Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mrufka
Postów 385
Data rejestracji 03.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
łącze się z tobą w bólu.. idealnie, po prostu idealnie by mi teraz pasował, bo dokładnie za 3 dni kończy mi się pakiet a zostały mi 2 esy Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i znowu się spóźniłam Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie, gdzie on się zapodział czyżby go usunęli? przecież był jak najbardziej przydatny.. Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dopiero dziś zobaczyłam tu ta akcję, i pisze mi ze kod nieprawidłowy. chyba tylko wczoraj można go było aktywować Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też bym chętnie skorzystała Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kto wie, jak się pospieszą to może zdążą do końca wakacji nawet naprawić.. Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
piszę dopiero teraz bo nie było mnie tu wcześniej Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja raz miałam trochę podobnie, na extraprodukt bodajże. Wyniki był tylko na str podawane, same nicki, na maila nic nie wysyłali a ja na tą stronkę rzadko zaglądam
tylko ze to była chyba kwestia koło miesiąca, jak odpisałam z opóźnieniem, i przyjęli, nagroda doszła Myślę że ci uznają. odpisz normalnie swoje dane, najwyżej dopisz że wcześniej nie wiedziałaś
za dużo kłopotu z wyłanianiem nowego zwycięzcy więc na pewno nagroda czeka na ciebie chyba że regulamin zakładał jakieś terminy to nie wiem
Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
graty za witaminy tym którm los sprzyjał Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs miał się wg regulaminu skończyć 10 czerwca, a tu już drugi dzień nadal jest ranking Top 5, hm? Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie ty wkurzasz. kiedy zamierzasz wywiązać się ze swojego konkursu na forum ? https://www.e-kon...695-cat-1-pg-22.html
rozwiązanie było 3 kwietnia a ty nadal nie wysłałeś nagród i nawet nie raczysz odpisać na pw w związku z tym wg ciebie takie załatwianie sprawy jest ok? Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Limit kodów został wyczerpany zapraszamy na kolejną okazję Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
akurat w Polityce mogę się założyć że każde odp byłyby dobre Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a z tym się akurat nie zgodzę. zależy jeszcze jakie... Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na dodatek jak zapytałam czy moga mi rpzypomnieć, która galeria u mnie poszła, to mail zwróciło
This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed.
portal@rossnet.pl
te adres jest zły
Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie, i twarożek wygrał też tak kiedyś miałam, tylko na innej str, na Wizażu. zamiast jak zwykle tworzyć jakieś wymyślne teksty napisałam od siebie zwykłe prawdziwe zdanie i też się udało
jednym słowem nieprzewidziane są gusta jury
Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ee nie przesadzaj, i gorsze wygrywały.. nie brałam tam udziału i kompletnie się nie orientuję, ale nie powiedziałabym, że ten tekst jest banalny mi się nawet podoba , komisji też mógł się spodobać, nic w tym dziwnego
Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 str wcześniej Wyświetl w wątku >>