Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, czy rozsyłali już nagrody za wszystkie etapy, ale powinieneś dostać kilka mejli, każdy z dwupakiem kodów. Jeśli minął termin na wysyłkę nagród, napisz do Avanti. Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest tylko ten jeden film, bo tego dnia wchodzi do kin, a repertuaru na cały piątek jeszcze nie ma. Zobaczyłam zwiastun, ale mnie nie przekonał... Ewentualnie: "Mój sąsiad Adolf" może być ok..
Hmm, w sumie racja; niestety, kolejne premiery są zaplanowane na 07.07. -> zapewne do 30.06. nie będzie możliwości zakupu biletów na 07.07., bo znów repertuaru brak. A szkoda, akurat 2 filmy mnie zainteresowały...
Edit: Multikino prowadzi PRZEDSPRZEDAŻ biletów na kilka filmów / wydarzeń, tam formularze do zakupów konkretnych seansów są już aktywne. Trzeba na ich stronie kliknąć w link przedsprzedaży zamiast w repertuar :) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok, będę sprawdzała, bo bilety mam ważne do piątku właśnie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli chcecie, żeby link do zbiórki zobaczyło jak najwięcej osób z naszego forum, warto wrzucić go w stopkę - wtedy info znajdzie się pod Waszymi wpisami we wszystkich wątkach, gdzie zamieściliście jakąkolwiek informację Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zostały dwa paragony, a brakuje mi "osobowości". Byli już: koneser goryczki, raper z Częstochowy, nieco-lepszy-żul i jederman.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba tak. Ty to masz pamięć, aż strach podpaść! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ba, raz nawet z tego powodu musiano ufundować DRUGI samochód -> zgłoszenie pierwotnego laureata było zbyt długie Kto od lat tutaj siedzi, ten pamięta tę sprawę.
Jeśli regulamin przewiduje, że zgłoszenie ma mieć max 200 znaków, ale formularz nie ma licznika i przepuszcza więcej... naiwnością jest liczyć na to, że nagroda za elaborat na 2.000 znaków wpadnie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://media.emp...GLOSUJACYCH_2023.pdf Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny, ja Wam tylko tak na dobranoc przypomnę: to, co ktoś mówi... jest informacją o nim, nie o Was! Dużo wygranych od samego początku nowego tygodnia Wam życzę Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrało (bon) najlepsze zgłoszenie - oczywiście to moja subiektywna ocena
Gratulacje dla zwycięzców! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Max 1 na dzień w ogóle -> nie sądzę, żeby nawet 50 zgłoszeń dziennie zwiększyło moje szanse na nagrodę u Smolara Szczególnie, że wygrywam u nich co jakiś czas, a zawsze jednym zgłoszeniem Doświadczenie & minimalizm pozwalają mi na max jedną próbę na dzień Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekamy na info od pierwszych szczęśliwców
Dziś i tak rozwiązał się ogólnokonkursowy worek z nagrodami, aż miło poczytać forum
A tak BTW: u mnie w Dino pusta półka już wczoraj była, no elo somsiady, co Wy robicie?! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Póki konsumenci będą słali zgłoszenia, takie akcje będą organizowane... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak zrobiłam, ale info nie przypadło mi do gustu. Jestem w trakcie jego odzobaczania :] Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczyma wyobraźni widzę, jak Gesslerowa to wykrzykuje... Wyświetl w wątku >>