Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
nom tez to pamietam.jak usuwali i blokowali konta na fb każdemu kto napisał coś złego na ich profilu
Wyświetl w wątku >>
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
papier toaletowy Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
tez mysle o losowaniu-na pewno nie pierwsze i nie ostatnie bo ja swoje wygrane puszczałam w środku dnia Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
nie wiem czy raźniej ale na pewno cieplej Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
ja tylko skuter drapnelam Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
wiesz co ja sama nie wiem jak bym ,,wybierała"szpital.U nas w opolu jest jeden,mam do niego pieszo 3 minuty.Niby tylko ginekologia i poloznictwo.pamietam ze warunki byly oki ale widzisz tez byla glosna sprawa z tym sportowcem w Opolu co jego zona rodzila blizniaki i zamiast zrobic cesarke czekali chyba na cud i druga dziewczynka ledwo przezyla i do konca zycia nie odzyska juz zdrowia.Jak po prostu masz pecha to nawet w szpitalu z najlepszymi lekarzami cos sie moze stac tfu tfu Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
moj maly ma 6 lat ale nigdy u dzidkow nie byl na noc sam-ze mna tak.W Opolu wpuszczaja maluchy.Pamietam jak urodzilam domisia do mojej sasiadki przyszedl maz ze starszym synkiem i nic nikt nie mowil Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Jakie pakowanie????Ja tam sie nigdzie nie wybieram Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
tez mnie to martwi.Moi rodzice juz prawie na kolanach mnie blagaja abym im choc na tydzien dała Domisia.Niby jest absorbujący ale kurcze jeszcze nigdy nie bylo go w domu na noc Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
kulam się:D Ja 33 tydzień.Teraz luz gorzej jak były te upały.Jak dochodziłam do przedszkola po małego to widziałam podwójnie a jak wracałam to mały mówił żem czerwona jak truskawka ale tak po za tym jakos takoś.Ty chyba jestes dwa tygodnie wczesniej niz ja.Prawda? Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
nie martw się ja za to jedno stopę mam jak Yeti a druga bez zmian,co do brzucha wole się nie wypowiadać:D Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
tak na te biedronkowe-dziekuje Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
dodałam do bazy choc wydaje mi sie ze byl podawany tu na forum.Odpowiadam na pw -dziekuje wszystkim za gratulacje,nie wiem z jakiego dnia wygrana bo nie mam zapisane a nie chce nikogo w blad wprowadzac.na bank bylo to juz wtedy gdy wpisywalo sie samemu miasta. Wyświetl w wątku >>
abodak
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12