Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak sobie pomyślałam, że może... po prostu nieskromnie opisałeś siebie Jeśli wygrasz, staniesz się bożyszczem białogłowych Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki 06.07.2010 o 12:00. Wysłałeś opis Twojego wymarzonego mężczyzny? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co to znaczy: w wielu konkursach? Bo u mnie od maja ponad 35 wygranych
A tak na poważnie: szkoda się tym wkurzać W ogóle dziwi mnie trochę przejmowanie się konkami - przecież 99% rzeczy, które są do wygrania, można zwyczajnie kupić i każdego na nie stać! A ludzie skaczą sobie do oczu za torebki Jana Niezbędnego, plastry na odciski i pluszaki. WTF? Może z moją pensją nie stać mnie na to, by od tak kupić samochód, ani nawet wziąć go na raty, ale statystycznie mogę sobie pozwolić na prawie każdą nagrodę i niezmiennie szokuje mnie, jak nisko ludzie mogą upaść i jak bardzo się zeszmacić, żeby osiągnąć swój konkowy cel
Finessa, moim zdaniem, jeśli lubisz brać udział w konkach i sprawia Ci to frajdę, po prostu przerzuć się na inne rodzaje konków. Dla każdego znajdzie się coś fajnego! Życzę wielu wygranych!
PS: Gwoli ścisłości - nie jestem dla nikogo żadnym zagrożeniem na FB, bo nie klikam (klikacz jeszcze nie dotarł, a lato nadeszło), a poza tym... mnie nikt nie lubi! POWAŻNIE! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znam ten ból - u mnie rachunek wyrównawczy za gaz z czwartku ponad 641 zeta dopłaty! Bo zima była za zimna... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapraszamy
PS: Z jednym się nie zgadzam - nie ma czegoś takiego, jak konkursowe przegrane Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Chorzowie aktualnie kwitnie mnóstwo róż, nie tylko w rosarium WPKiW, ale także np. ... w Parku Róż I oczywiście na wszelkich możliwych skwerkach. Piknie jes
PS: A o podróżach dalekich marzyć warto, bo marzenia podróżnicze się spełniają - coś o tym wiem Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkrótce zrobi się ciemno i dylemat z głowy Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
... i ten małoletni, niczym trzecie koło u rydwanu, przeważnie podczas jazdy nonszalancko trzyma się jedną ręką śmieciarki - znam to, k-o-z-a-k & hard core Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ech Marielu, piękna bajka, ale póki zimno jest, nie ma co liczyć na takie atrakcje. Co będzie, gdy temperatura pójdzie do góry - się zobaczy A ja się zawsze dziwiłam tym babom, co wiecznie przy oknie siedzą, na parapecie piwo i wzrok wbity w dal. Teraz widzę, że to ma sens Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grrr, mamią ludzi i dla zysku wykorzystują wszelkie techniki manipulacji, a jak wiadomo, strach jest najlepszym sposobem do skłaniania innych, by robili, co się chce (jeden z mistrzów w tej dziedzinie = G.W. Bush). Następnym razem możesz jej powiedzieć, że skoro co druga osoba będzie miała raka, to z nas dwóch to będzie PANI! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takie posty sugerują, że w życiu nie ma nic za darmo, ale i tak jestem przekonana, że jest inaczej... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie przed chwilą to samo Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oto i coke.pl x 2:
XNRLWX FPEJAJ XXFR
X4HR6P MLPEJ3 RH6K Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za dużo informacji personalnych podałeś = już Cię mamy...
http://thegreatwillow.com/store/images/uploads/oldgreyhare_tee.jpg Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobre, a sądziłam, że mi dziś nic nie poprawi humoru... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hejo, świetna sprawa taki wyjazd! A tymczasem będziesz Zaoceanicznym Królem Konków, bo jest przecież znaczna (bodajże 6h) różnica czasowa między Polską, a U.S.A., więc możesz startować we wszelkich polskich czasówkach, gdy rodacy będą smacznie spali Wyświetl w wątku >>