Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika abodak

abodak

#3513634 Napisano: 02.07.2010 12:55:22 w Inne mniejsze markety
krynia napisał(a):

abodak napisał(a):

kingaa napisał(a):

krynia napisał(a):

janiek napisał(a):

fajny konkurs na statoil
doda ktoś do bazy?
http://www.dumdum.eu./ łyknij auto trwa do 31.07.2010
Do wygrania Auto bony paliwowe i piłki

tyle że agencja Media Contact z Dąbrowy nie należy do solidnych...

Konkurs może i byłby fajny, gdyby nie agencja, która go organizuje!
Nagrody wyślą w 2012 po końcu świata, bo wcześniej nie dadzą rady, bo tyle mają roboty emotka

jesli chodzi o dumdum to solidna firma o Media Contact wole sie nie wypowiadac emotka

regulamin, co prawda, wyskakuje na stronie dum dum, ale jako organizator widnieje Media C.

Media zajmuje sie strona prawna, czyli paragonami weryfikacja, wydaniem nagrod itd. Mozna powiedziec ze jest wynajety przez dumdum, jesli sa jakies problemy to dumdum wszystko rozwiazuje i to tak aby nagrodzony byl zadowolony Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3513608 Napisano: 02.07.2010 12:45:42 w Inne mniejsze markety
kingaa napisał(a):

krynia napisał(a):

janiek napisał(a):

fajny konkurs na statoil
doda ktoś do bazy?
http://www.dumdum.eu./ łyknij auto trwa do 31.07.2010
Do wygrania Auto bony paliwowe i piłki

tyle że agencja Media Contact z Dąbrowy nie należy do solidnych...

Konkurs może i byłby fajny, gdyby nie agencja, która go organizuje!
Nagrody wyślą w 2012 po końcu świata, bo wcześniej nie dadzą rady, bo tyle mają roboty emotka

jesli chodzi o dumdum to solidna firma o Media Contact wole sie nie wypowiadac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3512762 Napisano: 02.07.2010 08:01:56 w Paragony
mam paragon żywiec zdrój smakołyk z reala z 12.06 Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3511093 Napisano: 01.07.2010 03:10:14 w Inne mniejsze markety
czarnygreg napisał(a):

a pamiętacie ile było tych bonów do PiP? skończyli dzwonić?
Bo w MDW jakoś się tak wczesnym popołudniem urwało.

50 Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3483484 Napisano: 22.06.2010 12:21:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
gry z leona, laptop z pantene, ipod z tymbarku i blender Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3456142 Napisano: 14.06.2010 06:33:04 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

wkurza mnie,że każdym razem powraca do mnie wiadomość wysyłana do firmy Swiift emotka

I nie wiem dlaczego emotka emotka

piszesz że 2 i??? bo zawsze wszystkim wracał z tego powodu że pisali przez jedno

konkurs@swiift.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3452709 Napisano: 12.06.2010 05:29:17 w Paragony
mam paragony z chaty polskiej-różne daty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3450632 Napisano: 11.06.2010 04:50:07 w Paragony
Mam paragony z Chaty polskiej Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3378665 Napisano: 14.05.2010 09:32:29 w Inne mniejsze markety
pamal73 napisał(a):

benon69 napisał(a):

pamal73 napisał(a):

trojan napisał(a):

pamal73 napisał(a):

Czy ktoś wie jaki przedstawiciel zajmuje sie odkurzaczami z konkursu Finish zmywa Ty wygrywasz! ?? lub ma jakiś kontakt z nim lub do niego emotka

a do ciebie nie dzwonili z tego konkursu?

