Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kendi
Postów 78
Data rejestracji 20.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie rprzyszedł mail ale wody ejszcze nie mam
właśnie doszła trampolina z lubelli active - paczka waży 70 kg i jest w 3 pudłach Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ktoś dostał juz wodę żywca Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy nie zdarzyło sie wam odebrać paczki od kuriera z nagrodą rozwaloną na małe kawałeczki. Często dziwi nas fakt, ze nagrody maja zawyżoną cenę - mój dobry kolega9 Kurier) powiedział mi, że to normalne praktyki stosowane przez firmy.
Zawyżają ceny - produkt pakują mało starannie tak aby sie uszkodził w podróży. My og odsyłamy oni dostają odszkodowanie i tka naprawdę zarabiają na konkursie. Wygrałam sprzęt agd nie raz i zawsze tak mam, ze dopiero za drugim razem przesyłka jest starannie zapakowana i dociera w całości. a ja mam z tego tylko, że dłużej czekam ;((( Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałam odebrac osobiscie ale nie pozwolili bo niby nie wypada, aby przyjeżdzać samemu po nagrodę
paranoja Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak tak przeglądam wyniki to dużo nazwisk sie powtarza. Mogliby dac innym szanse a nie ciągle te same osoby i to często rodziny.
mnie rossnet tez nie lubi Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zamieszkała w Warszawie
wieczna singielka - jakoś nie śpieszno mi do małżeństwa (choć kto wie)
lat - jeszcze hasło - życie zaczyna sie po 30-stce mnie nie dotyczy
zawód zaklinacz psów lub psi psycholog - mimo tytułu magistra ekonomii ))
hobby: nurkowanie i czarna muzyka (hip-hop, r&b, soul), taniec, pieczenie ciast
właścicielka dwóch suń rasy beagle Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i wkurza mnie poczta, która bardzo często odsyła moje paczki podając, że nie ma takiego adresu. Prawie centrum Warszawy i nie potrafią tu trafić. Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasia Sobczyk Kielce
Mariusz Sobczyk Kielce
Mariusz Sobczyk Kielce
Mariusz Sobczyk Kielce
Mariusz Sobczyk Kielce
rodzina Sobczyków zgarnęła hurtowo nagrodę Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
p.s. paragon już mam, sprzedała mi go pewna osoba - wg waszych rad zaufałam i zapłaciłam z góry ))
ale paragon ja dostane a nie zostanie wysłany do organizatora - o ten szczegół mi chodziło ))
pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ty uważasz że go obrażam on i jak tak nie twierdzimy
nie nie oszukałam po prostu nie zauważyłam tego bo kliknęłam szybciej niz pomyślałam mam opcje w kompie, ze formularze mi sie same uzupełniają i wcisnęłam wyślij dopiero później przeczytałam, że trzeba kupić kosmetyki i myślałam, ze i tak nie wygram wiec sobie daruje
no właśnie - jaki mprawem to ja jestem gorsza od Mirka zeby nazywac mnie oszustka - bo jakos nie wiem jakie kryteria przyjmowane są do nazywania kogos oszustem. ja nie powiedziałam, że mirek jest oszustem tylko jego propozycji może ktoś sie bać.
kalisto zakończmy tą rozmowę bo za bardzo się wczułaś/ wczułeś w rolę.
ty pewnie ejsteś bez skazy i nigdy nie popełniłaś błędu - to gratuluję
Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli osobie, która ma kupon nie zależałoby to by go oddala a nie sprzedawała - za darmo tego nie robisz )) Wyświetl w wątku >>
kendi
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane