Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prostu smaczek fajek odbiera apetyt. Dlatego, gdy się przestaje palić, nagle wszystko lepiej smakuje & zachęcająco pachnie i... chce się jeść Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do Vespy & Reginy:
Primo: Zgadzam się, że wybrane hasełka są lepsze i pozwolę sobie przypisać tenże sukces po części pewnemu mocno wysmażonemu mejlowi, który poszedł do Szanownego Organizatora po opublikowaniu bulwersujących wyników z Reala, a co do którego to mejla Szanowny Organizator w osobie samego prezesa natychmiast się odniósł
Secundo: Konkurencja była, oj była, ale nie w każdym konku się da znaleźć na liście zwycięzców, zatem niniejszym owa konkurencja gratuluje zwycięzcom! I zazdrości troszeczkę Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wczoraj odebrałam od fotografa zdjęcia na prawko i omal się na miejscu nie rozpłakałam! Toż ja tak wcale nie wyglądam! Ale zamówiłam sobie kostium kąpielowy w necie i mam zamiar się w niego wpasować no matter what
PS: Jutro jadę do WORDa ze zdjęciem dowodowym sprzed 3 lat - może przejdzie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po przeczytaniu Twojego wpisu dziś już się na pewno na nic nie wkurzę... Mam nadzieję, że wygrasz, ponieważ Twoja odpowiedź będzie prosta i nietuzinkowa! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teściu mojego kolegi też kozaczył i to na maxa! To był chyba nr 1 pośród orędowników hasła Na coś trzeba umrzeć! w moim województwie, dopóki nie znalazł się w hospicjum, żebrzący o leki przeciwbólowe. Nie ma go już między nami. Bez komentarza. Niech się wnuki tegoż gościa wypowiedzą, jak dorosną. I córka. I żona.
Bez sensu stawać w obronie, skoro brak było ataku
W temacie: wkurzają mnie ludzie z WORDa, co nie odbierają telefonów Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też brak szczegółów, ale mam z tyłu pieczątkę sklepu i odpowiednie adnotacje. Podbijając paragon, pani z POKu patrzyła na mnie współczującym wzrokiem wszechwiedzącej matrony w tonie Dziecko, Ty naprawdę sądzisz, że można wygrywać w jakichś końkursach??? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie w sklepie były plakaty informujące o konkursowym zakupie samego proszku (i to bez sugestii, co do jego wymaganej wagi) + ulotki na temat konka Ariel... z maja! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo tak
A tak na poważnie bo podoba mi się Twój wpis... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie się nie podoba, że Pani Beata C. podała link do naszego portalu w komentarzu do własnej wypowiedzi na tablicy Empika, przez co w ciągu dwóch dni zaroi się tu od tylu spamowych troli, ilu karty Władcy pierścieni nie widziały!!!
Co do wyników - powodzenia, karolkas! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zjem coś i zadzwonię tam incognito Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na opakowaniach jest napisane o skutkach ubocznych, ale ... Pomyślcie o przypadkach, z którymi zetknęłam się kiedyś na wieczorze panieńskim: lasencje brały tabletki od 16. roku życia i włala, teraz mają 26, co oznacza 10 lat wpier* tego świństwa. Łatwo policzyć, że: 10 lat x 9 m-cy (wliczam przerwę, którą i tak nie każda robi) x 21 dni = 1890 zeżartych tabletek. Brednie o mniejszych dawkach obcego hormonu, który ma się codziennie wprowadzać do swojego ciała, przypominają mi dysputy o tym, że papierosy z filtrem nie szkodzą Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ooooo, to najlepszego! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaa, żeby nie było, że post bez związku z tematem, to wkurza mnie, iż nie jestem piękna i bogata, ani nawet urodziwa i zamożna I że jakiś Grek z gęsto owłosionymi plecami nawija do lubej marielu Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bez sensu się wkurzać. Nigdy w takich konkach nie biorę udziału - przecież jest mnóstwo innych, gdzie da się wygrać. Szkoda nerwów, ludzie po kilkadziesiąt kont mają - na FB można łatwo i przyjemnie wygrywać, co niniejszym potwierdzam
PS: Wkurzyłam się dziś, ale mi ulżyło. Mejle do organizatorów mają chyba zbawienne działanie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lubię! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy wyszukiwaniu obrazka w google, zaznacz z lewej strony Grafika oraz rozmiar Dokładnie. Powinno być podajże dokładnie 100 x 100. Wyszuka Ci TYLKO odpowiednie avatary! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane