Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
noemi
Postów 441
Data rejestracji 20.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może na razie nic nie szykują, kilka kampanii właśnie trwa. Ja też czekałam jakoś długo na pierwszą ankietę. Cierpliwości Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może to ja źle raportuje? bo zawsze się rozpisuje a im pewnie nie chce się czytać co stworzę,bo ostatnio nie wzięli mnie do niczego
może im się podobają twoje raporty?
ale mam nadzieję, że na wódkę się załapię Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chcą żeby raportować każdą rozmowę - po pierwsze tę, kiedy dajesz produkt znajomym-pytasz czy znają markę, czy podoba im się opakowanie itp
a później raportujesz informacje zwrotne-odczucia po przetestowaniu
Czyli raportów wychodzi dwa razy tyle ile masz próbek dla znajomych. (To wersja idealna dla nich:)) Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niektórzy z was chyba mylą osoby bo przypominacie i cytujecie redaktora, który rozmawiał z wami rok temu w tym wątku- a to był Bartosz Pawłowski, który nie jest autorem ani tego wcześniejszego artykułu we Wprost ani tego teraz komentowanego z Dziennika Polskiego bo napisał to Zbigniew Bartuś.
Wogóle druga część tego artykułu z Dziennika wygląda tak, jakby facet posiedział trochę na naszym forum, dowiedział się, że mówimy konki i poskładał resztę z wypowiedzi, które przeczytał, cytując nawet nie pytając się o zgodę.
I jemu też się pomyliły osoby-pisze, że artykuł redaktora z Wprost powstał rok po napisaniu prośby- nie sprawdził dokładnie bo zajęła się już tym inna osoba (Tomasz Molga) Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie dzwonił pan o 18.30, żeby powiedzieć, że wszystko po odesłaniu kodu i danych jest ok i żeby czekać na ankietę, która przyjdzie na maila... Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo może nie miał zaznaczonego zainteresowania komputerem-wypełniało się na początku jakąś taką ankietę o zainteresowaniach:) Chyba później głównie na to patrzą.
U mnie brat się jeszcze załapał Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam, mogłabym wysłać tobie na pocztę. Jak chcesz to napisz PW Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytania się zmieniają- na przykład co wysłalabyś w kosmos, idealny mężczyzna...Co tydzień jest inne
Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby Wam się wszystkie marzenia pospełniały!
Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja ostatnio dostałam PW z informacją, że zagłosowalam tobie, dalej był link, w który miałam kliknąć ja. Tylko ciekawe w co mi zagłosowała ta osoba bo nie biorę udziału w żadnym konkursie klikanym i nie mam nic w stopce Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no rzeczywiście się zmienia,u mnie nagroda ta sama, ale podskoczyłam o 2 pozycje z pierwszego tygodnia. Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441