Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
JESZCZE cisza Może zdecydują się zadzwonić po 16:00... Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po liście haseł z Reala trochę się zaniepokoiłam, bo ten sam organizator, ale liczę tym razem na rozsądniejszy wybór prac. Albo niech chociaż lista pominie fekalnych analfabetów
PS: Co do MediaS - skojarzyło mi się z Jackiem Sparrowem, cyt. Możesz uczciwie liczyć na moją nieuczciwość! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 hasełka Velvet sobie darowałam, bo nie miałam siły w upał jechać do marketu A przy okazji: jak po konku BB? Wpadło coś? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadza się Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przegrać z najlepszymi, to zaszczyt, że się w ogóle stanęło na starcie obok nich. Przegrać ze względu na to, że komuś się nie chciało postępować zgodnie z regulaminem, co go sam wcześniej ustalił - to jest zupełnie inna sprawa Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niby mów się trudno, ale przecież oni jeszcze dwa chyba konki reginowe organizowali! Będę działać - mam już mejla przygotowanego, wyślę popołudniu. Nie będzie zbyt sympatyczny, ale to nie konkurs popularności Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też byłoby zdecydowanie wstyd, bo te hasełka żenujące mówią coś nie tylko o ich autorach, lecz także o jury Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lista jest tutaj, w wątku Wyniki:
https://www.e-kon...pg-196.html#f3548137 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko laski Na szczęście ten konk jeszcze trwa - ciągle można iść posiedzieć 3 godziny na pełnym słońcu, a potem wymyśleć hasełko, które trafi w gust żiri z firmy Ritf
PS: Oczywiście, każdemu podoba się coś innego, mnie np. Regina. Delikatność potwierdzona na papierze. Ale żenada to żenada! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lista: http://www.real.pl/new/img/(...)yniki%20konkursu.pdf Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3MJMPP LFFKRW 4KR4 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też się to nie podoba i to BARDZO Moim zdaniem im się zapomniało o konku, Pani poszła na urlop i nikomu się zwyczajnie nie chciało tym zająć. Co tu jest do rozwiązywania? Ma być losowanie i tyle, kwestia godziny, żeby wszystko załatwić od A do Z. Jak podają wreszcie wyniki, prześwietlę należycie tę listę, bo jak uczy historia z Lidlem... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs Żywioły pod kontrolą … w Raju
2010-07-14
Dziękujemy serdecznie wszystkim osobom które wzięły udział w konkursie Żywioły pod kontrolą … w Raju.
W związku z dużą ilością zgłoszeń, uprzejmie informujemy że zwycięzcy zostaną wyłonieni w piątek 16 lipca i poinformowani o wygranej drogą telefoniczną lub mailową.
To jest jawna kpina -> 11 dni spóźnienia, a główne nagrody, czyli 3 vouchery na tygodniowy pobyt w Czechach, są ważne tylko do końca sierpnia Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak zwykle jestem w mniejszości Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Płakam ja ze śmiechu!!!!! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja lubemu czasem daję do pooglądania pudełko , albo wycinam etykietkę i on sobie świetnie radzi, ale czasem walnie taką historię, że szczęka opada. Z tą wodą mineralną się poprawił i potem kupił 4 szt. promocyjne na 4 paragonach Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie podobne historie, np. zakup 6 x górska natura, w tym 3 szt. niepromocyjne (ze starej dostawy), a paragonu nie widu... Może Cię kto poratuje paragonami, jeśli wygrasz (cokolwiek tam było do wygrania) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dość, że sama jedna znajduję konka, wymyślam do niego opisówkę/hasło, własnymi palcami wklepuję SMSy, czuwam nad tym wszystkim i poświęcam na to swój wyłącznie czas, gdy proszę kogoś jeden raz o najzwyklejsze zabranie ze sobą telefonu do parku = to jest już k* megaproblem Rzeczywiście, megaprzysługa, gdy ktoś odpoczywa w cieniu drzew, a ja bakam „na chleb” Wyświetl w wątku >>