Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#4000620 Napisano: 28.12.2010 06:42:26 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

bostonekk napisał(a):

fryteczka napisał(a):

http://wiadomosci...czy_kotobojca__.html

nie odważę się oglądnąć filmu z biednym kociakiem, po przeczytaniu tego artykułu już mi słabo...

ja zdjęcie tylko zobaczyłem i od razu wyłączyłem, nie mógłbym tego obejrzeć emotka tym bardziej ze sam mam kota, nawet nie chcę o tym myśleć brrr takich ludzi to zabijać trzeba emotka

równiez boje sie obejrzeć/ emotka przeczytałam tylko artykuł i juz sie wkurzyłam/ mam nadzieje ze kotek zyje... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4000071 Napisano: 28.12.2010 04:07:36 w TESCO konkursy
tu jest nr do centrali Tesco w Krakowie

12 25 52 100

tam dzwoncie do dz, marketingu w sprawie Turcji , z tym Panem juz nie ma o czym rozmawiac, bo on klamie, tak było juz z innym konkiem, bna pewno od niego tych nagrod nie dostaniemy Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#3997700 Napisano: 27.12.2010 08:35:28 w Pomocy!!!!
fryz napisał(a):

masza napisał(a):

czy ktos moze mi wysłac formularz POsti Grzance na@/ @ podam na pw

ja moge przeslac emotka

emotka poszło pw Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#3997676 Napisano: 27.12.2010 08:30:21 w Pomocy!!!!
czy ktos moze mi wysłac formularz POsti Grzance na@/ @ podam na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#3996872 Napisano: 27.12.2010 04:45:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
szalonakisia1 napisał(a):

Renifer z kubkiem z legg mason

i u mnie KOLPORTEREM

i miś z ALLEGRO -- DHL Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#3996593 Napisano: 27.12.2010 03:27:50 w TESCO konkursy
tu jest nr do centrali Tesco w Krakowie

12 25 52 100

mozna dzwonić, dzis dzwoniłam, ale ludzi z marketingu jeszcze nie ma po świetach, pani kazała dzwonić jutro lub w środę, i zobaczą co sie da zrobić/
w sumie Media contact jest tu organizatorem, ale z Tesco mozna to wyjaśnić , bo przecież sygnują nazwa ten konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#3996495 Napisano: 27.12.2010 02:52:32 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

pang napisał(a):

imelka napisał(a):

imelka napisał(a):

masza napisał(a):

puchiko napisał(a):

jasnee, cały czas coś wysyłam i dociera do ludzi więc niech nie kłamie emotka a ja chciałam zrobić zakupy na święta...

no ja mu mówiłam ze dzis dostałam listy wysłane w ten poniedziałek, więc niemożliwe zeby nikt nie dostał jezeli były wysłane w zeszły..... emotka

Ja dzwoniłam, moją konwersację z Panem można poczytać w topie Wkurza mnie.. jednym słowem - ściema z wysyłką. Pan kręci jak nie wiem co, raz wie, że wysłane, drugi raz, że ktoś inny wysłał, potem, że chyba będą wysłane. Nie ma szans, żeby przed Świętami dotarły, raczej nastawmy się na po świętach i oby w ogóle doszły...

Ale o e-konkursach nie wspominałam, ktoś inny już pisał, że dzwonił i mówił, że na e-konkursach ludzie wiedzą i czekają

jednym słowem beznadziejna agencja i tyle, dziwne że tesco wybiera takie agencje do obsługi konkursów

z tym panem to jest całkowicie normalne, kiedyś w pewnym konkursie dopiero po kilkakrotnej interwencji u zleceniodawcy w końcu wysłał nagrody.
Swoją drogą cud że jeszcze nie wymyślił swojej ulubionej wymówki że bony dopiero są produkowane emotka

no potwierdzam

czekanie to pikuś
ja chciałabym te boniki wogóle ujrzeć

jezeli ktos wie, gdzie zadzwonic, zeby na tego Pana naskarzyc poprosze pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#3996480 Napisano: 27.12.2010 02:48:39 w TESCO konkursy
kalisto1986 napisał(a):

pang napisał(a):

imelka napisał(a):

imelka napisał(a):

masza napisał(a):

puchiko napisał(a):

jasnee, cały czas coś wysyłam i dociera do ludzi więc niech nie kłamie emotka a ja chciałam zrobić zakupy na święta...

no ja mu mówiłam ze dzis dostałam listy wysłane w ten poniedziałek, więc niemożliwe zeby nikt nie dostał jezeli były wysłane w zeszły..... emotka

Ja dzwoniłam, moją konwersację z Panem można poczytać w topie Wkurza mnie.. jednym słowem - ściema z wysyłką. Pan kręci jak nie wiem co, raz wie, że wysłane, drugi raz, że ktoś inny wysłał, potem, że chyba będą wysłane. Nie ma szans, żeby przed Świętami dotarły, raczej nastawmy się na po świętach i oby w ogóle doszły...

Ale o e-konkursach nie wspominałam, ktoś inny już pisał, że dzwonił i mówił, że na e-konkursach ludzie wiedzą i czekają

jednym słowem beznadziejna agencja i tyle, dziwne że tesco wybiera takie agencje do obsługi konkursów

z tym panem to jest całkowicie normalne, kiedyś w pewnym konkursie dopiero po kilkakrotnej interwencji u zleceniodawcy w końcu wysłał nagrody.
Swoją drogą cud że jeszcze nie wymyślił swojej ulubionej wymówki że bony dopiero są produkowane emotka

no potwierdzam

czekanie to pikuś
ja chciałabym te boniki wogóle ujrzeć Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#3991286 Napisano: 24.12.2010 12:31:44 w Wkurza mnie...
alaalex40 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

kingaa napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

masza napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a mnie wkurza moja glupota...poeplnilam straszny blad za ktory przyjdzie mi slono zaplacic emotka

i jak tu sie cieszyc swietami kiedy trzeba zaplaco
co sie stało?

???

no coz....staram sie czytac regulaminy,przeciez ucze sie tego od dawna zeby to robic...a teraz w sprawie pozakonkursowej tego nie zrobilam i musze zaplacic spora kare za zlamanie regulaminu emotka

i jak tu sie cieszyc swietami kiedy trzeba zaplacic 5-cyfrowa kwote....

emotka emotka emotka to co to za konkurs był?

emotka

to wlasnie nie byl konkurs.

ale zlamalam warunki regulaminu emotka z 2 strony nie wiem jak sie dowiedzieli ale fakt jest faktem niestety i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#3990618 Napisano: 23.12.2010 09:36:08 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a mnie wkurza moja glupota...poeplnilam straszny blad za ktory przyjdzie mi slono zaplacic emotka

co sie stało?

??? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#3987036 Napisano: 22.12.2010 03:29:00 w TESCO konkursy
puchiko napisał(a):

no ja mu mówiłam ze dzis dostałam listy wysłane w ten poniedziałek, więc niemożliwe zeby nikt nie dostał jezeli były wysłane w zeszły..... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#3987026 Napisano: 22.12.2010 03:24:22 w TESCO konkursy
imelka napisał(a):

Dajcie znać jeśli ktoś dostanie bony ze smaków Turcji, przydałyby się jak nie wiem, a tu widać, że chyba do Świąt ich nie będzie...

proponuję dzwonic tam
504437300 , bo ten Pan nieżle ściemna , mi dziś powiedział , ze nie wie czy wogóle bony zostały wysłane, bo on tylko wie ze nadał je na poczcie a za pocztę nie ręczy, i poczta mogła ich jeszcze nie wysłac itp, cały czas kręci w kólko.....i pytał skąd wiem, ze nikt nie dostał , czy z tych e-konkursów..... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#3986933 Napisano: 22.12.2010 02:46:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bon z Tesco -koszyk dotarł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#3986130 Napisano: 22.12.2010 10:07:29 w Pomocy!!!!

masza

#3985643 Napisano: 22.12.2010 12:01:03 w Wkurza mnie...
mahuska napisał(a):

kaki76 napisał(a):

imelka napisał(a):

Wkurza mnie agencja od Smaki Turcji - Tesco. Po co te kłamstwa, że wysłali bony 10 dni temu?? Kto ma w to uwierzyć? Ja jak idiotka codziennie zastanawiam się czy iść na zakupy, czy czekać na kuriera a oni w kulki sobie lecą. Nie wysłali, tylko skłamali. Dziś dzwoniłam i pytałam: Hmmm, yyyy, no tak, yyyy... w zeszły poniedziałek???, yyyy... tak, tak...hmmm. No skoro tak mówili w zeszłym tygodniu to tak było wysłane, A mógłby Pan to sprawdzić?, YYYYY.... Taaak... No, w zasadzie tak, ale wie Pani, ten Pan co się zajmował promocją jest na urlopie, yyy... Jasne! emotka

też mnie wkurzają juz z tego konka czekam i czekam a bonu brak i tak pewnie będzie do nowego roku na wielkanoc dostaniemy te bony

ja tez naiwnie czekałam, chciałam synkowi kupić rowerek za to pod choinkę...wcześniej pan zapewniał tak samo,że w poniedziałek
Dzisiaj zapewniał że emotka statnia partia była wysłana w piątek.To ja mu z grubej rury,że pewnie wie, że mamy takie forum konkursowe i jakby były wysłane to już by ktoś dostał. To pan mi powiedział że teraz to sie długo czeka na listy...tyle że ja dzisiaj dostałam 2 listy wysłane w piątek więc...rowerek kupiłam za gotówkę a temu bubkowi już nie wierze. emotka emotka emotka

poczekamy sobie jeszcze na te bony....ta agencja i ten Pan niestety oszukuja...... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#3979719 Napisano: 20.12.2010 10:55:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
filizanka + kawa z Chwilizanek UPS Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#3971153 Napisano: 17.12.2010 01:38:56 w TESCO konkursy
dzwoniłam i bony z Turcji ponoc wysłane juz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#3969409 Napisano: 16.12.2010 09:25:47 w Pomocy!!!!
jaspeer napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

czy wam też facebook padł emotka

leży i kwiczy emotka

no własnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#3967682 Napisano: 16.12.2010 02:29:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)

masza

#3967014 Napisano: 16.12.2010 11:29:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
toner5 napisał(a):

Zestaw Luksji z Tesco chyba

kto wozi?
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0