Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dzasmina
Postów 2312
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zalogowałam się.
dobra ja uciekam dalej męczyć rossnet, bo ciii mąż otworzył piwo, a moje kolejne postanowienie, to nie grać w czasówkach pod wpływem Wyświetl w wątku >>
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie niestety też nie, ale może tym razem Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i w fiacie doznałam olśnienia, jestem zadowolona z odpowiedzi na tyle, że już chyba nic innego nie wymyślę Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne....aspx?contestId=1170
ee ten odpuściłam Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak podejrzewam, ale liczę na cud
a co do wyników, to zwycięzców z astora poznamy już 5.09 dadzą radę Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS oczywiście w gattcie nie zdążyłam Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
życzę wszystkim powodzenia w tym konkursie. iii schowajcie se gdzieś ten regulamin, na wypadek gdyby się jeszcze kiedyś miał przydać Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o, dzięki.
hmm ale mam tylko jednego i nie mam go do czego porównać
wstrzymam się z tą rejestracją, dziś miał pierwszą próbę ucieczki, może następnym razem mu się uda Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.media-contact.pl/colgate/ Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic nie milczy
https://www.e-kon...ticles-5-101016.html Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc tylko 12?
http://www.biedro...nka_pg_regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajnie, że obyło się bez większych problemów Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a program do tej fotoksiążki ściągnęłaś z moje-fotoatrakcje.pl czy miałaś już wcześniej np z fotoksiazka.pl? bo ja też miałam, że kod nieprawidłowy, ale to dlatego, że wpisywałam go na programie, który ściągałam dla książki z rossnetu. jak ściągnęłam ten z ichniejszej strony, to kod wszedł bez problemu. niby nie ma żadnej różnicy, a jednak jest Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak zagrasz, to później możesz sprawdzić w profilu ilu jest chętnych do podziału
mnie ta ilość konkursów chyba troszkę przytłoczyła, bo jeszcze nie zagrałam w żadnym Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja się już nie udzielam i proponuję skończyć dyskusje na temat użyteczności (wyczyścić wątek), bo ciężko wypatrzeć przydatne informacje.
owocnych wymian Wyświetl w wątku >>