Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mrufka
Postów 385
Data rejestracji 03.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
INFORMACJA
Z powodu prac informatycznych, usprawniających działanie portalu Rossnet.pl, przez kilka dni nie będzie możliwe edytowanie i uzupełnianie Danych podstawowych w profilu użytkownika. Zapewniamy, że Państwa dane są bezpieczne a ich edycja w najbliższej przyszłości będzie znów możliwa.
Przepraszamy za ewentualne utrudnienia i dziękujemy za wyrozumiałość. Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie podlaskie na napojach weszło. tylko że to było już jakiś czas temu, może zmieniły im się kryteria czy coś. a kto ich tam wie Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mam puste przy podstawowych. zmiany z tego co wiem to są od dzisiaj Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapytam lepiej. gdzie się podziały WSZYSTKIE konkursy?? Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radio w słuchawkach też może być.. Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też coś wiercą parę dni. słuchawki na uszy polecam Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze napisz do nich i podaj swoje dane na jakich miałaś konto Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, Niespodzianka był ostatnim z tego co wiem Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szanowna Pani
Niestety do naszej ankiety Napoje wkradł się błąd.
W ankiecie, którą Pani niedawno wypełniała zabrakło kilku pytań.
Czy możemy prosić Panią o odpowiedź na dodatkowe pytania z linku zamieszczonego w tym mailu?
- Aktualny stan Pani konta: 963 punktów,
- Za tę poprawkę dodatkowo doliczymy do Pani konta 34 punktów,
- Ta dodatkowa ankieta zajmie Pani nie więcej, niż 3 minuty i potrwa do czwartku, 19 maja
pytania tylko i wyłącznie o cenę biletów na Red Bull xFighters czy jakoś tak. tylko zmieniali cenę przy każdym dziwnie ale w sumie dodatkowe parę pkt wleciało Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety raczej nie dla mnie, ja bym chciała prędzej przybrać parę kilo niż się pozbyć..
P.S. jeśli może przypadkiem komuś potrzeba głosy na ross, to mam wolne, z 2 kont daję w zamian prosiłabym o moją stopkę ale za free też zaklikam Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak myślicie wina sprzedawcy czy kochanej Poczty Polskiej Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hihi to konkurencja mniejsza była.. A wyników nadal brak . i głupia nadzieja krąży obok mnie cały czas. Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w regulaminie pisze że mieli podać zwycięzców do 13 maja. Dzisiaj 15.
chyba że jestem lekko niewidoma i nie mogę znaleźć Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
można ale tylko w krótkim czasie po wysłaniu Wyświetl w wątku >>