Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
toka
Postów 3081
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja akurat nie czekam na rezerwe bo widze ze w moim sklepie wygrała własciwa osoba z naszego forum ale nie lubie jak agencje przyznają mniej nagród niz powinni Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty jestes zbyt urocza zeby ktos Ci dał kosza A poza tym wiecznie cos żujesz to po co Ci jeszcze Mamba A dla Jaworzna gratulacje skutecznosci-obiektywnie rzecz ujmując trzeba być bardzo dobrym żeby wygrać az tyle razy. Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no co Ty?W osiemnastu sklepach nikt nie wysłał nawet 1 smsa? Nie ma takiej opcji Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moze pozostałe nagrody przechodzą na rzecz organizatora ? Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to kolejny konk tej agencji ze zbyt małą liczbą wydanych nagród.Kiedys w Kauflandzie wydali o prawie 100bonów mniej Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za propozycje Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak-wg regulaminu powinni dać 82 Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miały być 82 bony a dali 64 Dzwonił ktos do nich w tej sprawie? Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze wklepują liste zebyśmy ich nie nękali telefonami Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozbierze? To do jakiej agencji Ty zamierzasz dzwonic? Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z biletami wciąż czekają nie wiadomo na co a ten drugi konk-z tesco pdoobno juz roztrzygnięty Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czasem mówią ze będzie lista albo ze nawet dali liste i bedzie na stronie marketu a lista sie nie ukazuje nigdy.Mysle ze to nie tylko od Disneya zalezy tylko w dużej mierze od informatyków którzy zajmują sie stroną danego marketu. Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
różnie bywa-regułą jest ze nigdy się nie spieszą ani z wydaniem nagród ani z roztrzygnięciem konka. Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nigdy nie wyjmują na bierząco bo i po co? Chyba zeby sobie przepisać dokończenia i dodać swoje dane Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś na pewno opróżnia ale na 100% nie jest to nikt z organizatorów Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze ze o tym piszesz to nie będzie mi szkoda jak nie wygram.Ja zagrałam w pierwszym tygodniu konka to lodówka była jeszcze nawet bez odcisków palców Ale wydaje mi sie ze tam w regulaminie jest zapis ze gdyby uległa uszkodzeniu to wymienią . No chyba ze konki pomyliłam Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli pewnie nie grałes skoro Ci się nie podoba? Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka