Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jest jeden. Nie warto się męczyć.
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też to ostatnio przerabiałam. Ale Allegro blokuje konto delikwenta po 3 ostrzeżeniach i zwrotach prowizji. Trzeba się domagać choćby złotówki to wyblokują dowcipnisiów.
Wyświetl w wątku >>
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie dzwonili o tej porze z zastrzeżonego. Wciskają te golarki, o których już była mowa jakiś czas temu. Wyświetl w wątku >>
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież napisałam, że popieram wydzielenie konkursów dla dzieci. Ale w bazie. I nie mam nic przeciwko omawianiu ich w osobnym wątku. Tylko czemu on jest wołowymi literami tytułowany. Nie robię konkursów dla dzieci a weszłam do niego odruchowo. Bo widocznie ważne. A z dodawaniem konkursów wiem jak jest. Moje się też nie wszystkie pokazują. I przyznaję się bez bicia, że zdarzyło mi się dodać do info normalny konkurs, który dodałam wcześniej do bazy i się nie pokazał. Ale do info, a nie w innym wątku. Dokładnie to wkurzyły mnie te drobne promocje a nie konkursy dla dzieci. Wyświetl w wątku >>
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na ulotce jest ten z napisem Complete 7, 7 technologii idealnego usuwania plam. Wpisałam w Google Pro-Zim i wyszło mi, że to jest jakaś technologia. A tu chcą 7 technologii. Czyli chyba jednak nie. Wyświetl w wątku >>
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dlaczego mnie obrażasz?
Twoje odpowiedzi są niegrzeczne i niestosowne.
Dlaczego uważasz, że nie mam prawa do krytyki?
Wyświetl w wątku >>
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba jednak nie ten - ten jest z technologią Pro-Zim 7, a konkursowy ma być 7 technologii.
Ja mam ten 7 technologii ale na paragonie mam Ariel WHI.
Wyświetl w wątku >>
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No trudno, jakoś przeczekam tę sensowną aktywność. Bo rozmawiać się nie da. Wyświetl w wątku >>
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Merytorycznie, to znaczy, że proszę żebyś odniosła się do meritum - czyli treści sprawy.
Dlaczego mnożysz wątki? Czy układ e-konków ci nie odpowiada. Z mojego punktu widzenia narobiłaś bałaganu na forum. Wyświetl w wątku >>
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A merytorycznie? Wyświetl w wątku >>
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tworzy nowe wątki opisane wołowymi literami (caps lock się zaciął?) a w tych watkach pojawiają się linki do konkursów, które powinny być w bazie a nie w watkach. Nie mam ochoty przekopywać się przez posty z dwóch dni żeby zobaczyć co przegapiłam. W wątku drobne promocje omawiane są duże loterie.
Popieram wydzielenie konkursów dla dzieci ale przecież w segregacji konkursów a nie na forum.
Kryniu - zachowujesz się jak krakowskie starsze panie w tramwajach. Łokciem, nóżką, siateczką po nogach - byle zająć miejsce. Jesteś z Krakowa to chyba wiesz o czym mówię.
Wyświetl w wątku >>
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W każdym wątku.
Generalicjo do pracy.
Trzeba pozamiatać.
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie można by ich zamienić?
Pana w środku nie liczę
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak zwane g...na zakręcie najprawdopodobniej.
Polecam no-spę.
I zdrowia życzę.
ignam
Postów 530
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uff... Wyświetl w wątku >>
ignam
Postów 530
Punkty karne 0