Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika luimig

luimig

#7223376 Napisano: dzisiaj o 10:03:49 w Smolar
KateJot88 napisał(a):

olywka napisał(a):

Lidloteria nagrody niby co minute  😅 3 paragony wbite o różnych godzinach i 3 pudła, jak to w ogóle możliwe? Mieć aż taki pech 😅 A jak wam idzie w tej loterii ?

Kwestia szczęścia jak zawsze. Ja wbiłam jeden paragon, na dodatek znaleziony na parkingu i od razu 50 zł. Ale za to z Coli z Biedronki już chyba 5 czy 6 i nic.

u mnie i coca cola i lidl 0 a po 3 paragony poszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#7222455 Napisano: 18.11.2024 16:01:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
kocie_lakocie napisał(a):

200zł do Pyszne.pl / Philadelphia.

Znalezione w SPAMIE emotka  dobrze, że tutaj można sprawdzić, że wysyłają powiadomienia o wygranych emotka

Dokładnie! Ja także znalazłam w spamie nagrodę III stopnia w Phila emotka Wyświetl w wątku >>

luimig

#7222232 Napisano: 17.11.2024 19:22:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Życzę Wam wyjazdu do Starej Wsi - miałam okazję być tam tydzień na obozie treningowym (nie z Anią emotka ) Obłędne miejsce, ale najlepsze jest jedzenie! Polecam też kurs sushi na miejscu - czysta poezja emotka  A w konkursie nie brałam udziału bo nie lubię zielonej herbaty emotka
pimparimpa napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

kimberly napisał(a):

marcinzc napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Ktoś podjął wyzwanie Lipton 2 kubki zielonej herbaty dziennie? Na jaki etapie udało się Wam zakończyć challenge?  emotka

Ja brałam udział . Wszystkie 21 dni zaliczone ☺️ i bardzo chce deskę SUP 😅

Bralam udział, ale specjalnie nie robiłam 21 dni, bo nie chce jechać z Anią  emotka  zrobiłam 15 dni

Też brałem i nabilem 21 dni. I też chcę SUPa a nie wyjazd emotka

I ja dołączam się do grona osób bijących się o SUPa, a którym nieszczególnie zależy by jechać z Anią 😂 ale zrobiłam 21 dni, bo jeśli a nóż widelec wygram (na co raczej marne szanse, bo nigdy żadnej głównej nie wygrałam w loterii) to i tak pojadę z ciekawości i tak 😁

To trzymam kciuki za wszystkich z 21 dniami. Niech Wam Ania ładnie tańczy  emotka

ja jednak dociągnęłam do 21 dni, jak się zorientowałam, że całkiem niedaleko bym miała na te wygibasy. Poza tym fajne to byłoby doświadczenie

Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

luimig

#7221786 Napisano: 15.11.2024 13:39:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

Po jakim czasie przychodzi mail po telefonie z Kauflanda? Bo telefon po 10, a na mailu pusto wciąż.

Czy to już Kaufland z ostatniego etapu? Bo tak się zbierałam że tylko w ostatnim zagrałam.. Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#7221025 Napisano: 12.11.2024 22:28:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś miał problem z formularzem w konkursie Aldi Choceur? Wyskakuje mi ciągle błąd.. Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#7220895 Napisano: 12.11.2024 16:02:06 w moje dzisiejsze wygrane :)

luimig

#7219860 Napisano: 08.11.2024 12:13:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak gracie w konkursy bramkowe? Nivea Men ma ponad 3500 nagród... zagrałam dzisiaj na 4 paragony i 0/4 emotka  Kiedyś to się grało pod zegar z windowsa żeby strzelić o równej godzinie, ale to przestało działać jak jeszcze grałam regularnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#7219533 Napisano: 07.11.2024 13:16:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

luimig napisał(a):

Miał ktoś może sytuację, że wysyłając zgloszenie w Kaufland 250 sklepów pomylił nr paragonu? Wklepałam z automatu ten numer z góry przeciwległy do daty.. A tu zonk, bo doczytałam że trzeba ten z dołu oznaczony jako nr paragonu. Uznawali wcześniej takie zgłoszenia, czy lepiej próbować z kolejnych paragonów inne teksty? I czy można grać z Waszych obserwacji tylko na osobę na którą zarejestrowana jest karta czy też na męża?

Ja, miałam taka sytuację, tyle, że od razu napisałam do nich z prośbą by poprawili i to zrobili emotka
Można grać tylko na osobę na którą jest karta.

O to ja też napiszę! emotka  Czy podałaś od razu numer pomylony i dobry w emaliu? Czy jak się odezwali? emotka  Bo szkoda byłoby zgłoszenia emotka  Bardzo Ci dziękuję za podpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#7219527 Napisano: 07.11.2024 13:06:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miał ktoś może sytuację, że wysyłając zgloszenie w Kaufland 250 sklepów pomylił nr paragonu? Wklepałam z automatu ten numer z góry przeciwległy do daty.. A tu zonk, bo doczytałam że trzeba ten z dołu oznaczony jako nr paragonu. Uznawali wcześniej takie zgłoszenia, czy lepiej próbować z kolejnych paragonów inne teksty? I czy można grać z Waszych obserwacji tylko na osobę na którą zarejestrowana jest karta czy też na męża? Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#7219511 Napisano: 07.11.2024 12:22:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nic kompletnie, nawet misiek z Sagi nie wpadł emotka   Nie mówią o prince polo czy innych loteriach.. Ekhm czekam na coś pozytywnego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#7217471 Napisano: 30.10.2024 10:19:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
powrót do konkursów rozpoczynam wygranym samochodem emotka
Szkoda tylko, że miniaturką od Serenady emotka  Ale koła ma i jeździ to się liczy emotka  
I jeszcze do testów wpadł zestaw Bandi z wizaż.pl Wyświetl w wątku >>

