Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
toka
Postów 3081
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie jest tak.Ja juz swoje w zyciu wygrałam.Gram bo daje mi to przyjemnosc.A nie pozwole zeby jakas agencja traktowała mnie jak intruza z własnego widzimisie-spełniłam wszystkie ich wymogi i chciałabym tylko aby i oni trzymali sie ustalonych zasad-nic wiecej.I niech nie twierdzą ze finalista to nie jest laureat-bo tu nie było mowy o zadnych finałach,półfinałach ani innych zabawach.Nie miesci mi sie tez w głowie ze agencja przez 3tygodnie weryfikuje 80laureatów i nie wyrabiaja sie w czasie Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ze mnie na pewno-gram w konki od kilkunastu lat ale podobnej historii jeszcze nie miałam.I nie chodzi tu o wygraną-bo wygrałam wiele duzo ciekawszych nagród i ta nie jest dla mnie jakos super atrakcyjna.Wkurza mnie jak traktują ludzi.Na takie lekceważenie to ja im nie pozwole. Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A gdzie ma byc?W ich chorej wyobraźni?
Podajcie mejle pod ktore slecie-jak wiecej osób wysle to moze będzie lepszy odzew Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem to sciema zeby kazdy kogo niema myslał ze jest w tej trójce i czekał ze złozeniem reklamacji w neiskończonośc-czyli az zapomni o konku.Bo zweryfikowanie 3 uczestników to kwestia kilku minut wiec nie jest mozliwe zeby nie zdązyli tego uczynic przez 3 tygodnie. Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w niektórych konkach karlsbadu tez niezbyt dosadnie pisali ze ma byc zgłoszenie wysłane w dniu zakupu i niestety twardo trzyamli sie regulaminu Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rzeczywiscie niezbyt to czytelnie zrobili ale w regulaminie jest info o zasadach weryfikacji i tez to powinno sie przeczytac przed wysłanie smsa.Tez sie na nich wkurzyłam bo nie było u mnie tej tanszej pasty i kupiłam za 13zł ale nie wysłałam smsa w dniu zakupu wiec musiałam dokupic kolejną ;-( Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety moim zdaniem dokładne przeczytanie całego regulaminu wskazuje jednoznacznie ze trzeba wysłac w dniu zakupu.Każdy kto przeczyta cały regulamin dojdzie do punktu o weryfikacji paragonów w którym jest wszystko dokładnie opisane.Nie mozna miec do kogos zalu przez to ze czyta sie niedokładnie regulamin albo tylko jego fragmen.Mi tez niestety zmarnował sie jeden paragon bo przeczytałam dokładnie regulamin dopiero tuz przed wysłaniem smsa. Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam
W regulaminie jest zapis:
10. Prawidłowe zgłoszenie udziału w konkursie przez Uczestnika oraz
odebranie zgłoszenia przez Organizatora odbywa się w następujący
sposób:
a) po uprzednim dokonaniu zakupu Uczestnik wysyła z zachowaniem
poniższej kolejności pod numer 7143 wiadomość tekstową SMS
zawierającą następujące treści oddzielone kropkami
a w dalszej części regulaminu :
19. Laureat konkursu utraci prawo do otrzymania nagrody jeżeli
f) dowód zakupu będzie stwierdzał datę dokonania zakupu inną niż
data
wysłania SMS, lub.
Klient czytając regulamin ma jasno powiedziane, że musi wysłać SMS-a w
tym samym dniu. Nie ma znaczenia ile godzin po zakupach zostanie
wysłany SMS, ponieważ Klient może nie miec przy sobie tel. lub chce
przemyśleć swój pomysł, jednak data zakupu musi zgadzać się z
datą
wysłania SMS-a.
Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zmiana planów-cytat ze stronki
Lista laureatów nagród dodatkowych pojawi się 03.11.2010.
Ciekawe czy ciąg dalszy znamiany terminów nastąpi jutro
Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak będziesz mocno wierzyć ze sie uda to powinno być dobrze Doswiadczyłam w życiu wielu cudów zdrowotnych-mimo iz mam szczęscie w konkach.Jedno nie wyklucza drugiego.Powodzenia Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam sie w zupełnosci-z daleka od tej agencji Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale głównych-czytamy ze zrozumieniem Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli jednak vizir skutecznie wybiela-nawet włosy Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3081
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja juz sie nie czepiam-mam nadzieje ze nie skusze sie juz na konki tej agencji.Uważam tylko ze powinni sobie zmienic nazwe na Nic Nie Wiem-wtedy pani odbierajaca telefon mówiła by Nic nie wiem -słucham-i juz byłoby wszystko jasne.Nie musielibysmy wydzwaniac bo nie byłoby po co Wyświetl w wątku >>