Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie napisali: 13. Organizator wykona 3 próby połączenia telefonicznego z potencjalnymi Nagrodzonymi w Konkursie.
Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po ptokach to będzie, jak wszyscy wymienią prawidłowe paragony na pieniążki U mnie niestety wielkie zero... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli wygrasz, to podwójnie, bo przy tylu golach i mecz ciekawy być powinien Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
keiti78zg - moja wypowiedź była parafrazą Twojej, a jej prawdziwość pokazuje moja skrzynka pocztowa oraz wpisy o klikach wlepione jak popadnie we wszystkie wątki forum. Zgadzam się z Tobą, że na konki klikane trzeba poświęcić dużo czasu i jest to moim zdaniem czas stracony. Bo jeśli się nie wygra, nie ma się nic, a znajomi i rodzina mają człowieka dosyć. Tam, gdzie trzeba coś wymyślić, jeśli się nie wygra i tak człowiek jest zwycięzcą, bo rozwinął swoją kreatywność, a rodzina miała dobrą zabawę we wspólnym procesie twórczym. Po 5. latach brania udziału w konkach... no cóż. Jeden będzie miał zero kumpli i samych interesownych znajomych, a drugi wspaniałą wyobraźnię i grono przyjaciół. Wiem, że to trochę uogólniona wizja, ale chciałabym, żebyś zrozumiała, o co mi chodzi, bo nie rozmawiając twarzą w twarz łatwo o nieporozumienie. Jedyną jednostką, którą płaci się we współczesnym świecie jest czas, więc warto go szanować. Pamiętam, że Sthephen King w książce 'Sklepik z marzeniami' napisał coś w stylu Każdy chciałby dostać coś za darmo nawet, jeśli miałby zapłacić za to wszystkim. Pozostawiam ten cytat do przemyślenia. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O rety, ale miłe Aż nie wiem, co napisać Ja tutaj kiedyś z rzadka zaglądałam, bo do niedawna nie miałam neta. Teraz to sobie śmigam Netią że fiu fiu Napisałam swoją opinię, każdy może mieć inną, ale fajnie, że ta jest nasza wspólna
PS: Od razu wskakuję do wanny i idę spać, żeby mi się dobry humor przez sen spotęgował Dobrej nocy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W każdym razie, konkurencja wymiata, nawet nie ma co startować. Ta kiełbasa wybitnie wpisuje się w klimat relaksu i SPA
moniaainom =
keiti78zg = z Tobą też się zgadzam w tym sensie, że wypowiadam Twój tekst na głos i oto sarkazm jest. I wiesz co? On jak najbardziej na miejscu jest Może więc pojadę parafrazą: po to jest to forum, żeby spamować nieznajomych, bo znajomych to byłby wstyd i gańba. Tu się nie błaga o głosy, bo to nie przystoi; tu się od razu linki podaje bez ‘cześć’ i ‘jak się dzisiaj masz?’ i wkleja się swoje zdesperowane prośby we wszystkie wątki. Konki klikane są dla ludzi, co ani polotu nie mają, ani czasu, więc każdy orze, jak może
No i proszę, jest śmiech, jest okejka Przestałam się wkurzać Abstrahując - fajny mecz teraz w tv. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zależy, co się robi podczas owego siedzenia Bo jakoś mam wrażenie, że jeno spamuje znajomych, nieznajomych, nienarodzonych, niepoczętych oraz profile na prababkę od strony matki zakłada. Nie uważam, że łatwo tak coś ugrać i chyba radość jest mniejsza, niż gdy się dostaje nagrodę np. za najbardziej romantyczny opis randki czy najpiękniejszą laurkę własnego dziecka. Może to i dobrze, że nie wszystkim się myśleć chce, paragony zbierać - więcej nagród dla mnie Poza tym to nie te konki mnie wkurzają, lecz niektórzy ludzie w nich uczestniczący. Jak będzie konk na Lajki! o nazwie Spamer dekady, chętnie wezmę udział i poklikam, że hej Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS: A wiecie co? Ja dzięki tym konkom klikanym dostaję peeełno bezinteresownych pw Do tego każdy chce być moim zajefajnym znajomym na fb Nie do wiary, jak bardzo jestem lubiana, żyć nie umierać Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie JUŻ nie było w piątek, choć właśnie w piątek miała się rozpocząć oficjalna dystrybucja Wg danych z okładki, nakład ma bodajże 400 000 egz. Może talentu matematycznego nie przejawiam, ale cała sprawa śmierdzi Mam nawet teorie spiskowe I Skarb też mam (tzw. cufal). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie było. W zeszłym miesiącu podali na stronie piętnastego, więc chyba trzeba czekać do wtorku. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś cieszę się, że...
... jutro zobaczę znajomych z liceum, min. tych, którzy mieszkają poza Polską.
... dotarły świetne kosmetyki Dermiki i będę jeszcze piękniejsza
... oglądam sobie za darmo prawym okiem mecz na RTL.
... udało mi się skutecznie nauczyć córkę sąsiadki i nie ma już zagrożenia w szkole.
... ekspedientka w Rossmannie wyciągnęła ostatni numer Skarbu spod lady. Nie miała już szamponików, więc dała próbkę płynu do naczyń, ale akurat ta zamiana mi odpowiadała Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
MPFHMX X6H6KH AP4L Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko loco, zmywarka = towar chodliwy, na pewno dojdziesz z kimś do porozumienia i oboje będziecie zadowoleni... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Biznes jak się patrzy Ale moim zdaniem powinieneś poczekac na lepsze oferty, np. 49, bo w sklepach są po 1049
W temacie - wkurzam się, że wstałam o 5 rano, a nie miałam jazd, bo w eLce pękł pasek-czegośtam ;/ Potem dla odprężenia postanowiłam pozgadywać tożsamości wampirów, został jeden koleś... nie mogę sobie przypomnieć, któż on. I teraz będzie mi to nad głową wisieć, jak to zwykle bywa z niezałatwionymi sprawami. Może mi się nawet przyśni, skoro się w niego gapię od kilku godzin I w ogóle, śpiąca jestem & zmierzła A dziś nie ma rozwiązania żadnego z moich konków, żeby pocieszyć... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze sklep Netto...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaczerwieniłam się Luby pomyśli, że sobie flirtuję z kimś przez neta Wyświetl w wątku >>