Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ignam

ignam

#2980819 Napisano: 31.12.2009 12:32:52 w Nocna Zmiana Warty
kalisto1986 napisał(a):

kubas1234 napisał(a):

mam to samo, tylko budze sie o 13 i mi ciagle wypominaja, ze trace dzien emotka

tylko ze ja mam to szczescie ze maz w domu i synkiem sie zajmie bo inaczej jak pijana bym chodzila emotka a poloze sie spac szybciej to wierce sie az sloneczko wzejdzie

Też tak miałam, a teraz i zasnąć trudno i budzi mnie byle co. (Czasem listonosz emotka )
I ciągle niewyspana chodzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

ignam

#2980790 Napisano: 30.12.2009 11:44:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
Tu mam coś dziwnego
http://esensja.pl.../konkurs.html?id=122
W ostatnim pytaniu podali 0% poprawnych odpowiedzi. W necie łatwo znaleźć, że pierwszy pojedynek stoczył w wieku 13 lat i taką odpowiedź wysłałam. Co jest grane? Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2978715 Napisano: 30.12.2009 02:52:58 w PODZIĘKOWANIA
W imieniu własnym i chyba paru innych osób, które ustrzeliły sobie dziś koszulki z filmu Wrota do piekieł bardzo dziękuję nowemu/nowej forumowiczowi za dodanie linka w info. emotka emotka
Dziękuję adekbossek Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2965526 Napisano: 26.12.2009 06:25:27 w Znikajace konkursy
cb656 napisał(a):

ignam napisał(a):

Ale wchodzisz z linka konkursowego. Wejdź w konkursy na stronie.

Równie dobrze możesz użyć wyszukiwarki na stronie witryny i wpisać konkurs - też znajdziesz. Strona NIE zniknęła, nadal jest na serwerze, tylko zmieniło się adresowanie (dynamiczne). Nie panikuj. Najprościej napisać do Organizatorów maila z zapytaniem. Pomyśl o tym!

Pomyślałam. Dlatego najpierw pytam na forum. Nie chcę odpowiedzi typu - już dawno rozwiązany, nagrody rozesłane. Wydaje mi się, ze o książki Szwai dużo osób grało. Miałam nadzieję, ze ktoś wygrał i napisze.
Na stronie po lewej jest zakładka konkursy. Jeszcze dwa, trzy tygodnie temu ten konkurs tam był. Teraz nie ma. Dlatego pytam na forum. Niestety, wygląda na to, ze go po prostu zdjęli. Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2964633 Napisano: 26.12.2009 10:09:48 w Znikajace konkursy
cb656 napisał(a):

ignam napisał(a):

Konkurs
https://www.e-kon...rticles-4-51023.html
Czy ktoś wygrał? Konkurs zniknął ze strony.

Zniknął?! To dlaczego ja widzę taki tekst:

Konkurs z książką
Redaktor: Redakcja
Dodany: 07.09.2009.
Zmieniony: 08.10.2009.
Liczba wyświetleń: 531

ImageChcesz mieć najnowszą powieść Moniki Szwai „Gosposię prawie do wszystkiego”?

Opisz śmieszne zdarzenie, które wydarzyło się w Twoim ogrodzie (do 2000 znaków) i prześlij je w pliku txt, doc bądź odt na adres: redakcja@ogrodowa-galeria.pl.Ten adres email jest ukrywany przed spamerami, włącz obsługę JavaScript w przeglądarce, by go zobaczyć

Spośród nadesłanych zabawnych opowiadań i anegdot (niekoniecznie prawdziwych!) wybierzemy 3 osoby, które otrzymają w/w książkę Moniki Szwai z imienną dedykacją.

UWAGA! W mailu należy umieścić swoje dane kontaktowe: imię, nazwisko, telefon, dokładny adres zamieszkania (bądź inny na jaki ewentualnie będzie należało wysłać nagrodę).

Na prace czekamy do 30 listopada 2009r.

