Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika luimig

luimig

#5915350 Napisano: 10.09.2014 18:45:08 w Rossmann
A myślałam ze tylko ja mam bana 2gi miesiąc... Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5896808 Napisano: 31.07.2014 12:14:30 w Rossmann
czy ktos moglby podac pytania w konkursach bo nie mam dostepu do regulaminów z telefonu? Bardzo dziekuje z gory:) Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5874181 Napisano: 12.06.2014 12:26:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
2x płyny Garnier.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5874106 Napisano: 12.06.2014 09:26:37 w Rossmann
Co za życie zakupy z Sablewska wygrałam 1 zgłoszeniem, a na xboxy poszło 10 i nawet kosmetyków nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5818576 Napisano: 05.02.2014 23:35:38 w Rossmann
Uwaga ciałem dla rossnetu w Dax Perfecta nie są też stopy i dłonie (kupowałam dzisiaj maski po 2,49) kody się nie drukują... może napiszę do rossnetu tylko muszę gdzieś odszukać dane kontaktowe w sprawie kodów, ktoś już coś w ten sposób wynegocjował?

Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5800754 Napisano: 03.01.2014 22:05:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak to jest z konkursem zostajezofe? będą jeszcze zwyciężcy z 3 ostatnich dni czy to jakiś błąd aplikacji był? Bo w regulaminie niby jest do 28go...ale aplikacja działała, były nagrody wskazane i członek jury który miał dokonywać wyboru, tylko wyników z 29go dzisiaj brak i już sama nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5799165 Napisano: 01.01.2014 02:00:19 w Nasze wygrane 2013 roku:)
Wszystkim gratuluję super nagród emotka a sobie w tym roku gratuluję powrotu do konkursów w grudniu po 1,5 roku przerwy. Grudzień uważam za owocny i oby Nowy Rok był jeszcze lepszy, czego wszystkim życzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5480677 Napisano: 29.11.2012 10:44:56 w Rossmann
assal napisał(a):

Teraz to trzeba będzie trzymać kciuki, by się nie wygrało jakiegoś żelu emotka
Skoro można wygrać jedną nagrodę na miesiąc emotka

Jedną nagrodę na miesiąc? A to jakieś oficjalne dane?
Matko...10m-cy bez konkursów i jak się świat zmienił... Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5475804 Napisano: 27.11.2012 10:27:57 w Czas na zmiany...
Zgłoszenie z nowym konkursem zostało przyjęte.
ode mnie na dobry początek - zostań łamistrajkiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5475610 Napisano: 27.11.2012 09:04:42 w Czas na zmiany...
zdolnabestia... szkoda emotka u mnie po tych 10 miesiącach bez konursów zrobiło się pusto - braki w kosmetykach, nowościach książkowych itd.
a kiedy strajk się skończy?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5469523 Napisano: 24.11.2012 11:29:05 w Czas na zmiany...
Dodałabym jabym miała siłę znaleźć.. ale po dniu z Małą mam ledwo siłę na 2-3 konkursy podane na tacy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5468295 Napisano: 24.11.2012 11:27:50 w GFK
karkocka napisał(a):

taleksander napisał(a):

calliope napisał(a):

karkocka napisał(a):

taleksander napisał(a):

karkocka napisał(a):

calliope napisał(a):

dostałam wczoraj na maila kod do Empiku 50 zł, szybciutko bo zamówiłam 30.10. emotka

A wiecie jak długo ważne są te kody ?

jeśli załadujesz ekartę na stronce np. dziś, to ważna będzie przez rok, czyli do 9.11.2013 emotka

To ten kod do EMPIK-u trzeba jeszcze gdzieś załadować ? Myślałam, że wpisuje się go przy zakupach!

Też bym chciała widzieć jak to zrobić emotka

to nie jest kod rabatowy, tylko ekarta, wybiera się już na samym końcu sposób płatności i wpisuje dopiero kod ekarty. Ja się mordowałam pół dnia, bo wpisywałam w kod rabatowy i program krzyczał, że niepoprawny. Ale można zalogowac się, wejść na TWOJE KONTO, wpisać kod i z tych 50 zł korzystać przez rok, czyli teraz np. kupujesz coś za 30zł, a reszta zostaje na potem, nic nie przepada.

taleksander ślicznie dziękuję za szczegółową instrukcję emotka

a czy można łączyć ekarty? czyli np. 2 po 50 zł i zrobić zakupy za 100? albo dopłacić przy odbiorze? Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5465995 Napisano: 22.11.2012 10:50:43 w Czas na zmiany...
Zmiany... jedyne jakie narazie zaobserwowałam to bardzo mała liczba dodanych konkursów emotka w zeszłym roku o tej porze było koło 2-3 tysięcy... albo mało ludzie dodają albo kryzys u sponsorów? A nie grałam w nic od stycznia 2012r. teraz powoli zaczynam od nowa. Pozdrawiam, Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5232645 Napisano: 11.06.2012 06:54:23 w Konkursowiczki w ciąży
czytam i czytam - ale maluchy rosną szybko emotka
moja Emi w środę kończy 4 miesiące i waży 5500. Teraz tylko czekamy aż siądzie bo silna jest i mocno się podciąga do góry jakby chciała usiąść, a poza tym przekręca się smodzielnie z boku na bok, z pleców na brzuszek i z brzuszka na plecy.
Mało tylko grucha ostatnio tak ją ten ruch zafascynował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5053318 Napisano: 04.03.2012 11:23:50 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Pępowina małemu dziś odpadła.
W nocy wymiotował, więc poszliśmy do lekarza tam gdzie się urodził i się okazało że mały za dużo je i mamy mu ograniczyć i dawać nie częściej niż co 3h. W 14dni przybrał 900g emotka zapasłam swe dziecko... Ale kurde skąd miałam wiedzieć, że on nie głodny kiedy cały czas wpychał łapki do japy i cycka szukał? Do tego biedny już ma kolki emotka

