Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może chociaż Ci się trafi zabawa rózgą po zmroku Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten spam nie zawsze ma cokolwiek wspólnego z Tobą. Mnie pojawia się co jakiś czas absolutna powódź I po tematyce wiem, że to strony / tematyka, które w ogóle mnie nie dotyczą -> pewien mój znajomy lubi sport X (tylko on się czymś takim interesuje!) i właśnie reklamy / posty / strony dotyczące tego sportu mnie spamują. Nie mam sił ukrywać po kilkadziesiąt okienek, w takie dni po prostu wyłączam fejsa Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale z jednego mieszkania mogą wygrać 2 osoby, więc nawet IP jest bez znaczenia. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinniście otrzymać obie nagrody.
A nawet (potencjalnie) główną.
:) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zauważ, że: "Losowania bramek, do których są przypisane Nagrody Instant Win odbywają się siedzibie Organizatora w dniach 21-22 listopada 2022 r., przy użyciu urządzenia losującego posiadającego pozytywną opinię techniczną jednostki badającej."
Po co w ogóle TERAZ losować bramki na przyszły rok? Bo sobie tym sposobem sponsor fakturę agencji wrzuci w koszty za 2022, ot co Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak pilnie na krótko: wypróbuj dowolny & wypaśny abo Legimi w opcji 7 dni za darmo, a potem zrezygnuj.
Jak niepilnie na dłużej: sprawdź, jaki dostęp oferuje Twoja biblioteka. Np. ja mam darmowe Legimi z biblioteki w dolnośląskim, a darmowe EmpikGo z biblioteki w śląskim. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, ale kiedyś wyceniałam i dawali za naprawdę fajne książki, warte tak z 50 - 60 zł coś w stylu 50 gr Niby nazbierałabym sobie tę minimalną kwotę do wypłaty, ale przeszła mi chęć na współpracę z nimi. Jeśli ktoś mógłby mi polecić grupę na FB, gdzie za książkę dostanę 5 - 10 zł, byłabym wdzięczna. Niby jest wiele akcji sprzedażowych / wymiankowych przy okazji różnych imprez, jednak książki sporo ważą i chyba taczkę musiałabym wziąć... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak -> to numer kasy w sklepie (ten, co się świeci u góry), a nie numer kasy FISKALNEJ, który podaje się przy innych promocjach (a'la XYZ 123456789). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tyle się człowiek pier* w życiu nasłuchał w każdym temacie, że już z automatu ucinam rozmowy zadając pytania typu "Który psycholog tak twierdzi? W której książce o tym czytałaś? Który film albo podcast tworzony przez fachowca porusza tę kwestię? Które badania naukowe to potwierdzają?" I święty spokój mam, ejmen!
Co do Twojego pytania: miałam kilkumiesięczną przerwę od konków i było okej, żaden tam syndrom odstawienia czy coś. Niedawno wróciłam i też miło jest (się nie zapomina, jak jazdy na rowerze) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do pierwszego pytania, to wyszukałam dla Ciebie (nie wiem, co to za konek) odpowiedź w sieci: Carlo Rossi.
Możesz potwierdzić to guglując wersję angielską tych słów, czyli “I like to talk about wine, but I’d rather drink it.”
Good luck! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Regulamin loterii -> § 9 1. W Loterii przewidziano następujące rodzaje nagród: kody elektroniczne, vouchery na zakupy w
wybranych sieciach sklepów, nagrody rzeczowe oraz nagrody pieniężne. Łączna wartość puli nagród wynosi 40.000,00 zł brutto.
Zasady aktywności -> ● Nagroda I stopnia: iPhone 13 Mini kolor biały, o wartości jednostkowej 3.899,00 zł brutto oraz dodatkowo kwota pieniężna w wysokości 433,00 zł brutto, która nie podlega wypłacie na rzecz Zwycięzcy, lecz zostanie potrącona przez Organizatora na rzecz zapłaty zryczałtowanego podatku dochodowego od wygranej w Loterii – 3 nagrody.
