Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dzasmina
Postów 2312
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
innego konkursu nie widziałam, ale skoro i tak musisz kupić, to może zagraj, tak przy okazji w C4 pewnie będą większe emocje i atrakcje, a tu kto wie może nawet główniejsze przez pomyłkę przyznają no dobra, rozmarzyłam się, ale są zestawy.
ja pękłam przy patelniach i nie narzekam, raptem po jednym, miłym, upominającym telefonie, a radości sporo. Wyświetl w wątku >>
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten rok dla mnie był pasmem niepowodzeń i to nie tylko konkursowo, przez co i grać za bardzo nie miałam ochoty, a kiedy mnie natchnęło, to efektów zabrakło
po podsumowaniu "tak źle" było 4 lata temu. no, ale nie ma co narzekać, coś tam jednak wpadało
ostatnie dni starego roku napawają mnie jednak optymizmem jeszcze będzie dobrze Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do tych główniejszych nagród, to też jestem ciekawa czy zostały rozdysponowane i nie piszę o głównej. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raczej tak
https://www.e-kon...257/p/1275/#p5796040
a czy wygrał ktoś tego tablecika? Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tu widzę też toczy się dyskusja
https://www.facebook.com/ZaFreecompl Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro nie możesz pomóc i temat cię nie dotyczy to daruj sobie takie komentarze Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o, nie widziałam gazetki. taki zestaw nie byłby najgorszy. jak na moje potrzeby aż świat Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech jeszcze velvet się rozwiąże z takimi efektami i zapadam w sen zimowy Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja mam zamiar się wybrać w niedzielę
oby nie było żadnych problemów w związku z http://www.dzienkina.pl/index.php Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też racja.
a może właśnie zgubili listę kto jaki kolor chciał i teraz konsultują z jakąś wróżką, w którym byłoby laureatom najlepiej biorąc pod uwagę np datę urodzenia
i dołączą karteczkę, że wraz ze znaną stylistką gwiazd doszli do wniosku, że ten odcień będzie lepiej pasował Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak myślałam, choć miałam nadzieję, że jedna osóbka wybiera hasła, a druga dzwoni i jest jeszcze na co czekać
dzięki Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba kopię kuponu Mikołajowi wysłałaś? Wyświetl w wątku >>