Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tzn biorą kasę i nic?
Z samolotami, to nie jest tak, źle, bo Kaczki jakoś wciąż latają. Ja bym dał lepsze porównanie. Awaryjne jak spłuczki w szaletach miejskich Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prostu nie zaglądam w każdy temat codziennie i nie zauwazyłem. A nie chodziło tu o PW, a o maila z GMaila. PW dostałem przecież od Ciebie, dlatego tu zajrzałem.
To akurat rozumiem, bo od paru dni, jestem zasypywana spamami w stylu I love you baby, codziennie je wyrzucam...
Dokładnie o to chodzi m.in. I loove my babe. Wskaźnik wykazał już ponad 700 mailii na miesiąc (po miesiącu system sam wykasowuje) - wszystko zatrzymuje system antyspamowy, ale moja sieć skrzynek ma przekierowania. Do tej pory przekierowanie nie obejmowało wiadomości typu spam. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest to także choroba - konkursoholizm Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba po to, żeby zrobić sobie uchwyt do niesienia - tak to wygląda.
Wkurza mnie tlen poczta. Ciągle wyskakuje bład połączenia z serwerem luba barrrdzo wolno chodzi. A ostatnio nawet nie chcą maile przychodzić na skrzynkę. Wysłałem z gmaila, to wrócił raport o niedostarczeniu. Czy u Was też są problemy z poczta tlena? Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podrabianie dokumentów (art. 270)
Art. 270.
§ 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto wypełnia blankiet, opatrzony cudzym podpisem, niezgodnie z wolą podpisanego i na jego szkodę albo takiego dokumentu używa.
§ 3. Kto czyni przygotowania do przestępstwa określonego w § 1, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie i w szczególności mamę wkurzył kurier ups . Nie chciało mu się wnosić paczek na 4 piętro, a jak był zmuszony, to zemścił się rzucając nimi i wyzywał mając pretensje, że mieszkam na 4 pietrze. Mnie nie bylo, a mama pilnowała dziei i zresztą samo wchodzenie już ją meczy, , a co dopiero noszenie paczek. Paczki 5kg nie chciało się wałkoniowi wnieść. To jego obowiązek dostarczyć pod wskazany adres. Pierwszy raz się mi trafił taki cham. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miało być 28grudnia (regulamin) 30 gru (maile), a kiedy będzie naprawdę...? Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda nerwów na tego skośnookiego pluszaka. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1.2 Konkurs rozpoczyna się dnia 03.12.2008 roku i trwa do 23.12.2008 roku.
III. Rozstrzygnięcie konkursu
3.1 Spośród prawidłowo zarejestrowanych uczestników Konkursu, Komisja Konkursowa w obecności Prawnika rozlosuje nagrody dnia, o których mowa w niniejszym Regulaminie w punkcie 2.5. Rozstrzygnięcie Konkursu w etapie codziennego losowania nagród następuje w dniu następnym. Ostatnie losowanie nagród dnia zostanie przeprowadzone dnia 24.12.2008.
W regulaminie sa sprzeczności... Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sorki. 22, 23 grudnia, 24 grudnia nie ma.
3.4 Lista osób nagrodzonych zostanie opublikowana na stronie www.swiatniebedzie.pl w dniu losowania.
Akurat... Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u mnie na jedno konto z 6xpodkładka 1xpendrive.
W temacie - wkurza mnie, że wyniki z Świąt nie będzie się przeciągają. Wyniki z 22, 23 24 grudnia dopiero przed chwilą się pokazały. A losowanie głównych nagród powinno się odbyć 28 gru i wyniki tegoż samego dnia, a w mailu piszą, ze będą 30 grudnia. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba użycie procesora 100%
firefox + adblock. U mnie nie ma reklam Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widziałem tego renifera w Carrefourze jako gratis do 2 butelek pepsi.
Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też wkurzają, że wygrywają takie beznadziejne pytania, w dodatku pisane z błędami. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://miranda.ovh.org/reniferro.PNG Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś to dopiero się wieszała, ale po zmianie serwera już działa prawidłowo. Wyświetl w wątku >>