● Nagroda II stopnia: ciepła bluza na jesień, o wartości jednostkowej 200,00 zł brutto – 30 nagród.
● Nagroda III stopnia: zestaw kosmetyków Tołpa, o wartości jednostkowej 30,00 zł brutto – 300 nagród. Zestaw zawiera: dermo face enzyme enzymatyczna pianka do mycia twarzy 150 ml, dermo face enzyme enzymatyczne serum nawilżające 30 ml, dermo hair humektantowa odżywka do włosów enzymatyczne wygładzanie 200 ml.
Łączna wartość nagród: 27.996,00 zł brutto.
Regulamin -> § 4 Loteria, stanowi loterię promocyjną w rozumieniu art. 2 ust. 1 pkt 10 ustawy z dnia 19 listopada 2009
r. o grach hazardowych (t.j. Dz. U. 2022, poz. 888). Loteria jest urządzana na podstawie zezwolenia wydanego przez Dyrektora Izby Administracji Skarbowej w Gdańsku oraz niniejszego regulaminu („Regulamin”).
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stara śpiewka, czyli branie organizatora na litość, taki jakoby dej intelektualny. Aczkolwiek nie dałam rady obejrzeć tego gniota do końca, trzeba szanować swoje zdrowie psychiczne
Spokojnie możecie słać swoje prace i pozdro dla Smolara, który politykę nagradzania ma niezmienną Zaprawdę powiadam Wam: bez sensu po mrozie gymzić, jeszcze kogo przewieje, a nagrody i tak nie będzie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jako loteryjny robaczek uważam, że przy Kinder Bueno agencja raczej dała popis tego, jak NIE organizować akcji promo
Co do "zwiększenia" szans: otóż debilnym jest umieszczanie uczestnika na liście rezerwowym paczki cuksów za któryś dzień loterii tylko po to, żeby mu potem odmówić nagrody głównej w losowaniu finałowym. Bo by komuś za dobrze było.
A szanse w loteriach masz zawsze taką samą, czyli 50%: albo wygrasz, albo nie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałam od nich wiadomość, że ble ble zgodnie z punktem XYZ umowy przypominają tak na wszelki wypadek, że jeśli stwierdzą, iż moje konto używane jest w celach prowadzenia działalności gospodarczej, to rozwiążą ze mną umowę o prowadzenie rachunku. Dodam, że konto założyłam dla akcji cash back (500 zł) i po prostu wpłacam na nie swoje własne pieniądze z własnego konta w innym banku. Do BNP Paribas nie wpływają więc kwoty z żadnych innych źródeł poza moimi własnymi środkami + wspomnianym cash backiem (kasę zwracają w ratach co m-c)
To standardowe pismo do wszystkich klientów BNP Paribas, czy może jakaś nowa rządowa akcja? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przekombinowali z tą swoją prawilnością, niczym Develey przy konku z musztardami
§3.7:
"Przez cały okres trwania Loterii każdy Uczestnik może wygrać wyłącznie po jednej Nagrodzie danego stopnia (tzn. może wygrać maksymalnie jedną Nagrodę I Stopnia, jedną Nagrodę II Stopnia oraz jedną Nagrodę III Stopnia w całym okresie trwania Loterii, nie zaś w każdym z jej Etapów)."
§5.6:
"Losowanie Nagród I Stopnia - w przypadku Nagród I Stopnia losowanie odbywa się w dniu 9 listopada 2022 r. z puli wszystkich Zgłoszeń dokonanych w czasie trwania okresu przyjmowania Zgłoszeń z pominięciem Zgłoszeń Laureatów wylosowanych we wcześniejszych Losowaniach niezależnie od tego, czy Laureaci Ci są Laureatami z listy właściwej czy listy rezerwowej." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie było.
Nie miał.
NIE.
Wobec tego polecam rozszerzyć ów szacunek do obszaru "ludzie w różnym wieku" Wyświetl w wątku >>