Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dzasmina
Postów 2309
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ciekawe co zrobią z tymi nagrodami, które przepadły? Wyświetl w wątku >>
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ten Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, pytania dotyczą schwarzkopf, np. czy palette to marka do koloryzacji włosów, a w drugim miałam chyba czy Palette to marka do stylizacji włosów. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wkurzyłam się, bo przez to dzwonienie wyczyściło mi całą listę połączeń, a niektórych numerów nie miałam zapisanych
Już za samo dodzwonienie się powinni dawac nagrody Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tam porządki, resztę dnia poświęc na świętowanie Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale Ci zazdroszczę
Ja dziś w końcu cieszę się, że posprzątałam ten wszechobecny bałagan.
I pogoda taka ładna Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Domek misia, burżuj i irving tak? Ciekawe czy wszystko dadzą jednocześnie? Powodzenia Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzasmina nie martw się. Ja zdałam dopiero za 3. razem i jestem bardzo szczęśliwa, że zdałam Znam ludzi, którzy zdawali za pierwszym razem i są zupełnie zieloni na drodze i takich, którzy zdawali po 6- 8 razy, a jeżdżą bardzo dobrze. Z własnego doświadczenia wiem, że wiele zależy od egzaminatora... nawet teraz. Jeden zaliczy Ci egzamin, a inny gdzieś znajdzie jakieś ale, jeśli tylko chce Cię udupić. Nie oszukujmy się. Mój kolega najechał na krawężnik i zdał, kuzynka lekko otarła koło o krawężnik i oblała, bo przecież po krawężnikach jeździć nie będziemy
Masz rację. Pierwszy raz to podeszłam na zasadzie A, zobaczę w ogóle jak to jest. Ale dopiero dziś zjadłam normalnie obiad, jeszcze te wszystkie dobre rady i komentarze typu: ,,Na takim błędzie oblałaś?! W jednej chwili mam ochotę rzucic to w cholerę, a za moment myślę sobie, że przecież umiem jeździc i się nie poddam.
Ee, nie, naprawdę kończę, bo już mam łzy w oczach, a przecież twardziochem trza byc Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja myślę, że to, kto jakim jest kierowcą nie zależy od ilości egzaminów. Mój szwagier zdał za 7 razem i jeździ bardzo dobrze, a kuzynka zdała za 2 razem i czasem wyjedzie na wieś (np. nie jeździ autem do kościoła, bo jest duży ruch). Pewnie, że można zdac od razu (bez znajomości), ale to też zależy od egzaminatora i od poziomu stresu, trochę szczęścia też się przyda.
myślę, że obecnie mniej zależy od egzaminatora, niż np jeszcze 6-8 lat temu szczęście? jeśli w nie wierzysz, to pewnie tak
oj, trochę jeszcze zależy. Tak, są kamery i w ogóle, ale jeśli egzaminator, że tak powiem nie jest przychylny, to znajdzie powód do przerwania egzaminu. Jeśli ma się szczęście i trafi się na fajnego to co innego. Wtedy nawet jeśli się nie uda, to pretensję można miec tylko do siebie.
I masz rację, nie każdy powinien miec prawo jazdy.
Ja sobie wmawiałam, że nawet gdybym miała 10 razy zdawac to się nie poddam, ale kiedy już zdam chcę wiedziec, że jestem dobrym kierowcą. No po tym 1 egzaminie się załamałam i dzięki takim komentarzom jak twoje zastanawiam się, czy może nie jestem w tej grupie, która nie powinna go miec.
I wkurzyła mnie dziś siostra komentując mój egzamin. Miejmy nadzieję, że to już ostatni.
I kończę już ten temat, bo się tylko niepotrzebnie nakręcam Następnym razem napiszę o PJ jak zdam. Nawet za 13 razem Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja myślę, że to, kto jakim jest kierowcą nie zależy od ilości egzaminów. Mój szwagier zdał za 7 razem i jeździ bardzo dobrze, a kuzynka zdała za 2 razem i czasem wyjedzie na wieś (np. nie jeździ autem do kościoła, bo jest duży ruch). Pewnie, że można zdac od razu (bez znajomości), ale to też zależy od egzaminatora i od poziomu stresu, trochę szczęścia też się przyda. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No proszę Cię. A kto wtedy by miał to prawo jazdy. Z licznego grona znajomych tylko 2 osoby zdały za 2-3 razem, 7 podejśc to dobry wynik W swojej naiwności miałam cień nadziei, że uda się od razu, bo przecież dobrze mi szło, ale już zeszłam na ziemię. Jeśli zdam za 7 razem to będę szczęśliwa. I będę dobrym kierowcą Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Śmichy, hihy, ale tak mi ciśnienie podniosła...
Jak już pospieszyła z dobrą nowiną to mogła też pofatygowac się ze sprostowaniem.
A w ogóle to mam dziś wkurzający dzień. Obiad przypaliłam (żyję jeszcze wczorajszym egzaminem), pranie się nie doprało, a tego okropnego bałaganu nawet nie chce mi się zamieśc pod dywan.
Jedyny promyczek jaki mi dziś zaświecił, to mąż, który postanowił kupic mi godzinki przed następnym egzaminem Chociaż, z drugiej strony, z takim talentem to i następny kurs nie pomoże Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwonię do teściowej wypytac o szczegóły tego wygranego weekendu, a ona na to, że dostała sms z podziękowaniami i tyle
I gdzie tu mowa o weekendzie, a jeszcze dzwoniła jej wnuczka z potwierdzeniem, że babcia weekend wygrała.
No ja mogłam byc rozkojarzona po egzaminie, ale żeby tyle osób nie potrafiło sms odczytac
I jakby nie mogli się wczoraj pofatygowac i chocby sms przyslac ze pomyłka, gdybym teraz nie zadzwoniła dalej szukałabym paragonu albo chętnego na wygraną
Jeszcze raz zadzwoni, że coś wygrała to zaraz się rozłączę albo nie uwierzę póki nie zobaczę.
Przepraszam wszystkich piszących na PW za zamieszanie.
Teściowa też człowiek, pomylic się może, ale żeby aż tak Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Macie rację. Ja plac zrobiłam dobrze bez poprawek i jak wyjeżdżałam na miasto to też nie mogłam tej nogi utrzymac, a ręce jeszcze mi się trzęsą I zaraz przy wyjeździe widzę stoi Stop jak słup, to stanęłam równiutko przed znakiem, a że wolne było to przy drodze już się nie zatrzymałam i doopa
A że instruktora miałam naprawdę fajnego i tłukł mi takie sprawy bez przerwy, to mi się dostało po uszach. Nie spodziewałam się, że tak będę to przeżywała, jak wracałam do domu to mi nerwy puściły i łezki ocierałam, żeby nikt nie widział. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309