Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dzasmina
Postów 2313
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no niestety kilka osób się pochwaliło Wyświetl w wątku >>
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wow do takiego grona aż miło się dopisać
moja data z jedynym zgłoszeniem chyba właśnie minęła, trudno następnym razem.
wygranym - gratulacje, oczekującym - powodzenia Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i dzwonią
szukam chętnych na bilety. 1 dane podane w 1 komplecie, a w drugim muszą być damskie do podania Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w konkursach na rossnecie można wziąć udział tylko raz. jest to zgrabnie ujęte w zasadach - polecam Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba nie rzuci się na tą ostatnią? Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doświadczenia raczej nie mam, ale w tym konkursie palette z "dogrywką" dostałam od albedo sms, żeby się z nimi skontaktować, bo nie mogli się dodzwonić. było to już po reklamacjach, po rezerwie i kiedy już dawno o konkursie zapomniałam Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przy każdym konkursie jest koniczynka, po kliknięciu w nią są opcje zgłoś błąd i ustaw przypomnienie.
też jestem za tym, aby było widać, kto nadesłał konkurs i żeby w końcu pozamykać tematy.
strona podoba mi się coraz bardziej. a kalendarz rewelacja Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
baxter pewnie dostała, to chyba przyszedł standardowy sms o doładowaniu, nie żaden z konkursu. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już dawno Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
strasznie mnie ciekawi, czy powidło się Twojemu narkomanowi jeśli, to nie będzie tajemnica, to daj znać Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sprawdzam
a żeby było w temacie, to czekam na jutrzejsze wyniki
O! działa
no i nie działa Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa, no to z moją pamięcią szybko emotek nie wstawię. mam nadzieję, że znowu będzie guziczek. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czuję się jakbym chodziła po ciemnym pokoju - niby wiem gdzie wszystko jest, a jednak jakoś dziwnie. Wyświetl w wątku >>