Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dzasmina
Postów 2312
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli gdzieś chcą kopię paragonu, to zawsze wysyłam zwykłe ksero. nie wiem co tam wygrałaś, ale kiedyś przy grubszej wygranej miałam instrukcję, żeby oryginał sobie zostawić w razie W, a odesłać zwykłe ksero. Wyświetl w wątku >>
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.delika...Regulamin_algida.pdf Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj poinformowali te główniejsze nagrody. o pendrakach zapomnieli raczej Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy ci co wygrali nie są ciekawi na jakich zasadach teraz są przyznawane nagrody? a może się grasp rypnął i wydał na te kilka dni pulę za pierwszy etap- 70 bonów? a skoro nagradzają 10 osób dziennie, to ostatnie 2 dni połączą?
punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia, więc postawcie się na chwilę po drugiej stronie Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jak? na 4 etapy? to ile w tym czwartym przyznają nagród? bo nawet jeśli nagradzają 10 osób dziennie, to i tak zabraknie im bonów dla jednego dnia
a poza tym, to takie rzeczy pisze się w regulaminie Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też się właśnie zastanawiam ile dla nich trwają te 3 tygodnie konkursowe i jak rozdzielili nagrody Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sumie, to się z nim zgadzam, bo żeby pojechać, to trochę trzeba pokombinować i na samą myśl się odechciewa. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze w zeszłym tygodniu byliśmy na tak, a teraz jak przyszło co do czego, to mąż zaczął wyliczankę: przerywacze, czujnik, opony, urlop, daleko...
ja wiedziałam, że tak będzie Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to nawet żubra nie było
a algida milczy? miałam nadzieję, że wczoraj poinformują. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ktoś z okolic kielc wybiera się na ten koncert? Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w regulaminie jest 400 zestawów. a 50 na tej glównej konkursu.
Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, widzialam, ale po odblokowaniu piszą o wygraniu 1 z 50 zapasów. dlatego się zastanawiam ile tego w końcuy jest? Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakoś mam nieodparte wrażenie, że przylożylam do tego rękę
może mi ktoś powiedzieć ile tych nagród jest w palette? 1 z 50 zestawów, czy 400 szt czy ile tego? Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no raczej tak Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o 12.30 byl wpis ze sluchawkami Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 15.09 mają czas. mam nadzieję, że jeszcze nie informowali.
eh czekam na tego pendraka i chyba się nie doczekam Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
np dove daje zaproszenie dwuosobowe do jachranki
https://www.e-kon...118434/#.Uiy5WKIj2So
a palette to, o ile dobrze pamiętam, roczny zapas, czyli 12 sztuk.
myślę, że byloby milo, gdyby osoby, które mają dostęp do konkursów wklejaly info o zasadach i nagrodach. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>