Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ciasssteczko
Postów 1359
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie stovit, bo odstawil badziewie a nie promocje - nagrody powinny byc nowe i cieszyc oko, a u obtluczone patelki, porysowane tostery i pani na infolinii, ktora sprawdza w systemie i mowi ze przesylka wyszla 6 maja, a ja mam pieczatki z 12 maja
wkurza mnie ludzka hipokryzja i domaganie sie sprawiedliwosci przez oszustow
wkurza mnie ze przede mna sesja, a ja chce juz lezec do gory brzuchem na plazy
i jeszcze plagiaty mnie wkurzaja i sprzedawca przypraw pod oknem, bo drze sie od szostej rano
ulzylo Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po dwoch tygodniach od wysylki w przypadku jej niedostarczenia mozna skladac reklamacje na poczcie, poczestuj ja telefonem w przyszlym tygodniu Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skads jeszcze dzwonili dzis z zastrzezonego?
vichy mialam telefon na inny numer, lu go nie, vise odebralam, kaufland tez nie Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moze to Vichy Consult? Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co za zenada
a nawet w ulotce dla eksperta wolami pisza, ze za sprzedaz paczki eksperta usuwa sie taka osobe z bazy na dobre Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
juz sie poprawilam wyzej - wybaczcie zamieszanie Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tfu, pomylka
z urodzinowego mam potwierdzenie zgloszenia w konkursie - przepraszam, nie chce nikogo wprowadzic w blad, chodzi mi tylko o to, ze mi tez sie ta stronka nie laduje po wyslaniu wynikow, ale dociera to na ich serwer Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam tak praktycznie za kazdym razem jak gram w cokolwiek na rossnecie, ale zgloszenia sa wysylane bo z Lirene dostalam maila z potwierdzeniem Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponawiam - nikt nie zechce odstapic paragonu? Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dostrzegam roznice pomiedzy 'gram na rodzine', a 'gram na kazdego czlonka rodziny z tylu kont, ile zdolam zlozyc'
i nie 'wonty', troche szacunku prosze, wyrazam swoje zdanie jako osoba, ktora gra wylacznie z jednego konta, i ktorej nie podoba sie ze moge nie wygrac dlatego, bo ktos nie potrafi sie uczciwie bawic. Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak sobie zalozysz na drugim mailu to pewnie technicznie mozna, ale osobiscie bardzo mi sie nie podoba takie cwaniaczenie - rozumiem granie na rodzine, bo to przynajmniej rozne osoby, ale to juz jest przesada Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
paru osobom udzielili informacji o znalezieniu sie badz nie na liscie zwyciezcow, a czemu zatajaja informacje czy dotarly paragony to nie wiem
wysle Ci na pw maila bezposrednio do Pani, ktorej odsyla sie dane, moze ona pomoze - bo zwraca pewnie z ogolnego maila kontaktowego? Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prawdopodobnie jeszcze nie sprawdzili paragonow do Twoich zgloszen, mozesz poczekac albo zadzwonic do agencji Avantis i zapytac Wyświetl w wątku >>