Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
spineczka
Postów 193
Data rejestracji 12.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Qrde, czemu nikt z moich dostawców kodów nie pali malboro?? <sciana> <sciana> <sciana> potrzebuje śpiwór i namiot!
Mam 500 kodów l-m i własnie zamówiłam zapalniczkę...
nie wiem po co mi ona skoro i tak nie palę!
Nie piszczie, ze mam dac komus kto mi kody daje.. dostawców jest dwóch a zapalniczka jedna <spluwa> <spluwa> <spluwa> Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poczta nie kradnie! to l-m ma długi ogon... w historii nagrod mam wciąż wpisane przy torbie wprowadzone. jesli tobra by była wysłana zmieniłoby sie na wysłane.
L-m sa badziewiaste, ale zadzwonie do nich, bo zmieniłam numer telefonu... i telefon Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a sa namioty???
Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie lubie l-m... mam nabitych ponad 500 kodow i co z tgeo...
strona muli...nagród garstka...
jeszcze czekam na torbe z transglobe z wrzesnia ub. :@ Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z czego miasto moje slynie:
* Drugie miasto w Polsce, w ktorym znależiono łabedzie chore na ptasią grypę
* żużel Polonia Bydgoszcz
* piękny stadion Zawisza
* piękne kobiety
hehe, zapraszam <piwo> Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zadzwoń.... Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze, że nie uzyskałam odpowiedzi, że nie mozliwe ... posotaje nadzieja, że kiedys tak sobie opcja ta się pojawi <oklaski> <oklaski>
Co do stronki i jej nowego image, to mi sie podoba...
Jest troszkę błędów i chwastów, ale myślę, że wspólnymi siłami wszystkich Uzytkowników szybko je wypielimy <spluwa>
Zauwazyłam, że po kliknieciu na konkursy, w których GRAŁAM - zakończone wyświetla się tylko 1 strona, po kliknieciu na kolejne wyświetlają się wszystkie zakończone konkursy - i te co w nich grałam i te w które nie grałam bo leniem jestem
Bardzo proszę o wypielenie tego chwaścika <piwo>
Z góry dzięki Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ponawiam prośbę... <piwo>
pozdrawiam,
spineczka Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem czy juz ktos to zaproponował bo tyle postow na forum, ze nie jestem w stanie tego wszystkiego przeczytać, ale....
W opisach konkursów mamy możliwośc oznaczenia czy bralismy udział w danym konkursie (zielone kóleczko) czy też nie (czerwone kóleczko) i moje pytanie....
Czy byłaby mozliwośc wprowadzenia opcji w stylu nie chce grać odrzuć czy coś w podobnym stylu...???
Choci mi o to, ze w niektórych konkursach nie spelnia się wymogów np: wiek, miasto, rejestracja itp. Często jak przegladam konkursy to czasami jestem zainteresowana ponownie tymi co już kiedyś odrzuciłam z powodów niespełniania wymogów lub poprostu, ze konkurs mi nie odpowiadał. Myślę, że taka opcja bylaby bardzo pozyteczna.... ulatwilaby przeglądanie zasobow strony ... przegladanie konkursow i ich segregacja dla grajacego byla by bardziej przejzysta??
Proszę autorow strony o ustosunkowanie sie do tego pomyslu
Dziękuje,
spineczka Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Imię: Ola
Wzrost: 163 cm
Waga: cenzura
Oczy: piwne, choc czasem stają się zielone
Miasto: Bydgoszcz
Znak rozpoznawczy: aparat ortodontyczny
Stan cywilny: panna w związku prawie 2 letnim
Edukacja: wyższe, ale jeszcze nie magazynier
Praca: jest, ale chętnie ją zmienie
Zwierzęta: w dzieciństwie chomiki i królik, obecnie brak
Hobby: aerobik, ale obecnie zapracowanym leniem jestem i na zainteresowania czasu brak
Ulubiona potrawa: rosół jako zupa, szarma z frytami i surówą
Ulubiony film: Życie jest piękne Roberto Benigni jeśli ktoś nie widział, to niech żałuje! cudowny film!
Lubie: jeździć autem, lato, słonko, plażę, leżeć do góry nogami, robić zakupki - nic tak nie poprawia mi humoru jak zakup nowego ciuszka
Nie lubie: ćpunów, gulaszu, szpinaku, kaszanki i gotowanej marchewki, upoconych ludzi, tłoku w autobusach, donosicielstwa, świń podkładania, kolejek przy kasie, lizusów, zimy, wionsy i jesieni, sprzątać i wiele wiele innych rzeczy, o których mogę pisać i pisać
Krótko o sobie: wredna ale zarazem sympatyczna
Wyświetl w wątku >>
spineczka
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I juz sie denerwuję czy dojdzie do adresata ??? ??? ???
Qrde, jak tak mozna?
Ceny za usługi pocztowe rosna, ale dla PP to widocznie za mało...
Więc dorabiaja sobie poprzez kradzieże NASZYCH paczek, listów Wyświetl w wątku >>