Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
magdus8
Postów 457
Data rejestracji 04.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeśli chodzi o nagrody:
monika_kolinska@rossmann.com.pl Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam taką samą sytuację i kontaktowałam sie z p.Monią telefonicznie, bo na maile nie było odpowiedzi (choć maila też warto wysłać żeby miec w razie czego podstawę). Długo trwało wszystko, ale w końcu przysłali mi nagrodę do domu. Prezenciki też mi kiedyś przysłali jak w moim rossmanie nie dotarły, wtedy wystarczył tylko mail Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też a z napisem zaraz będę próbować Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze nie ma, coś się opóźniają Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o właśnie o ten konkurs mi chodziło Dzięki wielkie! Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monia Ty wiesz, ja wiem i wiele osób, które Cię zna wie, że wszystko co wygrałaś, zawdzięczasz ciężkiej pracy i nigdy nie plagiatujesz. Nie przejmuj się więc tym co piszą inni i rób swoje! Dla mnie jesteś WIELKA Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze jakiś konkurs widmo w bazie go nie ma. Ale pamiętam że się kończył tego samego dnia co konk o Dobrym wychowaniu
Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, ten był wcześniej. W tym o którym piszę i jeżeli dobrze pamiętam to było chyba spa do wygrania Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
około 2 tygodni Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze się nie skończył, trwa do 14 kwietnia Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja korzystam z mozilli i też mi nie wchodzi. Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawsze można zwrócić, przyjmują bez problemu i kupić nowe za 30 zł Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie jest konkurs czasowy wiec możesz wysłać o dowolnej porze Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oni nigdy nie odpowiadają, ja walczyłam o nagrodę z Lirene i pisałam do nich maile, to nie raczyli mi nigdy odpisać, dopiero jak do nich dzwoniłam to łaskawie mnie informowali. Na szczęście już to mam za sobą a nagrodę w domu:). Podaję numer to Łodzi dział Markietingu (042) 61-39-292 Wyświetl w wątku >>