Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mrufka
Postów 385
Data rejestracji 03.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hm słabo to oglądałam, ale mam wrażenie że oni Gienka skrzywdzą tą wygraną.
a w temacie: cieszę się, że zrobiłam dziś karpatkę kto wpada na kawałek? Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też czekam Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko teraz pytanie która drogeria - na to samo imię i nazwisko poszły niechcący 2 zgłoszenia tylko drugie było 4 min po pełnej godz to chyba nie ma szans że o to chodzi, ale może jednak..
nie wiecie może, czy w tym mailu podadzą wybraną drogerię
aha i co to znaczy Edycja wprowadzenia do listy laureatów? to te zaginione 165 szminek? Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czekać na cud jest najgorzej Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to i ja się dołączam do gratulacji świetna robota taka wycieczka to dopiero coś.. i na dodatek TWOJE buty będzie można kupić
jeszcze raz wieeeelkie graty z całego serca Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to ten zapowiadany. paragon + dzieci czyli kompletnie nie dla mnie Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak myślałam. rossnet tak skrzętnie wszystkiego pilnuje że mi nie przepuści
nie wiem jak ja jutro na ulicy się pokażę Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrobią mi coś za to? Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też przed chwilą miły uśmiechnięty pan kurier przyniósł nagrodę z Garniera, bon Orsay i kosmetyki nie spodziewałam się tak szybko Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przed chwilą Color Richie poszło u mnie po raz drugi. jeszcze tylko zapolować na szminkę i będzie po wszystkim Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie. ja też uważam, że pisanie o swoich wygranych tu na forum, gdzie każdy chce coś wygrać, ma jak najbardziej sens - w końcu to przywraca wiarę, że jest możliwe wygranie czegoś więcej niż paczki kosmetyków. Dla mnie, dla której największa wygrana to zaledwie bon na ciuchy, czytanie o waszych autach wycieczkach laptopach to raczej motywacja w MDW nie odbieram tego jak chwalenie się ale tak jak pisze aga67 jako wyraz radości Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha to chwała tobie że żaden ludź się pod koła nie napatoczył..
a ja cieszę się z niespodziewanej wygranej bransoletki Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to są wgl takie konkursy? Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2982140334765
ja nigdy z żadnego nie korzystam bo brak rossmana w moim mieście.. Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385