Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna\"
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to samo -a skąd ten Enfamil był?? Wyświetl w wątku >>
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba zostaje tylko rezerwa, ale podejrzewam że poczekają jak minie termin wszystkim i jak coś zostanie to obdzwonią rezerwistów hurtowo... Wyświetl w wątku >>
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Który to już trzeci? Gratki Wyświetl w wątku >>
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pisałeś o 10:48 że dzwonili, 2 raz dzwonili do niego?? Wyświetl w wątku >>
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak szybko...? To tylko na rezerwę można liczyć widocznie ehh Wyświetl w wątku >>
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to może o mnie tez sobie przypomną... za wytrwałość Wyświetl w wątku >>
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli jak bedzie za duzo zgłoszeń to też nie dobrze?? czy szanse rosną wlasnie. Bo moim zdaniem ta pierwsza wersja Wyświetl w wątku >>
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli ugrales 2 karty komus i nie ma ten ktos zamiaru oddac Ci naleznych %? Wyświetl w wątku >>
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam lubię databroker - zawsze jak w Visie organizują konkurs to wygrywam coś
Wyświetl w wątku >>
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem o jakim kombinowaniu piszesz- to tylko konsekwentne granie dzień w dzień... szybkość, refleks i trochę szczęścia. Ale tego ostatniego już mi w styczniu całkiem zabrakło (a pewnie i refleks ma sporo osób lepszy) Wyświetl w wątku >>
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to juz wiem dlaczego tak ciezko od jakiegos czasu wygrac... l3m0n jesteś mocarz -60% skuteczności w Visie!
Ja ledwo 33% bo grałem na 33 osoby, a tylko na 11 się udało... Wyświetl w wątku >>
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wow 100 osób?? A na ile osób udało Ci sie wygrać tak procentowo 30-40% ? Wyświetl w wątku >>
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Inna sprawa że tym sposobem to statystycznie co 27 zgłosznie mógłbyś mieć dobre - więc musiałbyś setki wysyłać żeby mieć choć kilka dobrych rozwiązań Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja juz mam nieaktualną wiedzę (z końca grudnia)- wtedy wystarczyly 4s, a teraz podobno 3s, ale takie szybkie 3 Wyświetl w wątku >>
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to juz 2 tygodniowa cisza... Wyświetl w wątku >>
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale mozesz sie dowiedziec? Wyświetl w wątku >>