dzwonili informując o wygranej i tyle. Do dziś nie wiem gdzie mój odkurzacz, dzwoniłam do tej pani co informowała mnie o wygranej i powiedziała że dane przekazała do przedstawiciela XXX i czekać jak sie ze mną skontaktuje emotka ale jak długo jeszcze

zadzwon do sklepu popros kierownika czy co wie na temat odbioru nagrody, jak niewie to jej powiedz zeby pogadala z przedstawicielem niech jej da dokumenty emotka

w sklepie nic nie wiedzą emotka

spokojnie poczekaj - ja jeszcze z almy nie mam a wczoraj dzwonili czy nie chce za zmywarke odkurzacza i wkrotce odzwonia z almy
a jesli czekasz na eko moge ci dac numer telefonu przedstawiciela ktory zajmuje sie nagrodami z eko
Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3377731 Napisano: 13.05.2010 09:52:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
banditos napisał(a):

mamamarcelka napisał(a):

Moje maleństwo ma 8 miesiecy dopiero, ale wiem jedno, ze jesli bedzie kiedys chcial wziasc udzial w jakims konkursie to SAMODZIELNIE. Smieszy mnie to jak rodzice robia prace za dzieci, strasznie to prostackie i zalosne emotka . Zawsze biorac udzial w konkursach otwartych, wysylam swoje prace (glownie literackie, bo plastycznie to u mnie katastrofa)
Smutną prawdą jest to, ze zdarzają sie konkursy ustawiane, jednak sa i takie gdzie mozna uczciwie wygrac.
Wiec niech tworzy to co potrafi najlepiej, a dzieciom zostawmy ich przestrzen. Bo jak taki maluch napracuje sie nad praca niewiadomo jak, a innemu mama namaluje lepiej i szybciej to gdzie tu jest sprawiedliwosc. Ale mysle, ze to kwestia sumienia, jesli w dzisiejszych czasach mozna wogole o nim mowic.

Polać tej pani, bo dobrze prawi emotka

Ja swoich dzieci jeszcze nie mam, ale jak widzę, np młodsze siostry, które starają się na jakiś konkurs coś zrobić, a potem nazwiska dorosłych w wynikach to emotka
i to nie przez zazdrość, bo jasne raz się wygrywa, raz się przegrywa (albo nie wygrywa emotka )

ale czasami trzeba podac swoje dane jako osoby pełnoletniej-nie wiem jak bylo w konkursie o ktorym mowicie ale wezcie tez to pod uwage
Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3373792 Napisano: 12.05.2010 01:22:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zmywarka z eko w domu
klikacz-poczta Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3370430 Napisano: 11.05.2010 09:42:32 w Inne mniejsze markety
trelemorele napisał(a):

trelemorele napisał(a):

trelemorele napisał(a):

!!! ZMYWARKI z Finish w EKO !!!
Kto dostał / Kto nie dostał.... ???
Przecież to przechodzi ludzkie pojęcie...
Miał kontaktować sie przedstawiciel i cały czas CISZA! A więc komu UDAŁO SIÊ odebrać / otrzymać swoją zmywarkę? A kto czeka nadal, tak jak ja...?

emotka

I czekam też na moją ZMYWARKÊ z EKO !!!
Kto czeka razem ze mną ???

Rany, tylko ja jeszcze czekam......?
Dlaczego nikt sie nie przyznaje
emotka

dzisiaj pan do mnie dzwonil z eko Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3349963 Napisano: 04.05.2010 02:00:50 w Inne mniejsze markety
trelemorele napisał(a):

A z EKO czy zwycięzcy odebrali już swoje zmywarki z konkursu finish???

