Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rslotus
Postów 131
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to samo wczoraj (piątek) o 20:55, a wcześniej ok. 11:45 3 razy w ciągu 3 minut dzwonił zastrzeżony ale akurat wyszedłem na chwilkę...
Wyświetl w wątku >>
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwoniłem w pierwszym dniu promocji na infolinię e-praktikera to mi powiedzieli że z internetowego paragony się nie liczą !
Zresztą w regulaminie pisze że tylko MARKETY wymienione w załączniku. Wyświetl w wątku >>
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też szukam Wyświetl w wątku >>
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie dostałem odpowiedź z AKON : MediaSmobile im potwierdziło że wczoraj system DZIAŁAŁ PRAWIDŁOWO do końca konkursu !!!
Nie mają innych zgłoszeń o błędach, więc jeśli jeszcze ktoś nie dostał zwrotek (po 22:00) to powinien zadzwonić i podać numery - wtedy sprawdzą na wydrukach operatorów danej sieci historię komunikacji.
Wyświetl w wątku >>
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Głównym organizatorem ELITE w Tesco jest AKON J.Papierska z Warszawy. tel. 22 646 87 18
Przed chwilą jeszcze nic nie wiedzieli o awari systemu u P. Mysiorki (obsługuje tylko smsy). Mają zobaczyć co się stało.
Trzeba im podawać numery tel. to sprawdzą w systemie czy przyjęło zgłoszenia.
DZWONIÆ !!!
Wyświetl w wątku >>
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dalej nic !
Do TV Łodź też trzeba będzie znowu zadzwonić. Wyświetl w wątku >>
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I znowu im system nawalił albo specjalnie zablokowali. Od 22:00 nie przychodzą żadne zwrotki z wszystkich sieci !!!
DRANIE ! Wyświetl w wątku >>
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mam kilka na zbyciu z początku promocji. Wyświetl w wątku >>
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, potwierdzam sms ze zmywarką o 14:18 ! Wyświetl w wątku >>
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Noooo ... ale do mnie z Selgrosa. Wyświetl w wątku >>
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i same twórcze !
Rozumy się zagotują ! Wyświetl w wątku >>
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OJJ, OJJ, OJJ ... chyba zwycięzcy zabrakło paragonów do tych tysięcy wysłanych smsów.
Ja mam jeszcze kilka ... Wyświetl w wątku >>
rslotus
Postów 131
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie zadzwoniłem (042 633 95 44) kontrolnie zapytać co z tym wysyłaniem paragonów z Knorra przez e-mail i Pani po konsultacji z Panem kazała odsyłać ZGODNIE Z REGULAMINEM czyli pocztą. Jak powiedziałem, że podobno wcześniej mówili innym osobom, że można elektronicznie to odpowiedziała że trzeba zawsze ZGODNIE Z REGULAMINEM i tym co przesłali mailem odpiszą żeby jescze raz przesłali !!!
Co za firma .....
Wyświetl w wątku >>