Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mrufka
Postów 385
Data rejestracji 03.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie żebym narzekała. bo nie mam absolutnie na co, mi się udało.. i ogromnie się cieszę ;] po prostu czuję się hm zaskoczona niezmiernie co wybrali Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a na dodatek bon z Mydziewczyny nadal brak. Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
M4RERW NHHFKM 6NMK
tylko przyznać się kto zabiera Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram. Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieeeki haha tego to nie słyszałam.. chyba nie o mnie bo strach na drogach teraz będzie ale grunt że papierek będzie wreszcie ^^ Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit: przed 5 minutami dotarły, batoniki sztuk 10 Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(tak dla ścisłośći: pytałam ich o to, odpisali
Witamy serdecznie,
Zapis nie jest zobowiązujący. Prosimy o zignorowanie pkt.11.
Pozdrawiamy,
Zespół Mydziewczyny.
)
a na corny ja też czekam..... za głosowanie. Nie pamiętam nawet który etap ale daaawno to było Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no faktycznie chyba masz rację.. nie brałam udziału w alwaysach ale by sie chyba zgadzało taaak nie ma to jak porządek w regulaminie, wszystko jasno i precyzyjnie dzięki za uświadomienie Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moze jak się wyśle dane to wtedy poprosza o zdj dopiero (?) Jeśli nie to chyba i tak im wyślę. Chociaż ten regulamin nie wiem na co komu jak sami się nie trzymają. ;] Wyświetl w wątku >>
mrufka
Postów 385
Punkty karne 0
Konkursy dodane
6. Celem potwierdzenia chęci przyjęcia nagrody, powiadomiony Uczestnik biorący udział w Konkursie powinien odpowiedzieć pocztą elektroniczną na adres wskazany przez Organizatora w terminie 5 (pięciu) dni od dnia wysłania powiadomienia, pod rygorem przepadku prawa do nagrody.
kolejna niekompetencja, bo skrócili czas do 3 dni kosztem swojego mega tempa. Nie czepiam się bo i tak jestem szczęśliwa ale jeśli przykładowo ktoś nie ma dostępu do neta bo wakacjuje czy coś to 3 dni to niedużo. aha i jeszce jedno mnie ciekawi
11. Zwycięzca nagrody głównej ma obowiązek w terminie do 7 dni roboczych od chwili powiadomienia o wygranej przesłać Organizatorowi wybrane przez siebie zdjęcie, do których posiada pełne prawa autorskie wymienione w § 2 pkt. 2d. Zdjęcie musi posiadać następujące wymagania techniczne: rozmiar minimum 7 Mpx. Na zdjęcie naniesione będą elementy, które umieścił uczestnik konkursu w aplikacji i wykorzystane do zrealizowania nagrody głównej. W przypadku nie dostarczenia zdjęcia, bądź dostarczenia go niezgodnie z wymaganiami technicznymi Organizator ma prawo wybrać nowego zwycięzcę konkursu.
hmmm. zastanawiajace. W mailu nic o tym nie ma, a ja panicznie sie boję że mi zabiorą to co dali Ktoś może dostał coś o tym w wiadomości..? Wyświetl w wątku >>