Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie bardzo mogę - dane Laureata nie poszły moje... Będę kombinować Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cóż, to niech się nie dziwią, że muszą potem wisieć na telefonie przez cały dzień i odpowiadać na pytania Czy mój mejl doszedł? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie potwierdzenie nie doszło, ale mejl nie wrócił... Cóż, trzymam kciuki.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My się dziś dowiemy, kiedy (i czy w ogóle) będą mieli towar na konkurs. Kiedyś właśnie ze względu na ubogi asortyment 1. fajny konkurs mi przepadł Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oba babsztyle mają w sobie coś takiego, że w momencie nachodzi mnie ochota, by wyjść na ulicę, niczym Michael D. w filmie Upadek i zacząć wymierzać sprawiedliwość Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A o której godzinie wysłałyście mejle?
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
... potem mają po 300 haseł z przeróżnych dziedzin i grają nimi dla siebie w PRAWDZIWYCH konkach...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie póki co też jest ok Mam nadzieję, że potwierdzą otrzymanie/przeczytanie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja zaraz wyślę ponownie mejla, co wczoraj się nie zmieścił do ich skrzynki...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pochwalę się moim Smartem, co go wkrótce wygram za cenzurataśmę Reginy, oł je, forum aż będzie huczeć oburzone mymi obrazoburczymi hasłami Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oł mensz, aż mnie wbiło w fotel! Niestety nie, nawet nie wiem, gdzie takie cudo można wygrać Chyba kojarzę w Tesco, ale to zdaje się na szybkość było, a ja jestem z tych... yyy wolnomyślicieli Ale tydzień mam całkiem całkiem, narzekać nie wypada Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co tam tworzysz... pewnie konek jaki sen Ci z powiek spędza Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dam znać, co i jak, ale lapek mój wolny, a muszę jeszcze zgrać zdjęcie -> miejta cierpliwość... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmmm, właśnie się miałam za to zabrać... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spójrz w wątek Paragony - jeszcze chwila, a ludzie pukle włosów prababci będą za nie oferować Sposób przeprowadzenia tego konka jest tak dziwny, że wszystkiego się można spodziewać. Więc: oczekuj najlepszego Wyświetl w wątku >>