Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek, dawidekk, kingaa oraz inni
Ostatnio nie wytrzymałam i pewnej osobie, niejakiej Joannie S. uprzejmie i kulturalnie napisałam, co myślę o takim zachowaniu A ona mi na to, cytuję niestety, konkursy klikane mają to do siebie, że trzeba zbierać głosy pozdrawiam Co za poczucie humoru, tylko pogratulować I zaśmieca dalej Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety, być może znamy go wszyscy, bo loguje się tutaj na 600. różnych użytkowników Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zakopane na weekend??? Dziękuję, ale nie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za odpowiedź! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam pytanie. Może się wydać głupie, ale proszę o poradę, bo nie bardzo potrafię wymyślić odpowiedź... A mianowicie: dlaczego co jakiś czas ktoś pyta, czy wysłać paragon/zgłoszenie/dane osobowe listem zwykłym czy może raczej poleconym? Czy wysłanie listem zwykłym daje jakąś korzyść? Nie rozumiem. Przy nagrodach powyżej 10 zeta raczej nie ma co oszczędzać...
Z mojego punktu widzenia, list polecony to i tak najbardziej zwyczajna & tania forma wysyłki. Gdy już wygram samochód, odeślę im wszystko kurierem DHL. Albo nawet sama podjadę z papierami Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do jutra. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak mam, lekarzy omijam z daleka, oprócz wizyt kontrolnych. Wkurza mnie, że nigdy nie pytają o możliwą przyzynę choroby, tylko zaraz jakieś leki przepisują, adekwatne do sponsorów posiadanych notesików i zegarów ściennych Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak powiedziała, jak gdyby rozmowa toczyła się na tema dziurawych rajstop. Nawet gdyby stwierdziła uprzejmie To może Państwo poszukają w Internecie jakiegoś zakładu opieki dla dziecka, gdzie można byłoby je oddać. dla mnie to przegięcie. A ludzi nieprofesjonalnych, nienadających się absolutnie do swojej pracy, nieposiadających żadnych umiejętności w kontaktach międzyludzkich, wyładowujących w domu stresy z pracy, a w pracy - te z domu, jest mnóstwo. Nie dotyczą one żadnej szczególnej grupy zawodowej, ale zawsze wzbudzają we mnie wstręt. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem, skoro jeszcze nic nie jest pewne, kobieta mogła sobie darować swoje pseudoużyteczne komentarze, bo znajomi są kompletnie rozbici psychicznie, rodziny spłakane, a przecież kobietom w ciąży trzeba w miarę możliwości stresujących sytuacji oszczędzać Szkoda, że babsko ma państwową posadkę. Gdyby pracowała w prywatnym przybytku, już dawno by się z nią pożegnali... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może coś Cejrowskiego? Polecam Gringo Wśród Dzikich Plemion oraz Rio Anaconda. Prywatnie gościa nie trawię, ale książki fajniste, do wielokrotnego czytania A Gringo akurat jest w promocji Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie brałam udziału i dobrze, bo bym nad tym pół dnia siedziała, sto poprawek zrobiła, a tu chyba po prostu losowanie zrobili Szkoda czasu & energii na dyskusję... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs Akcja PCK: Oddaj krew i wygraj samochód
https://www.e-konkursy.info/articles-1-65237.html
Ludzie będą padać, jak muchy Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podam na pw za doładowanie o wartości od 5 zł Tylko konkretne propozycje Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS: Szkoda, że wróżka nie wyczytała w swej kuli, że to właśnie jej sms będzie najgorszą niespodzianką dnia; może by go nie wysyłała
Jak ktoś gra o blender Fairy, mogę zapodać numer do tej wróżki = na pewno poda, o której dokładnie sekundzie wysłać smsa Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane