Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
masza
Postów 7466
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a 46? Wyświetl w wątku >>
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja tez nie liczyłam spisałam, zrodło wydawało mi sie wiarygodne, pozostaje jeszcze kwestia 3 odpowiedzi... Wyświetl w wątku >>
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to czemu oni tak napisali..... Wyświetl w wątku >>
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja również napisałam
nawet tu pisze ze 74 dni....
http://halloween.friko.net/rok/2011.html
Wielkanoc w 2011 roku wypada 24 kwietnia. Dzień wielkiejnocy przypada na pierwszą niedzielę po pierwszej wiosennej pełni księżyca. Pierwsza wiosenna pełnia wypada w 2011 roku w dniu 18 kwietnia. Długość karnawału w 2011 roku to 74 dni (od święta trzech króli (6 stycznia) do ostatków (8 marca))
Widowiskowe karnawały odbywają się w Rio de Janeiro, w Wenecji oraz na Wyspach Kanaryjskich i w Niemczech. Drugim największym, po karnawale w Rio de Janeiro, pod względem liczby odwiedzających go turystów jest Notting Hill Carnival w Londynie. Co roku w ciągu dwóch dni przyciąga ponad 1,5 mln turystów. Wyświetl w wątku >>
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wygrałam w 5 edycji, i nie podałam idealnej kwoty Wyświetl w wątku >>
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie 00;05 Wyświetl w wątku >>
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lub inne oznaczenie pozwalające
stwierdzić, iż zakup dotyczył Produktów Promocyjnych;
dlatego potwierdzenie z tyłu by wystarczyło/
a tak na marginesie skad klient ma wiedziec jak produkt wyjdzie zapisany na paragonie? Wyświetl w wątku >>
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawsze w razie wygranej mozesz isc do Biedronki i z tyłu Ci potwierdzą pieczatka ze to Winiary Wyświetl w wątku >>
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i mozna wystwić tez odpowiednią notę sprzedającemu, od tego jest teraz punktacja Wyświetl w wątku >>
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ksiazka Super Niani z konka RAMY Wyświetl w wątku >>
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u niektórych od rana Wyświetl w wątku >>
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chwała internautom za szybką interwencję!
Zwierzaki na pewno znajdą jeszcze fajnych ludzi, którzy będą o nie dbać Wyświetl w wątku >>
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak chcecie to można spostrzeżenia zgłaszać do cenntrali TESCO, jak dzwoniłam w sprawie Turcji to miła Pani powiedziała, ze jakiekolwiek problemy z agencjami obsługujacymi ich konki należy zgłaszać niezwłocznie ,/ Im tez zależy aby klienci byli zadowoleni Wyświetl w wątku >>
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie kłamał? mi powiedział ze w piatek 17 były wysłane
23 to do niego dzwoniłam
w temacie kalendarz Huggiess Wyświetl w wątku >>
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja juz dzwoniłam do TESCO, i pani bedzie sie kontaktować dzis z Media contact, ma mi oddzwonic/ takze facet będzie sie musiał wytłumaczyc, bo bony powinny byc rozesłane do 6 grudnia
Wyświetl w wątku >>
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja znów miałam przypadek , ze siedziałam w domu, zadnego awiza , a przesyłki wróciły do agencji, i nikt nie wie dlaczego..... Wyświetl w wątku >>
masza
Postów 7466
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pisałam juz/ do faceta nie ma co juz dzwonić, bo to samo w kolko klepie
jutro dzwonie do Tesco, bo dzis za pozno zajarzyłam
tu jest nr do centrali Tesco w Krakowie
12 25 52 100 Wyświetl w wątku >>