Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
piekny wiek Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
teraz czekasz , przyjdzie meil po 19 i sprawdzisz czy wygralas Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zaloguj sie, kliknij w Happy Hours i w prawym oknie kliknij zobacz jak grac i tam wpisz cyfre od 1-10 jaka obstawiasz Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
uffff bo juz sie balam ze tylko ja nie mam.A dostal ktos meila kto jest na tej liscie? Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
swieze umysły i świeże podejscie do konkursów a to sie liczy Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
wiesz moja bratanica(6lat) i bratanek(3 lata)dzisiaj obchodza 3 rocznice smierci swojego ojca-bratanek nawet go nie pamieta i to mnie nie wkurza ale strasznie boli Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
dla bratanicy Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
napisalam o ilosci glosow, o jedynkowaniu pod koniec i ze zgodnie ze wzorem w ich regulaminie kazdy glos sie liczy i ze fotka ktora wygrala byla do polnocy daleko w rankingu Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
tez to mam i wyrzucilam do kosza Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ja juz zapomnialam ale od teraz czekam Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
u mnie bylo to samo i napisalam i dostalam oto taka odpowiedz
Witamy serdecznie,
Uprzejmie informujemy, że nagrody publiczności zostały zgodnie z
regulaminem konkursu przyznane za zdjęcia, które otrzymały w poszczególnych
miastach najwyższe oceny od innych uczestników według stanu na dzień
zakończenia konkursu, czyli 28 lipca 2009 r.
Pozdrawiamy,
Zespół Alior Banku
Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
buziaki i sto lat Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
moze zostal numer to mozna podejsc do sklepu i poprosic o kopie Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
teraz mnie nie bedzie jak Ci sie nie uda to moge sprobowac w nastepnym tygodniu dla Ciebie:) Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ja klikalam wedlug atomowego i pierwszy klik poszedl :59 i za nim 3 nastepne(nie dla mnie) i wszyscy dzis meile dostali Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
to w zasadzie on popełnił bład i teraz poprosi cie o napisanie oswiadczenia czyli takiego potwierdzenia ze przesylke dostarczyl Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
równo o 00:00 Wyświetl w wątku >>