Konkurs pochodzi z najnowszego numeru OGRODOWA GALERIA Design & Shopping
emotka

Ale wchodzisz z linka konkursowego. Wejdź w konkursy na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2964603 Napisano: 26.12.2009 09:44:15 w Znikajace konkursy
Konkurs
https://www.e-kon...rticles-4-51023.html
Czy ktoś wygrał? Konkurs zniknął ze strony. Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2954565 Napisano: 20.12.2009 01:29:58 w Wkurza mnie...
mio napisał(a):

wkurza mnie ta osoba co zamiescila przed chwila prosbe o kliki od uRZytkownikow emotka w temacie wyniki konkursow balagan sie robi

To jest już w każdym temacie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2954020 Napisano: 19.12.2009 10:19:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
polec napisał(a):

ignam napisał(a):

moniaainom napisał(a):

marmoladella napisał(a):

beataa81 napisał(a):

mio napisał(a):

sss199 napisał(a):

O lol , ale teksty wygrały

http://ipodnaprezent.pl/konkurs.php

połowa nie po polskiemu emotka , a druga połowa z litości ( to akurat zdarza się bardzo często w konkach, których wyniki ostatnio przeglądam)

nie no mistrzostwo emotka
emotka

szał co nie? emotka u mnie na wsi smoków nie ma to o ipodzie mogę tylko pomarzyć emotka i po co się było wysilać,wiersze,poezje pisać?Następnym razem napiszę-chcę ipoda bo...bo tak! emotka

Kompromitejszyn i żenUła! Jestem zniesmaczona...

Myślałam, że tylko ja byłam zszokowana wynikami emotka Nie wierzę, że nie było lepszych tekstów. Miałam wziąć udział w tym konku i zapomniałam...na szczęście.

Były lepsze, na przykład mój emotka
Pierwszy jeszcze z jakimś pomysłem, ale reszta... emotka

Porażka, porażka i jeszcze raz porażka. Chyba zacznę się żalić w listach do Św mikołaja. Wrr!!!!!

Jak nic nie wygrywam, a widzę, że wygrał dobry pomysł, albo, że ktoś popracował to ok. A takie coś to zniechęca do konkursów - kochany Święty Mikołaju! Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2952256 Napisano: 18.12.2009 07:08:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniaainom napisał(a):

marmoladella napisał(a):

beataa81 napisał(a):

mio napisał(a):

sss199 napisał(a):

O lol , ale teksty wygrały

http://ipodnaprezent.pl/konkurs.php

połowa nie po polskiemu emotka , a druga połowa z litości ( to akurat zdarza się bardzo często w konkach, których wyniki ostatnio przeglądam)

nie no mistrzostwo emotka
emotka

szał co nie? emotka u mnie na wsi smoków nie ma to o ipodzie mogę tylko pomarzyć emotka i po co się było wysilać,wiersze,poezje pisać?Następnym razem napiszę-chcę ipoda bo...bo tak! emotka

Kompromitejszyn i żenUła! Jestem zniesmaczona...

Myślałam, że tylko ja byłam zszokowana wynikami emotka Nie wierzę, że nie było lepszych tekstów. Miałam wziąć udział w tym konku i zapomniałam...na szczęście.

Były lepsze, na przykład mój emotka
Pierwszy jeszcze z jakimś pomysłem, ale reszta... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2951570 Napisano: 18.12.2009 01:23:52 w Wkurza mnie...
Wielkie zero w życzeniach dla KOŁO. Znowu przekombinowałam. emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2950668 Napisano: 18.12.2009 01:01:02 w Pomocy!!!!
ilonar2301 napisał(a):

mandaxa napisał(a):

awi napisał(a):

79magda napisał(a):

basiasiwek28 napisał(a):

basiasiwek28 napisał(a):

