Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poniżej pewnego poziomu się nie schodzi... Nie każdy rozumie, że słowne utarczki czy delikatne dogryzanie sobie powinny być trafne i okraszone odrobiną poczucia humoru. Niestety, ludzie są tak przeczuleni na swoim punkcie, że reagują chamstwem i agresją, obnażając swój strach, brak wyobraźni oraz dystansu do rzeczywistości. To nawet nie był karniak, to był gol samobójczy.
Tedzia - jeśli wystawiasz ludzi na próbę, to się spodziewaj, że wynik tejże może Cię nie zadowolić... Więc chyba z założenia trzeba go olać.
Czas powrócić do tematyki tego wątku Pozwólcie emio2 nacieszyć się nagrodą; codziennie ktoś umiera za rację, więc ja mam ją w d... i Wam też to polecam Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teoretycznie mogę, ale kurczę, ten ciuch mam 1 dzień! Najpierw pojadę do sklepu, a gdyby nie uznali reklamacji - sama sobie wszyję guzik. Niestety, czasem klientki nie doceniają swoich gabarytów (co widać szczególnie w przypadku obuwia) i pewnie ktoś taki przymierzał moje spodnie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiesz przypadkiem, kto będzie zasiadał w komisji? Bo nastawiam się na mężczyzn - mam zamiar poddać się procesowi umieszczenia hasła na moim nagim ciele poprzez tatuaż henną I tak je oddam w ręce komisji A żeby było w temacie -> ponieważ to konek poznański, niecierpliwie czekam, co za happeningi zostaną zorganizowane, byle go wygrać. Będzie o czym dyskutować Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na grudniowe święta zamierzam coś u nich zamówić max w połowie listopada
Wkurza mnie, że paragoniki jeszcze nie dotarły, a zgłoszenia już poszły. Poczta pozostaje daleko w czasach Pony Express Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie odpowiada mi koncepcja wyboru mniejszego zła.
Jeśli organizator prosi o hasło, to się wysyła hasło, a jeśli o pracę, która zobrazuje nam Twoje podróże, to można nawet pięciokilowy kamień z Madagaskaru przytachać... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli ktoś do zgłoszenia konkursowego dorzuca COŚ, to znaczy, że nawet on zdaje sobie sprawę, iż jego zgłoszenie samo w sobie jest zbyt słabe na zwycięstwo Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda, że nie znam się na grach... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poprzednio wystarczyło mieć zaprenumerowany jakikolwiek newsletter Można to zmieniać w profilu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cieszy mnie, że kogoś to jednak rusza. A jeśli jeszcze nie, oto wizja przyszłości:
Konkurs recytatorski lista laureatów:
Miejsce III: Henryk. Wszedł na salę z pięciometrowym kawałkiem ciasta (woźny pomagał je wnieść) oraz pięcioma talerzykami. Na cieście umieszczony był lukrowany napis Lubię konkursy recytatorskie!
Miejsce II: Inga. Namalowała lewą ręką urocze portrety członków komisji; korzystała ze zdjęć, które poloniści zamieścili na portalu społecznościowym n-k.
Miejsce I: Dorota. Przed występem zaprezentowała makietę ilustrującą średniowieczny Biskupin, w całości wykonaną z zapałek... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W grę wchodzi jedynie modelina, bo twardnieje w dłoniach
czarnygreg - poczytałam wstecz: nikt tutaj nie pije do osoby, a jedynie komentuje wyniki konkursów. A za wyniki odpowiedzialność ponoszą organizatorzy... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rysuneczki już chyba nikogo nie wzruszą; proponuję pojechać z grubej rury i od razu wyniki od lekarzy specjalistów podpinać, najlepiej z kartonem nieczytelnych recept i zdjęciem rentgenowskim. Tylko to nie może być rentgen głowy, bo mogłoby się okazać, że komuś między uszami orzeszek lata Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Normalnie świństwo przez duże Ś, na podobieństwo pewnej świnki FLO! Sambolera dziś wszystkie konki na FB wygra Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A podobno wygląd zewnętrzny jest nieważny oraz nie liczy się opakowanie...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tja, w owianym kurzem konku Campus, który kwalifikuje się do grupy Nigdy-Więcej, również przyznano tajemnicze nagrody plastyczne. A w tym konku trzeba było jedynie odesłać paragon (niby losowali nagrody). Niektórzy organizatorzy zamiast profesjonalizmu prezentują jedynie serce o konsystencji ślimaka i głowę pustą, jak jego muszelka Co nie przeszkadza im w życiu prywatnym wymagać rzetelności oraz uczciwości od przedstawicieli innych profesji
bethan - nie wiedziałam, a to ciekawe... Dobrze, że na ten konek kupiłam doładowanie tela Tylko szkoda było mojej drogi do marketu... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie szkodzi, to nie jest obligatoryjne - im chodzi o statystyki, więc jeśli np. 80% laureatów wybierze CC, Grasp kupi takie vouchery właśnie. A jeśli masz specjalne życzenia, zawsze możesz się z nimi indywidualnie umówić Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Punkt 8.4 - oryginał lub kopię, więc wydrukuj i gotowe Wyświetl w wątku >>