu oraz kosmetykami adidas dla kobiet (Fizzy Energy - EDT 50ml oraz deo 150 ml) wartości 120 zł,
Nagroda II stopnia - 30 zwycięzców - Kosmetyki adidas dla kobiet (Fizzy Energy - EDT 50 ml oraz deo 150 ml) wartości 70 zł,
Nagroda gwarantowana dla każdego uczestnika – tapeta na komputer lub telefon.
gratuluję Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
orange głosuj na przyjaciela Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to widziałam, ale od kiedy do kiedy trwa ten etap, bo konkurs zaczął się w piątek, a kończy w środę.
tzn, że ostatni tydzień jest krótszy? Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze trwa
a mnie ciekawi jak oni te etapy podzielili? Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o nie! jutro myślę nad wierszykiem dla disneya! ... i obym zdążyła zanim się konkurs skończy Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://docs.goog...VuvVZTQ7KisKWzrXYsjw Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie widzę ograniczenia co do gospodarstwa i na moim również pisze zel p/p pla Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie dlatego go kupiłaś, bo regulamin przeczytałaś
hmm coś nie mogę skopiować interesującego Cię fragmentu, ale jest bonux na pewno Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli to było w pierwszej połowie trwania konkursu, to nie tak źle pomyśl o tych co wysłali ostatniego dnia ja wyjątkowo się postarałam i część wysłałam przedostatniego
w purze nie grałam, bo mi mąż kupił nieregulaminowy Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.kaufla...nny_budzet/index.jsp
Kup dwa produkty marek Fairy, Ariel, Lenor, Vizir, Pampers, Dreft i Ambi Pur.
Wyślij SMS o schemacie: KAUFLAND.KOD.ODPOWIED¬ pod numer 70567.*
W miejscu słowa KOD wpisz kod pocztowy sklepu, w którym zrobiłeś zakupy, a w miejscu słowa ODPOWIED¬ wpisz swoją odpowiedź na pytanie konkursowe: Co najbardziej lubisz w wiośnie?.
Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakby komuś za dużo tej euforii wpadło, to chętnie przygarnę Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja wybieram się pod wodę, może się ogarnę
luz, jeszcze sporo czasu zostało Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wg mnie może być. w końcu neska jest regulaminowa, a że kubek gratis... nie przesadzajmy. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eh tym razem, to już na pewno koniec z wysyłaniem w ostatniej chwili! Wyświetl w wątku >>