Pomocy -wypadłam z rankingu
Znajdzie się dobra duszyczka i kliknie

http://www.knorr....episy/lodowiec-babci

Dziękuję bardzo

emotka emotka emotka emotka emotka

2060
emotka

2061

2066 emotka

2105 emotka

2109 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2943987 Napisano: 15.12.2009 03:03:20 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

zuzkaa napisał(a):

olus15 napisał(a):

anulka08
dziś zablokowana , dzięki za formularz

ja również to uczyniłam... prosiłam grzecznie, żeby przestała pisać do mnie ale cóż chyba nie czyta naszych wiadomości emotka

U mnie też zablokowana emotka

I u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2937702 Napisano: 13.12.2009 01:56:35 w dzis mam urodzinki
cb656 napisał(a):

ignam napisał(a):

A ja się pochwalę forumowymi urodzinami. Jestem z Wami już calutki rok. Codziennie.

emotka
Urodziny stanu wojennego
emotka

Tylko wtedy było biało i piękna zima. A teraz brr...
Lepiej siedzieć przed kompem.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2937695 Napisano: 13.12.2009 12:20:24 w dzis mam urodzinki
A ja się pochwalę forumowymi urodzinami. Jestem z Wami już calutki rok. Codziennie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2931443 Napisano: 10.12.2009 05:40:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

twix4 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

paolka napisał(a):

czy ktos wie na czym polega wybieranie zwyciezcow w konkursie 60lattchibo??????????? wyslalam taka samą nazwe dla ostatniego pytania z wczoraj jak jedna osoba ktora wygrala!!!!!!!!!!!! dlaczego akurat ona? emotka a do tego widze naprawde debilne teksty czasem

Moich odpowiedzi w ogole nie dadaja widac takie gusta komisji emotka

emotka dokładnie, też nawet nie pojawiły się na stronie moje wypociny;p

A pisaliście między 0.00 a 8 rano?

Dokładnie tak, oni dodają bez wyboru w kolejności nadsyłania. Wiem, bo dwa razy byłam na liście (wysłane po północy) a wczoraj specjalnie wysłałam pod koniec dnia i mnie nie ma. I bardzo dobrze. Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2928912 Napisano: 09.12.2009 10:18:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
ciekawski89 napisał(a):

W nestle wygrali oszuści ?

Bo nie wiem czy próbować grać w kolejnym etapie ?

Konkurs jest odwołany do czasu wprowadzenia zabezpieczeń - teraz zauważyłam info na stronie.
Nareszcie ktoś się tym zajął ale aż 70 osób z dziwnymi wynikami? Czy tam się po rozwiązaniu podawało dane? Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2920289 Napisano: 07.12.2009 06:44:41 w Wkurza mnie...
ignam napisał(a):

Mail o testowaniu produktów Yves Rocher emotka

Ale się fajnie pomyliłam. Miało być w MDW a trafiło do wkurzonych. Podświadomość działa, bo nic więcej nie wygrałam i widocznie mnie to wkurza. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2920168 Napisano: 07.12.2009 06:10:58 w Wkurza mnie...
Mail o testowaniu produktów Yves Rocher emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#2917323 Napisano: 06.12.2009 11:14:47 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

dawidekk napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie to, że nie zarabiam, a do pracy nie mam czasu emotka (lekcjee) ja kcem mieć kasęę emotka !

Wkurza mnie, że już któryś raz z kolei mówię sobie, że tym razem zacznę zbierać pieniądze emotka

emotka

zapomniałbym emotka

Że muszę napisać rozprawkę za i przeciw na anglika i nauczyć się jej na pamięć, przeczytać Dziady - część III, na poniedziałek, a także moje zapominalstwo

Czasami już mam dosyć tego wszystkiego...

Jeszcze będziesz miał dość zarabiania. I tak będziesz musiał oddać wszystko na utrzymanie rodziny, czynsz, podatki. Chcesz ciągle to samo robić po 8-10 godzin jak robot? Ja bym wolałbym się uczyć. Być biednym, ale mądrym emotka

A mnie wkurza, bo chcę być głupia i bogata. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0