Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
noemi
Postów 441
Data rejestracji 20.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest potwierdzenie na ekranie i przychodzi email, że oświadczenie zostało przyjęte. Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też nie mam jeszcze z końca. Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skorzystałam!
Podrzucam swój kod, gdyby ktoś potrzebował: 88833662 Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(Braun Multiquick 1 Minipimer 1)
DPD Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisz maila z prośbą o wydłużenie na info@programkinowy.pl
Ja napisałam jakiś czas czemu, nie mam nadal odpowiedzi, ale podobno czas oczekiwania jest długi.
Dzwoniłam dziś na infolinię i podobno będą to nowe kody przedłużone o pół roku. Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mnie to bulwersuje.
Niektóre agencje nie chcą PESELU czy numeru dowodu nawet przy nagrodach za kilka tysięcy - jakoś wystarcza im imię, nazwisko i adres do wysyłki. Teraz też wygrałam coś za kilka tysięcy i nikt nie chce ode mnie nawet PESELU, ale podatek zostanie zapłacony.
Ja się czasami buntuje i wypełniam formularz i zaznaczam, że nie podaję takich danych. I na razie mi wszystko dochodzi, nawet jak w regulaminie jest jasno napisane, że brak podania PESELU/nr dowodu oznacza brak wysyłki nagrody.
Czasami rezygnuje też z nagrody i nawet nie odsyłam, nie warto za kilkadziesiąt złotych.
Jutro gram w Valbon, jak wygram to się będę wykłócać. Co jeszcze by chcieli - może numer buta, karty płatniczej i CVV? Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jajko na konkurs identyczne tylko w większym rozmiarze:
https://www.instagram.com/p/B_fh9_DpSuj/
https://www.delikatesy.pl/kulinarne-inspiracje/ksiega-przepisow/236,czekoladowe-jajeczka-z-serkiem-mascarpone-i-musem-z-mango
Ciekawe, gdzie jest zupełnie oryginalne źródło i kto jest autorem.
PS.Dodany do bazy, czeka na publikacje:) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi też w salonie powiedzieli, że jest na jedną parę tylko i jak kupię coś za 200 zł to resztę tracę.
To nie jest prawda. Dzwoniłam na infolinię i tam przekierowali mnie do pani, która potwierdziła, że można kupić 2 pary z dopłatą. Miała zadzwonić do tego salonu, gdzie miałam problem.
Ja niestety straciłam, bo jak wróciłam prawie po miesiącu to okazało się, że nie ma już takich przecen jak wcześniej - i tak kupiłam jedną parę z dopłatą, a wtedy wybrałam dwie fajne.
Także dzwońcie też. Wyświetl w wątku >>
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noemi