U mnie na kolki pomogły małej kropelki Biogaia (już od 4 dni kolki nie było) - położna doradziła mi podczas wizyty w domu Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5041137 Napisano: 26.02.2012 02:17:01 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

benasia napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

grusia25 napisał(a):

no właśnie jeśli chodzi o obłożenie to ciężko wyczuć bo np. w pierwsza dobę na porodówce była tylko jedna kobieta ,która dzień wcześniej urodziła, a drugiego dnia w nocy zjechały się aż 3 kobietki i naraz rodziły ( w tym jedna bliźniaki)a ale np na KtG przychodziły kobiety do mojej sali takie z drogi .,które właśnie czekają na dniach na poród to też ich trochę było- ogólnie porodówka jest taka nieduża ale bardzo kameralna - no i dianek -poród rodzinny w Gala płatny 100-150 bo jedni mówili ,ze 100 drudzy 150 ,a akurat dzisiaj jak pytałam pielęgniarkę też mi tak powiedziała.

dianek- super ,ze jesteście już w swoim gniazdku
emotka u mnie jeszcze trochę drogi na razie domek w stanie surowym ale przykryty- teraz jak juz szczęśliwie urodze to będzie motywacja ,żeby jakoś szybciej ruszyć dalej jak tylko zdrowie i praca będzie emotka

a co do porodu - to bardzo chętnie daje Ci pierwszeństwo - teraz na Ciebie kolej a potem dopiero ja- (ja niby bym już chciała ale sie boję ,może troszkę mniej niż przedtem ale jednak na samą myśl robię w gacie emotka emotka )

Grusia super że wszystko ok emotka emotka

To skandal żeby w tych czasach kazali płacić za poród rodzinny

teoretycznie poród rodzinny jest bezpłatny ale jest tzw cegiełka i np u nas 100zł się płacilo za powiedzmy fartuch dla taty...
emotka

To co ten fartuch ze złota
emotka masakra ja jak rodziłam to zachęcali do porodów rodzinnych i ani grosza za to nie brali

no widzisz weszly przepisy że porody rodzinne za darmo więc kasują za coś innego a jak nie zapłacisz to nie ma rodzinnego...

To u nas tak liczyli za znieczulenie, że niby forma darowizny, ale bez tej darowizny dla szpitala nie dostałoby się wypisu dziecka... Trochę nie fair...

My malemu kupiliśmy owieczkę z bijącym serduszkiem, też daje radę na marudzenie, serduszko zaczyna pikać gdy mały marudzić zaczyna. Szkoda, że nie działa na głoda czy mokrą pieluchę emotka

a u nas wszystko za darmo - i poród rodzinny (pokój tylko 1, ale można rodzinnie rodzić na trakcie porodowym) i znieczulenia Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5027197 Napisano: 19.02.2012 09:46:50 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

luimig - no to ładny ekspres ! pozazdrościć

a jak córa ma na imię :> bo nie wiem czy się nie chwaliłaś, czy mi umknęło zupełnie

Emilka emotka

agusia147 - ja nie miałam bóli krzyżowych i krócej u mnie wszystko trwało, to może dlatego inne odczucia Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5026713 Napisano: 19.02.2012 04:58:23 w Konkursowiczki w ciąży
To może ja o porodzie... Trafiłam do szpitala w nocy z soboty na niedzielę z jak się okazało mylnym podejrzeniem odpłynięcia wód. Zatrzymali mnie bo byłam już po terminie i miałam temperaturę. W niedzielę rano zapadła decyzja o indukowaniu porodu cewnikiem Foleya. Z niedzieli na poniedziałek obudziły mnie odpływające wody płodowe (rozwarcie 4 palce) i dopiero po tym nadszedł 1szy skurcz. Po 3 h 25 min. córeczka przyszła na świat SN emotka Spodziewałam się gorszego bólu przy skurczach ale na prawdę nie bolało aż tak jak to sobie wyobrażałam. Za to przy partych zmęczyłam się ogromnie - były najgorsze z całego porodu.
Mąż przy porodzie to prawdziwy skarb emotka Spisał się na medal! emotka
Jak patrzyłam na dziewczyny po CC jak się męczyły to dziękowałam Bogu że mogłam rodzić SN. Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5025575 Napisano: 18.02.2012 07:18:06 w Konkursowiczki w ciąży
u mnie córeczka z 13 lutego emotka od wczoraj jesteśmy już w domku. Pozdrawiam i życzę wszystkim przyszłym mamom aby czas ciąży upływał Wam mile emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#5006605 Napisano: 09.02.2012 08:07:50 w Konkursowiczki w ciąży
anava napisał(a):

allice napisał(a):

benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

Mysmy synka w Bozenarodzenie poczeli a corke w walentynki własnie emotka

my też w lutym emotka

a my też w lutym emotka

Domyślam się, rodziłyście w podobnym terminie obie emotka

generalnie ja miałam termin na 11 listopada a urodziłam 26 października, a katrin urodziła 25 października
emotka

a mój synek urodzony 24 października tylko 2 lata wcześniej emotka

mój był terminowo 4.11

moja dziewczynka dalej w brzuszku...
ale ciągle mam nadzieję, że za chwilę się zacznie!:) Wyświetl w wątku >>
0 0