Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika abodak

abodak

#5739280 Napisano: 18.09.2013 08:25:13 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

Mój stan się po mału stabilizuje,biorę leki i pewnie w domu też będę brała.Czekam teraz na obchod pediatry,ale z tego co wiem Olinek będzie miał jutro kontrolne wyniki i moze jutro lub pojutrze wyjdziemy,jeszcze jeden wynik mój powinien być jutro.Z karmieniem mam trochę problem korzystam tu ze szpitalnego laktatora i je z butelki,wypiął się na karmienie naturalne,woli silikon,staram się walczyć przystawiac,ale wciąż puszcza,prezy sie.Az się boje w tym aspekcie powrotu do domu.Czy korzystacie z laktatora i czy możecie polecić fajny krem na jesienna aurę prze spacerach z Okraglinkiem?

keit pierwszy syn karmiony dwa lata-z butelki moim mlekiem.Kubus to samo,takze u mnie only laktator.Nie jest to wina moja ani synkow.Nie moga zlapac bo sutki wpadly mi do srodka a co do naszej sytuacji-wczoraj zdjeto mu werflonik,koniec antybiotyku,na rentgenie brak obrzeku zostal sluz w nosku.Ech powoli wylazimy z tego chorobska emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5737860 Napisano: 16.09.2013 11:50:57 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

Ja to mam pecha,wczoraj z bólu głowy po ścianach chodziłam,ciśnienie wysokie,mega bol głowy,żadne p/bolowe nie działały,włączono mi ketonal w kroplowce,krew mi z nosa leciała,co rusz lekarz,okazało się ze to skutki znieczulenia podpajeczynowkowego,za malo mam płynu mozgowo-rdzeniowego,za malo spożywaj płynów dziś pije na sile,przyjmuje antybiotyki...leki na obniżenie ciśnienia,dziś największe 176/100 znow daje się we znaki...

keiti ja tez juz normalnie nie wiem czy to jakies fatum czy o co biega.Kilka dni temu padlam-goraczka,katar-załamka.Do tej pory bylam pewna ze jak ja padne to swiat sie zawali i dzis wiem ze mam wspanialego meza.Latał do Kubusia do szpitala,po powrocie rosolki robil mi i Domisiowi.Teraz tez polecial z mlekiem do małego.Ja juz dobrzeje chociaz jeszcze nie chce do Kubusia isc zeby go moim kaszlem nie zarazic ale mam wystarczajaco sily zeby zajac sie drugim synkiem.Chyba cala ta podbramkowa sytuacja byla po to zebym zobaczyla ze mam obok siebie kogos na kim moge polegac.Trzymaj sie babeczko-damy rade-moj maluszek mial dzis wyjsc ale jeszcze ma katarku troszke wiec nawet ja wole zeby wyszedl w 100% zdrowy a nie podkurowany.Po zatym zalatwilam Pania do odprowadzania Domisia z przedszkola i nie bede musiala z Kubusiem tam wchodzic.Ech niech to juz sie skonczy...... Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5737050 Napisano: 13.09.2013 22:38:20 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

abodak napisał(a):

dolly napisał(a):

Dziewczyny, dobrze, że juz lepiej z maluszkami, a własnie jak Wy się trzymacie?

ja sie dzis rozlozylam-wrrr-ale zaraz wleze do wyra i jutro bede jak nowa-a jak nie to i tak bede jak nowa-dla nich warto

ups... ale zmęczenie czy jakies przeziębienie? Pogoda masakryczna, a Ty chyba nie bardzo możesz jeszcze coś konkretnego brać?

katar i kaszel-ale ja sie postawie na nogi nawet powietrzem:D Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5737020 Napisano: 13.09.2013 21:53:28 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

Dziewczyny, dobrze, że juz lepiej z maluszkami, a własnie jak Wy się trzymacie?

ja sie dzis rozlozylam-wrrr-ale zaraz wleze do wyra i jutro bede jak nowa-a jak nie to i tak bede jak nowa-dla nich warto Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5736992 Napisano: 13.09.2013 21:18:52 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

dziekuje quequa, abodak a co u Was?

keit super-oby tak dalej-mojego chca wypisac w poniedzialek ale dalej ma kaszelek-ech zobaczymy Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5736669 Napisano: 13.09.2013 12:39:40 w Intermarche
czy familijne dzis dzwoni z 226726884? Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5735916 Napisano: 12.09.2013 11:42:51 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

Chyba trochę dłużej pobedziemy w szpitalu,synus ma 2 antybiotyki,od wczoraj jest w inkubatorze,martwię się....a juz myślałam ze wszystko co zle za nami.

