Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
waldi5
Postów 228
Data rejestracji 16.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też nie dostałem odkurzacza Wyświetl w wątku >>
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rezerwa z Carrefoura - zmywarka , (już zapomniałem o tym konku , a tu telefon ) Wyświetl w wątku >>
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie dziś zadzwonił przedstawiciel i umówiłem się z nim na odbiór jutro w sklepie Wyświetl w wątku >>
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z Bryzy ??
a co to był za konkurs ??
chyba Air Wick
Wyświetl w wątku >>
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z regulaminu:
Komisja dokona wyboru 2 najlepszych Zgłoszeń Konkursowych spośród wszystkich
zgłoszeń nadesłanych przez Uczestników Konkursu w ramach poszczególnych sklepów i
przyzna kolejno 1 nagrodę typu I, a następnie 1 nagrodę typu II. Przy czym w niektórych
przypadkach Komisja może dokonać wyboru 2 nagród typu II. Autorzy tych Zgłoszeń
Konkursowych zostaną wpisani na Listę Laureatów poszczególnych sklepów. Następnie
Komisja, w ten sam sposób dokona wyboru kolejnych 3 Zgłoszeń Konkursowych spośród
wszystkich, które pozostały do oceny Komisji, a których autorzy zostaną umieszczeni na
str. 4
Liście Rezerwowej poszczególnych sklepów sieci Carrefour w wyżej wymienionej
kolejności.
Wyświetl w wątku >>
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie ALDIK:
Złoty Łańcuszek LUBLIN ul.Spółdzielczości Pracy. Wyświetl w wątku >>
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
według regulaminu:
pkt.21. Nagrody niewydane w ramach opisanej powyżej procedury pozostają własnością
Organizatora.
czyli listy rezerwowej nie będzie
sporo tego złota zostanie w agencji Wyświetl w wątku >>
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałem już nie brać udziału w klikanych, a jednak coś mnie podkusiło i zagrałem. Widzę jednak że nabijacze nieuczciwi i tak będą górą. A co się będzie działo w nocy gdy się będzie kończyło głosowanie to będzie pewnie dosłowny wyścig szczurów.
Trzeba by powiadomić organizatorów, żeby się dokładnie przyjrzeli sposobowi nabijania 4000 głosów Wyświetl w wątku >>
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie dzwoniłem, przez telefon nic nie załatwisz, wszelkie zapytania tylko e-mail. Wyświetl w wątku >>
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba by to dziś wyjaśnić Wyświetl w wątku >>
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki Wyświetl w wątku >>
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ma ktoś może jakiś telefon lub inny kontakt w celu reklamacji (braku prenumeraty) ? Wyświetl w wątku >>
waldi5
Postów 228
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pierwszy numer przysłali i koniec, już nie przysyłają Wyświetl w wątku >>