luimig

#7215586 Napisano: 22.10.2024 12:54:50 w Twoja najcenniejsza nagroda:D
Wracam do gry po kilku latach przerwy emotka  Ostatnio regularnie grałam w 2017 r. czyli 7 lat temu. Wtedy to się wygrywało emotka  Trochę sprzetu rtv i agd, trochę książek i drobnicy, 2 konsole PS, alkohole, słodycze i inną ciekawą drobnicę, która zawsze cieszy najbardziej emotka   
Moje najlepsze nagrody? Zakupy z Mają Sablewską za 2000 zł i pobyt w Poznaniu oraz ekspres do kawy Saeco który działa do dziś emotka
Nigdy nie wygrałam wycieczki/bonu na wyjazd ani samochodu... dlatego wróciłam! emotka
Życzę wszystkim samych najlepszych wygranych! Wyświetl w wątku >>

luimig

#7215504 Napisano: 22.10.2024 09:59:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wróciłam do grania i jak do tej pory wszystkie próby do 0... ten wątek zawsze pomagał emotka  zobaczymy co się zmieniło po tylu latach emotka Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

luimig

#7215064 Napisano: 20.10.2024 00:09:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

kuchniawczekoladzie napisał(a):

makarena2908 napisał(a):

kuchniawczekoladzie napisał(a):

Czy ktoś z Was ma problem z wysłaniem zgłoszenia na konkurs Serenada? Za każdym razem mam informację że jest nieprawidłowa odpowiedź weryfikacyjna pod numerem telefonu🤷🏻‍♀️

Ja miałam! 

Źle kody wpisujesz ( musi być odpowiednia kolejność)  albo źle wpisujesz numer telefonu:) lub literówka w kodzie emotka  ja mialam na odwrót kody napisane emotka

A to się da na odwrót napisać? 🫣 Po kilka razy sprawdzałam i wpisywałam ale ciągle coś nie tak 🙈

Też mi nie wchodziło, bo na fotce po lewo był kod ABC a po prawej DEF. Ja wpisałam najpierw ten po prawej DEF i nie wchodziło. Zmieniłam
tylko pozycje i już przeszło

Także nie mogę wysłać zgłoszenia.. A miał być to konkurs z którym wrócę do grania emotka  Nie wiem co robię nie tak - nawet zgadzają się kody i ich kolejność w zgłoszeniu i na zdjęciu.. Wyświetl w wątku >>

luimig

#7151026 Napisano: 03.01.2024 22:58:49 w Nasze wygrane w minionym roku
Dzisiaj moja 15 rocznica na forum! emotka  W tym roku starałam się wrócić do grania... ale nie to, że zabrakło wygranych i nagród, jak zwykle w ostatnich latach zabrakło czasu na granie! Po raz kolejny więc planuję... wrócić do gry  emotka  Choć godzenie grania, życia, pracy na własnej działalności i bookstagrama na pełen etat to nie łatwe zadanie emotka  bo doba nie jest z gumy. 
Rok temu udało się wygrać trochę drobnicy - głównie alkohol i kosmetyki  emotka  
W Nowym Roku chciałabym wygrać - jakiś bon wyjazdowy, agd i rtv (wymienię sprzęty wygrane sprzed lat emotka ) Wyświetl w wątku >>

luimig

#7077469 Napisano: 31.01.2023 22:53:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Laysów brak... ale jest:
- testowanie Garnier z wizaz.pl Wyświetl w wątku >>

luimig

#7075087 Napisano: 17.01.2023 23:06:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
test Loreal z wizaz.pl emotka  17 dni stycznia - 3 nagroda emotka  jak na powrót i okazjonalne granie to całkiem nieźle emotka   Wyświetl w wątku >>

luimig

#7072526 Napisano: 04.01.2023 17:19:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
Na miłe rozpoczęcie roku - planer Rossman, zestaw "wyłącz spinę" Wyborowa - chciałam dziwne nagrody to mam emotka   Wyświetl w wątku >>

luimig

#7072319 Napisano: 03.01.2023 22:40:01 w co chcielibyście wygrać?
kosmetyki - bo nie mam czasu ich kupować a lubię próbować  emotka
thermomix - szalenstwo emotka
coś zaskakującego czego sama bym sobie nigdy nie kupiła 
szkoda tylko, że nie da się wygrać wolnego czasu na granie emotka  
  Wyświetl w wątku >>

luimig

#7072318 Napisano: 03.01.2023 22:32:25 w Nasze wygrane w minionym roku
W zeszłym roku prawie nic nie wygrałam emotka  Pochłonęło mnie recenzowanie książek dla dzieciaków - a książki od wydawnictw cieszą jak nagrody emotka  Ale postanowiłam wrócić - w tym roku zaczęłam od terminarza w Rossman i mam nadzieję, że dzięki niemu dopiszę granie do stałego kalendarza emotka  I świętuję dzisiaj 14 urodziny na forum emotka   Wyświetl w wątku >>