ech keit moj tez na antybiotyku,musimy sie trzymac-te maluszki sa takie dzielne ze szok.Jestem teraz w tym szpitalu i czlowiek widzi te maluszki-kurcze wczoraj przywiezli karetka maluszka-takie malenstwa to ja na oczy nie widzialam-ech cos ta natura zle to wymyslila-bo dzieci nie powinny chorowac Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5734734 Napisano: 11.09.2013 06:49:58 w Konkursowiczki w ciąży
keiti brawooo zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka Wam życzę Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5734005 Napisano: 10.09.2013 12:12:03 w Konkursowiczki w ciąży
dzieki ja tam moge zdechnac ale jak widze jak ten malutek ma werflon,odsysanie tego sluzu no i nie moge byc w szpitalu na noc to mam nadzieje ze mnie piorun trafi i nie bede musiala juz tego ogladac-dobra odciagnelam mleko i lece do szpitala na ra Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5733976 Napisano: 10.09.2013 11:53:19 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

kurcze ale jestem wylajtowana:)) jakbym do sklepu szla a nie rodzic:)) czekam na malza i obchod, nie wiem kiedy się odezwe:) wlasnie rozbawil mi kurier, który chciał mi cos dostarczyć do szpitala emotka

trzymam kciuki.U nas niestety makabra domis przytargal cos z przedszkola,sam ma katar i kaszel a kubus trafil do szpitala w niedziele o 24:00.dzis stwierdzono zapalenie pluc.Nie wiem jak bedzie dalej bo 6-latki musza chodzic do przedszkola a najchetniej bym go wypisala Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5731936 Napisano: 06.09.2013 11:26:49 w Intermarche
masza napisał(a):

Z jakiego numeru dzwonią Familijne?Mam nieodebrane 695....

warszawski 22 Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5727185 Napisano: 29.08.2013 12:43:35 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

na kazdej wizycie ze niby przyjmujemy usredniony 18 wrzesien odjac tydzien bo to cc wiec byłby 10-11 a ze dziecko duze bo wszak 19 sierpnia wazył juz 3300 to moze ogolnie wyjdzie poczatek wrzesnia i z tym w swiadomosci zyłam od wizyty do wizyty i co? pojechałam wczoraj do szpitala, maja gdzies moje 24-25 dniowe cykle czy nawet dzien owulacji i wielkosc dziecka, od 23 odjeły sobie tydzien i 16 mam sie pojawic w szpitalu 17 cc chyba ze pojawia sie skurcze lub odejda wody, wiec tym sposobem mam prawie 3 tygodnie;] oswoiłam sie z ta mysla od wczoraj... bo zle to przyjełam emotka

niestety pewnych rzeczy sie nie przeskoczy.Tez juz mialam dosc czekania ale minie zobaczysz.Co do wielkości dziecka:w czwartek na usg 3d pani obliczyla ze moj maluch wazy 3975+/-500g.Urodzil sie nastepnego dnia z waga 3840 wiec ich obliczenia nie sa wyrocznią aaaa i co do teori iz drugie dziecko jest wieksze-moj pierwszy syn wazyl 4 kg Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5727118 Napisano: 29.08.2013 10:52:44 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

jaka cisza? wszytskie rodza? emotka wracać, wracać

teraz patrzymy na Ciebie:D Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5725856 Napisano: 27.08.2013 12:49:04 w Konkursowiczki w ciąży
nasze propozycje to Pawelek,aleksander,kuba i oczywiscie dwie starszego synka-myjnia i Karcher-Mam z czego wybierac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5725845 Napisano: 27.08.2013 12:38:30 w Konkursowiczki w ciąży
mam 14 dni na zgloszenie malucha wiec mam czas:D
Keittrzymaj sie,kurcze wiem ze te oczekiwanie jest najgorsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5725814 Napisano: 27.08.2013 11:58:29 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

buahaha, Abodak, a może CIebie jeszcze jakiś gaz trzyma? rozweselający znaczy emotka

emotka

heheheh
moze dlatego maly nie ma jeszcze imienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5725607 Napisano: 26.08.2013 22:47:37 w Konkursowiczki w ciąży
w sumie ja nawet nie pomyślałam ze to było krotko bo kurcze bolało jak diabli ale juz zapomnialam -liczy sie teraz co jest a jest super:D i wszystkim życzę takiego porodu jak wyzej opisałyście -bez skurczy i tych tam takich głupot emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5725562 Napisano: 26.08.2013 21:37:31 w Konkursowiczki w ciąży
emotka staszek-drugi -pierwszy trwał krócej -teraz mam dwoch wspanialych synow i meza:D Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5725549 Napisano: 26.08.2013 21:22:23 w Konkursowiczki w ciąży
ach ogólnie trafiłam rano do szpitala-zrobili badania-i lekarz stwierdził ze dnia następnego przed 6, razem z inna laska mam pojawic sie na porodowce po kroplowe.Skurcze zlapaly mnie o 23 i urodzilam o 3:10(makabra ale ciii zeby innych nie straszyc)Mowila polozna abym dzwonila po meza, mowie mamy czas i niestety Artur przyszedl na final -czyli jak maly krzyknal:D.Ta druga dziewczyny tez urodzila bez tej kroplowy i dzis przy wypisie mowie do mnie totalnie wykonczona-,,Powiedz mi czy Ty tez od porodu nie spisz????Normalnie karmie chce sie polozyc a maly wrzeszczy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

abodak

#5725544 Napisano: 26.08.2013 21:14:15 w Konkursowiczki w ciąży
wrocilam,dziekuje za dobre slowa-ale bylam glupia ze sie na poczatku nie cieszylam-maly jest przecudny-Domis zadowolony-maż na wielkosc piersi nie narzeka-normalnie hai laif emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0