ja dalej czekam na alme i na eko Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3340014 Napisano: 30.04.2010 06:24:08 w Wkurza mnie...
wkurza mnie facet, który w piątek na parkingu trzasnął w moje auto-poszłam pogadać w poniedziałek bo jakoś nie spieszył się aby przyjść i wyjaśnić co robimy-wyparł się ze to nie on,że jemu auto wyskoczyło ale zatrzymał, ze cos tam ale ze to nie on.Wezwany Policjant pomierzył, posprawdzał i jednoznacznie określił ze jest winny.Teraz muszę czekać na raport i sadzić gościa z powództwa cywilnego.Wkurza mnie ze facet ktory ma okolo 70-lat kłamie i oszukuje,ze ze zwykłej stłuczki zrobił problem a teraz codzien widzę jak przechodzi koło naszego auta,zatrzymuje się,patrzy i jest mi go żal Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3334825 Napisano: 28.04.2010 01:42:19 w Paragony
szukam paragonu ,,zlote skojarzeniaz Pszowa z 27.03 Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3334647 Napisano: 28.04.2010 12:56:20 w Inne mniejsze markety
iwek napisał(a):

pamal73 napisał(a):

a czy ktoś wie co z odkurzaczami finish
odesłałam paragon i co dalej ?

Mój odkurzacz z Almy już w domu. emotka

dzwoniłam do pani powiedziała ze ma komplet wszystkich dokumentów(mowa o almie)i przekazała do przedstawiciela-najpóźniej w przyszłym tygodniu będzie się kontaktował jak odebrać zmywarki Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3320195 Napisano: 23.04.2010 04:58:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
slicznotaem napisał(a):

asiasia napisał(a):

Czy ja dobrze policzyłam że na cały konkurs Złote skojarzenia pochwaliły się aż dwie osoby????

Może dzwonili tylko do tych co wysłali smsy 18.04 bo wiadomo ze w tym dniu nikt nie kupil i nie ma paragonu, więc 100% nagród dla agencji bo rezerwowej nie ma emotka emotka

ja grałam emotka i mam paragon emotka

ale tam bylo ponad 200 nagrod wiec moze zadzwonia Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3320134 Napisano: 23.04.2010 04:43:06 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

abodak napisał(a):

katrin22 napisał(a):

wkurza mnie, że biszkopt z 7 jaj mi nie rośnie emotka

jak ostatnio piekłam w prodiżu to mi tak urósł że musiałam gorę trzymać no i oczywiście tam gdzie stykał się z metalem spalony.Teraz mam strach piec emotka

Spaleniznę bym odcieła emotka
a z jakiego przepisu korzystasz?

z przepisu mamy emotka
nie dalo sie bo już zdążył przesiąknąć smrodkiem Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3320120 Napisano: 23.04.2010 04:41:02 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

wkurza mnie, że biszkopt z 7 jaj mi nie rośnie emotka

jak ostatnio piekłam w prodiżu to mi tak urósł że musiałam gorę trzymać no i oczywiście tam gdzie stykał się z metalem spalony.Teraz mam strach piec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#3319918 Napisano: 23.04.2010 03:31:18 w Inne mniejsze markety
asiasia napisał(a):

abodak napisał(a):

asiasia napisał(a):

martu18 napisał(a):

martu18 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

puchiko napisał(a):

tak mało wygranych w złotych skojarzeniach? tylko jedna osoba chwaliła się

reszta ma nadzieję że nie zadzwonią bo powysyłali zgłoszenia nie w dniu zakupu-ja też emotka

ja też, masakra emotka emotka emotka

a czy oni jak dzwonią to mówią, że paragon musi być z tego samego dnia? bo jeśli nie, to może się uda...

Niestety mówią, ja po przeczytaniu punktu w regulaminie gdzie jest napisane że smsy można słać od dnia i godziny do dnia i godziny dalej juz nie czytałam, więc ostro byłam zdziwiona. emotka emotka

nie uda sie na 100%
ja w ostatnim konkursie dostałam piękna pisemną odmowę wydania nagrody

z Karlsbad ci odmówili? Bo ja np. popełniłam błąd w jednym konkursie gdzie bylo jasno napisane że jedna osoba może wygrac jedną nagrodę, ale i tak mi przysłali obie mimo że przy kazdej odeslałam z roztargnienia swoje dane

tak karlsbad
wyslalam tuz po północy a parogon traci waznosci o północy Wyświetl w wątku >>
0 0